![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię ubranka - WARTO ZAJRZEĆ! -wszystkie rozmiary!
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
zapraszam do nowego : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post11680592 WITAM W MOIM NOWYM WĄTKU!!! BARDZO CZĘSTO SĄ DOKŁADKI, DLATEGO PROSZĘ ZAGLĄDAĆ! ubrania są na 1 i 2 stronie!!! Zakładam nowy, bo mam bardzo dużo nowych rzeczy do wymianki, a starych już sporo wymieniłam i i nie chciałam tam robić bałaganu ![]() ![]() ZASADY: - Wysyłam listem poleconym priorytetem lub paczką - Rzeczy zawsze wyprane i wyprasowane (wymagam tego samego!!!) - Rzeczy zarezerwowane - obok napis "ZAREZERWOWANY/NA" - Rzeczy, których już nie mam - obok napis "NIE MA" - Nie odmieniam się z głupich powodów, typu "za małe", "za duże", ponieważ podaje dokładne wymiary rzeczy - Jeżeli ktoś chce jakieś dodatkowe zdjęcie lub dokładne wymiary to proszę śmiało pisać - WSZYSTKIE ciuchy są w stanie idealnym, a jeżeli coś jest z nimi nie tak to na pewno o tym napiszę!!! - Na pewno będą często dokładki ![]() - Niektóre rzeczy z wątku oddam bardzo łatwo, za inne jednak mogę być bardzo wybredna ![]() - NIE ZATAJAM WAD, PISZĘ O WSZYSTKIM I WYMAGAM TEGO SAMEGO (niestety już parę razy zdążyłam się przejechać na wizażankach właśnie z powodu zatajania pewnych rzeczy, jednak z większości wymianek jestem zadowolona ![]() Szukam : Aktualnie potrzebuję najbardziej: bluzy nike, puma itp. i ogólnie fajne sportowe ciuchy znanych firm ![]() buty rozm. 38/39, [aktualnie najbardziej potrzebuję fajnych botków] Ale rozważę każdą propozycję ![]() Miłego oglądania ![]()
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-03-29 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię ubranka - WARTO ZAJRZEĆ! -wszystkie rozmiary!
Kurtki:
1. Super kurteczka zimowa na zimę ORSAY!!! Postanowiłam ją wystawić, ale będę bardzo wybredna i łatwo nie oddam ![]() Kurtka ma tylko jedną wadę -miałam ją na sobie 2 razy!!! W tym jeden raz zahaczyłam o jakieś krzaki i troszkę się porwała, ale mało co widać (zdjęcie nr 2) [zaszyta] ![]() Oddam za coś SUPER lub kilka rzeczy, bo w sumie do końca nie wiem czy chcę ją oddawać... Strasznie się podoba mojemu Tż i mi marudzi, żebym nie oddawała ![]() ŚLICZNY ODCIEŃ CZERNI, jednak nie wiem jak go opisać ![]() 3. biała w gwiazdki, śliczna, xs 4. rozm z metki to L, ale ja raczej powiedziałabym S, może M - NIE MA 5. Kurteczka niebieska HOUSE - za coś super ![]() ![]() ![]() ![]() 6. To taka bluzo - kurtka, jest SUPER W DOTYKU, bardzo polecam, też za coś fajnego, rozm M, dobre też na S i L - zdjęcie źle wyszło - kurteczka jest brązowa ![]() ![]()
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-03-03 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1. niebieska tuniczka rozm. xs,s,m
2. złota tunika, miałam na sobie tylko raz w sylwesta - jest w taką jakby panterkę, mieni się, błyszczy i ma śliski ,fajny materiał ![]() 3. 4. 5. Śliczny long, bardzo polecam, łatwo nie oddam, bo bardzo fajnie się w nim wygląda - rozm z metki L, ale myślę, że i dobra byłaby na M, jak i nawet na XL ![]() 6. Żółty long H&M ![]() Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-28 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1.2. Czarna, długa, rozm M, z cekinami - NIE MA
3.4. Fajna w kwiatki, bardzo ładnie się układa rozm S,M 5.6. Rozciąga się, więc jest uniwersalna, bardzo polecam, z tyłu krzyżowane ramiączka, za coś fajnego ![]()
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-03-02 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. Spódnica - mam z wymianki, lecz okazała się za mała - to jest xs (miało być s, ale ja noszę s i jest za mała troszkę
![]() ![]() 2. Torebki - różowej NIE MA, został turkus ![]()
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-25 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. Golf, wiązany po boku - rozm M - NIE MA
2. Blado różowy sweterek H&M rozm 38 - NIE MA 3. Żakiecik niebieski rozm 38 4. bardzo fajne ![]() 5. sweterek S 6. M Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-03-03 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ostatnie miałam tylko raz na sobie na chrzcinach, są w idealnym stanie, śliczne, taki jakby zamsz, ze srebrnymi kamyczkami
Pierwsze 40, trzecie 39 drugich NIE MA
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-27 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
1. Pierścionek i bransoletka z prawdziwego srebra - uwielbiam je! dostałam od Tż kiedyś... jednak z kwiatuszka odpadł jeden kryształek, zaś bransoletka się porwała - jednak tak, że można ją łatwo zrobić - mnie się już nie chce, ponieważ noszę tylko złoto (pasuje do pierścionka zaręczynowego
![]() ![]() 2. Bransoletka z niebieskimi kryształkami - to już nie jest prawdziwe srebro, ale jest bardzo ładna ![]() 3. Tutaj brakuje jednego kolczyka, ale jak ktoś będzie zainteresowany to na pewno znajdę - jest gdzieś w domu, nie mogłam go znaleźć do zdjęcia ![]() 4. Pierścionki, kolczyki i orzełek (nie prawdziwe srebro [orzełek nie wiem]) 5. i 6. Mimo, że nie noszę srebra to i tak nie wiem czy chcę oddawać, bo uwielbiam to ![]() ![]() UWAGA: NIE MA WSZYSTKICH PIERŚCIONKÓW ORAZ SREBRNEGO ŁAŃCUSZKA Z OSTATNICH DWÓCH ZDJĘĆ! Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-25 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
bluzeczki, jak coś zainteresuje to pytać o wymiary, bo jest ich dużo i nie chce mi się każdej osobno pisać
![]() CZWARTEJ NIE MA Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-25 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
1. Koszula rozm uniwersalny takie M, S
2. Pomarańczowa ESPRIT śliski materiał ![]() 3. Paska niebieskiego z koralikami już nie mam. Ostatni pasek jest skórzany !
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-17 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
1. - tonik avon przeciwko wągrom - NIE MA
- samoopalacz kolastyna do jasnej karnacji (użyłam go zaledwie kilka razy, ale czuję jakby go było mało, więc może to być jako dodatek do czegoś tam ![]() - balsam do ciała aloesowo oliwkowy I MAM JESZCZE TAKI SAM KREM DO RĄK 2. 4 tusze do rzęs - dwa pierwsze maybelline - jeden od ciotki z ameryki, drugi mam z wymianki (wymieniłam się, ale dziś dostałam w prezencie MF i będę używała tego ![]() ![]() 3.Perfumy od ciotki z ameryki spark, dwa cienie i krem do rąk - ZOSTAŁY TYLKO CIENIE 4. Typowo babskie książki "literatura na obcasach" "literatura w spódnicy" itp. ![]() W dolnym rogu jeszcze "adieu przypadki ksiedza grosera" i "balsam dla duszy dziewczyny" ![]() Zostały jeszcze: chodzmy razem, milosc w stanie wyzszej koniecznosci, - przepraszam, ze bez cudzyslowia, ale juz mi sie nie chcialo ![]()
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-23 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
te rzeczy oddam za drobiazgi, są to rzeczy na np. 14 latkę
![]() uwolnijcie moją szafę od nich ![]()
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-27 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!!!
KSIĄŻKI ![]() To są 4 bardzo fajne książki, nie wystawiałam ich, bo mi się bardzo podobały i nie chciałam ich oddawać, ale postanowiłam jednak, że się wymienię za ciuszki ![]() "Oddam męża w dobre ręce" i "A teraz będę szczęśliwa" to są książki tej samej autorki, mam w domu jej trzecią (bo podoba mi się jak pisze), ale jeszcze nie przeczytałam ![]() ![]() "Dziewczyna Spon$ora" też bardzo fajna, polecam, cena to 24,95 zł ![]() No i na końcu książka, która kiedyś chyba była w gazecie (dziewczyna w mieście aniołów", jej cena z okładki to 9,90 ![]() Przeczytałam już tą trzecią książkę "Rodzina na zakręcie" i dodaję ![]() ![]()
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-27 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
a tu książki z mniejszą dla mnie wartością, te oddam już łatwiej, mam nadzieję, że tytuły mniej więcej widać, ale napiszę na wszelki wypadek : chcialbym, zeby ktos gdzies na mnie czekal, kolory zycia, dobrana para, najlepsze przyjaciolki na zawsze, przemytnik, zamieszkac z szefem, nieodparta sila
Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-18 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
BYTY PUMY !
Wszystkie niedoskonałości są widoczne na zdjęciach, myślę, że są w dość dobrym stanie, spokojnie jeszcze można pochodzić, a na zdjęciach mogą wypaść niekorzystnie ze względu na to, że mogą być lekko brudne, jednak oczywiście przed wysyłką doprowadzę je do jak najlepszego stanu ![]() rozm 40 (jednak ja noszę 39 i są dobre) długość to OKOŁO 25,5, 26cm
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-18 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!!!
Pierwsze dwie bluzy są to bluzy HOUSE ![]() Nie muszę się ich pozbywać, wręcz bardzo je lubię, ale chętnie wymienię na jakieś np. inne ciekawe, fajne bluzy ![]() ![]() Pierwszy brazowy polarek jest to rozm S, druga bluza bardzo cieplutka rozm XS ![]() Ostatnia bluza to rozm M. ESPRIT ![]() Wszystkie w stanie IDEALNYM!
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-27 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
DRUGIEJ NIE MA
Piątą bluzeczkę mam z wymianki, jednak na zdjęciu nie było widać rozcięcia z przodu, a wymiarki były zmierzone z tyłu ;| Tak więc polecam komuś kto ma ładny brzuszek, bo wygląda na serio bardzo fajnie do np. kolczyka w pępku ![]() ![]() CZWARTEJ NIE MA
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-03-05 o 06:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Tusz xxl z Ameryki
![]() ![]() spodnie S spódniczka w kratkę H&M szara bluza ![]() ![]() Błyszczyk maybelline ciemny róż wpadający w czwerwień
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-28 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.