![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
związki z żonatymi
Witam
Od 7 miesięcy jestem związana z żonatym mężczyzna,w tym czasie rozstawalismy sie 2 razy poniewaz nie mogłam tego wytrzymać dlaczego on jeszcze sie z nią nie rozwiódł chociaz chce,mieszka u niej,nie ma własnego mieszkania a do rodziców nie wróci bo nie utrzymuje z nimi dośc dobrych stosunków.Chciał dzis dojsc do porozumienia z nimi i zapytał czy może na pewien czas wprowadzic sie do nich z powrotem,oni nie toleruja rozwodów więc i teraz "delikatnie" mozna powiedziec ze nie byli zachwyceni,chcą zeby dalej byli małżenstwem chociaz wiedza ze im sie nie układa.Mój (można albo i nie powiedziec) chłopak jest wspaniałym człowiekiem,oboje bardzo dobrze sie dogadujemy,chciałabym ułozyc sobie z nim zycie.Przy ostatnim rozstaniu było nam bardzo trudno wytrzymac bez siebie,nie widzielismy sie 2tyg i juz dłuzej nie dalismy rady.Chciałabym juz z nim być poniewaz bardzo męczy mnie świadomosc ze jestem z nim spedzamy razem wspaniale czas a on potem wraca do niej,ciezkie jest to dla mnie do zniesienia.jak powinnam sie zachowywac w stosunku do niego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: związki z żonatymi
Cytat:
- twój chłopak???? chyba kochanek - tak rzeczywiście wspaniały facet, który zdradza swoją żonę, kochankę bajeruje, a ona jak młody pelikan połyka - jeżeli masz trochę godności to powinnaś definitywnie zerwać z nim kontakt, ja nie chciałabym być kochanką żonatego faceta - 7 miesięcy to wystarczająco dużo czasu, żeby podjąć jakieś kroki w kierunku rozwodu, jeżeli do tej pory tego nie zrobił to będzie się z tym dłużej ociągał, a Ciebie bajerował Edytowane przez Marbella85 Czas edycji: 2009-03-19 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja uważam, że dopóki nie wyjaśnie się ta sytuacja, dopóki on jednoznacznie nie podejmie jakichś kroków, żeby sie rozwieść, nie spotykaj się z nim. Wiesz, bardzo często tak jest, że facet znajduje sobie młoda dziewczyne dla 'rozrywki', a po paru miesiącach i tak wraca do żony. Powiedz, jak będziesz się wtedy czuć? Postaw sprawe jasno, albo Ty i rozwód albo koniec.
Pamietaj, możesz wszystko!! To Twoje życie, Ty nim pokierujesz. Nie daj się wodzić za nos. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdyby faktycznie chciał z Tobą być to by np. wynajął mieszkanie, wyprowadził się od żony i złożył pozew o rozwód. Domyślam się, że jest dorosły, pracuje więc dlaczego ogląda się na rodziców ? Obawiam się, że jesteś kolejną robioną w balona odskocznią od małżeńskiego łóżka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogole, to wyszukiwarka umarla
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co on taki bezradny jak dziecko? ![]() Sorry, ale jakby chcial, to by znalazł sposob, a widac wygodnie znajdowac nowe przeszkody. Zona wie o was? O planowanym rozwodzie? Wątpie. Podejrzewam,ze raz ląduje z Toba w łozku, a raz z nią. W koncu są małzenstwem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ma żonę i kochankę sobie przygruchał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A twardy warunek: najpierw rozwod, potem my - może wyjaśnic sytuację. Albo wreszcie zdecyduje sie na rozwód, albo Cię zostawi.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
7 miesięcy tego nie zrobił, mieszka i sypia z żoną (bo gdyby nie sypiał, to żona tak długo nie trzymałaby go we własnym domu) - nie wynajął żadnego lokum (zapewne wszystkie mieszkania w tym mieście są już wynajęte i nawet jednej sutereny nie ma
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
No to jakiś konkret
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajną ma wymówkę dla ciebie ![]() Gdyby chciał odejść od żony to by nawet pokój gdziekolwiek sobie wynajął. A tak.... obstawiam, że całe żcie będzie z nią mieszkał... no chyba, że mu mieszkanie z nieba spadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
No to pojmij, że wspaniały człowiek, nie oszukuje i nie zdradza, bo jak czuje, że nie kocha to najpierw kończy jeden związek a potem wchodzi w drugi (albo bardzo szybko kończy ten pierwszy kiedy kocha już kogoś innego). Innej opcji nie ma. Reszta - to dorabianie ideologii i oszukiwanie się.
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-03-19 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- tylko tu jest taki problem, że obiektywnie na sprawę patrząc jesteś kochanką żonatego faceta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wykorzystuje Was obie.Nie szanuje ani żony ani Ciebie!Co to za wspaniały człowiek,który zdradza i oszukuje swoją żonę?...A ty dlaczego wepchałaś się w związek dwojga ludzi?Żona wie o Twoim istnieniu? Skoro mu tak zle z małżonką i szaleje za Tobą to czemu nadal wraca potulnie do żonki? Szanuj się dziewczyno!Poszukaj sobie mężczyzny stanu wolnego a nie bierz się za żonatego faceta!!!
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
mozliwe,czasem mi sie tak wydaje własnie ale mimo to z nim sie spotykam,juz duzo razy z nim o tym rozmawiałam i ciagle to samo,mielismy sie nie spotykac od pewnego czasu,wkoncu czekał na mnie na dworcu z kwiatami i prosił zebym chociaz chwile mu poswieciła na rozmowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niektórzy faceci z gestem potrafią wydać średnią krajową na kilkudniowy pobyt w hotelu (dodam, że z własną legalną żoną, dziewczyną, narzeczoną) a jak widać niektórzy na kochankę kasy żałują ![]() w sumie kasa w błoto - żonę, domek, ciepło rodzinne to on już ma ![]()
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2009-03-19 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
papiery rozwodowe wniósł ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcesz być robiona w bambuko, tymczasem nie dość, żę JESTEŚ, to w dodatku robisz w bambuko jego żonę. Skoro robisz świństwo tej kobiecie, to nie wiem, dlaczego względem siebie oczekujesz lepszego traktowania.
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
nie wiem czy nagle wynajełabys obcej osobie pokoj w swoim domu w którym mieszkasz z rodzina,to nie miasto i sama wiem ze trudno jest w okolicy kupic cos,a wyrzucenie pieniedzy w błoto to kupienie chaty która zaraz zawali sie na głowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zebys mu poswiecila czas na rozmowe? A po rozmowie zebys mu poswiecila troche czasu w lozku bo wspanialy chlopak potrzebowal chwilowej odskoczni od zony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadal nie odpowiedziałaś na pytanie ile masz lat, patrząc na styl wypowiedzi (co to w ogóle ma być???) to max 18. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, litości... niech kupi normalne mieszkanie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
mielismy sie nie spotykac dopoki sie nie rozwiedzie i nie wyprowadzi od niej,widziałam sie z nim 15minut i poszłam do domu,a teraz zaczeło sie wszystko od poczatku tak jak było;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pomijam, że lepiej dla Ciebie będzie jak zmienicie otoczenie na wypadek gdyby cała sprawa miała się "rypnąć" i wyjść na wierzch. Nie będziesz miała lekkiego życia wtedy w małej miejscowości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Zaczęło się, bo na to pozwoliłaś.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.