|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
czegoś ciekawego za"starego" Adidasa eau Fraiche- Seledynowy
Nieaktualne
Witam! Jestem w posiadaniu unikatowego już seledynowego Adidasa o pierwotnej pojemności 25 ml ,ubytek ok. 2ml . Jest to wersja eau fraiche. Woda pachnie ślicznie, jest trwała .Na bank nie jest zwietrzała. Sentyment pozostał,ale gust nieco mi się zmienił.Zamienię na jakiś zapach lub fajną kolorowkę. Fotke dołączę wkrótce, mam problem z aparatem. To ten,tylko mój jest w wersji eau fraiche http://www.allegro.pl/item529484468_...ml_unikat.html Zapraszam też do mojego wymiankowego wątku : Insolence, maczek Clinique, Coco Chanel ... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=319100 Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-03-30 o 16:20 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: czegoś ciekawego za"starego" Adidasa eau Fraiche- Seledynowy
witam czy pani oferta odnosnie seledynowego adidasa jest aktualna. prosze o odpowiedz na moja poczte justynagojke@op.pl
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
znalazłabyś coś ciekawego u mnie? Moja mama chyba by padła z radości przez tą wodę Adidaska .Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź w moim wątku (link poniżej).
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
trudno
w końcu to naprawdę wyjątkowy zapach pozdr.
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

.

w końcu to naprawdę wyjątkowy zapach
pozdr.