|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Guerlain, Agent Provocateur, Farouk, L'oreal, Givenchy, Estee Lauder
nieaktualne - znow mnie nie ma
Witam w nowym watku ,- za zapachy raczej nie szukam zapachow tylko kolorowki, chyba, ze cos mnie wybitnie skusi, - osoby ze znacznie mniejsza iloscia przekupek wysylaja pierwsze, - zostalam na wizazu juz raz powaznie oszukana, wiec za podejrzane wymianki dziekuje, - prosze nie pisac na gg (niestety to bardzo czesto sie zdarza, taka forma wymiany jest nie do przyjecia), - na zdjeciach nie ma wszystkiego (jest to, co trudno znalezc w internecie), - za ubrania szukam kosmetykow. Za to najchetniej oddam rzeczy ze swojego kramiku, czyli wishlista: - Givenchy Libre 01 (za to od razu oddam Agenta albo Meteoryty ),- biala baza Acti Mine Givenchy, - fioletowa baza YSL, - biala baza Chanel, - fluid Perfect Touch YSL 1, - bardzo bardzo bardzo jasne fluidy, - cienie: zielenie, fiolety (za pastele dziekuje); chetnie sypkie Mac lub mineralne. zapraszam WŁOSY - Biosilk Farouk nabłyszczacz - ubytek to 3 psiki na wlosy do ramion, max 1 ml. ZAPACH - Agent Provocateur - 25 ml, EDP, klasyczna wersja, ubytek to cztery psiki. KOLORÓWKA TWARZ - Meteoryty Guerlain - Mythic, uzyte raz, - Guerlain Les Voilettes Pressed Powder for the Face - kolor 01, transparent; kod 8U01, - Benefit Powder Blush - roz, You an if you want, kod PB 10, 3,65 gram, - L'oreal Glambronze - 01 Golden Sun, ubytek testowy, wniosek: bronzery nie dla mnie, 11 g. OCZY - Givenchy Prisme Again Eyes - kolor 7, limitowanka sprzed lat za ktora zaplacilam kilka miesiecy temu calkiem sporo; kod 5F02, -paleta YSL "Horizon" - tester, od oryginalu rozni sie tym, ze nie ma polyskliwych "niteczek" miedzy kolorami; ubytek do max 5 %, -Isa Dora Mineral Eye Shadow - odcien 42 Sand Stone, ubytek testowy, nie lubie sypancow, -Colour Quartet For eyes Oriflame - z wymianki, uzyty max 2 razy, wazny do 02/2011. USTA - Color Riche Star Secret L'oreal - pomadka 710, uzyta raz, - rezerwacja - Estee Lauder Signature Lipstick - Dune Rose P11, uzyta maz 2 razy, kod A97, - Glazewear Extreme Avon- odcien, Sand Shine, 6 ml, nieuzyty ani razu, wymienie jako wyrowanie cenowe do wymianki badz gratis do wiekszej. INNE - Method Draine Minceur - tabletki odchudzajace, kuracja na 14 dni, wazne do 03/2010. Kosztowaly 120 zl (mam zapas wiec oddaje). - zalotka Douglas - nowa, nieuzywana. UBRANIA - szara sukienka - Zara, rozmiar S, po bokach ma paski materialu, ktore mozna zawiazac po bokach (zrobilam tak na zdjeciu) lub wiazac w inny sposob, nowa, nienoszona, - sliczna sukienka - trudno okreslic kolor (ciemny grafit?), Zara, rozmiar S, na mnie za duza, mialam przerabiac, ale mi sie nie chce . Byla droga, kosztowala 250 zl z tego co pamietam, nowa, nienoszona. Inne ubrania w wątku ubraniowym. . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-09-11 o 13:49 |
|
|
|
#2 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Guerlain, Agent Provocateur, Farouk, L'oreal, Givenchy, Estee Lauder
hej
moze znajdziesz cos za prasowanego Guerlaina?
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Agent Provocateur - 25 ml, EDP, klasyczna wersja, ubytek to cztery psiki.
Coś u mnie?Zapraszam !
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
vos u mnie za
- Biosilk Farouk nabłyszczacz - ubytek to 3 psiki na wlosy do ramion, max 1 ml.
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
coś za czarną sukienkę?
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za chociaż jedną z tych rzeczy ?
- Biosilk Farouk nabłyszczacz - ubytek to 3 psiki na wlosy do ramion, max 1 ml. - zalotka Douglas - nowa, nieuzywana.
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hej! to znowu ja...
od razu napiszę co mam poza wątkiem, jakby jednak coś Cię zainteresowało za agenta, to odpisz ![]() -róż bourjouis vintage rose użyłam kilka razy, mam z wymianki prawie nowy był. - błyszczyk Lancome JT z drobinkami tak miałkimi, że nie widać ich jako "drobinek" a bardziej jako "diamentowy blask", praktycznie nie daje koloru na ustach - brązer Stila niewiele używany, błyszczący - odlewka Night Aoud - kilka sampli jasnych podkladów mineralnych - kapsułki time riversing oriflame nowe - błyszczyk różowy avon matowy - oliwka dla dzieci z kojącym ekstraktem z lipy - tusz oriflame wonder nowy - mini diorshow iconic 5ml nowy |
|
|
|
#10 | ||||
|
Konto usunięte
|
Ranko, masz bardzo ladny kramik niestety narazie nic mi sie nie przyda. Pierwszenstwem jest narazie wishlista
. Jesli zmienie zdanie lub bedziesz miala jakas dokladke to sie zglosze .Cytat:
Cytat:
nic nie znalazlam. pozdrawiam Cytat:
Cytat:
. Jak juz pisalam wolalabym wymienic perfumy na jedna rzecz. Nie chcialabym sie rozdrabniac. Priorytetem jest dla mnie narazie moja wishlista. Pozdrawiam goraco.Spodobal mi sie rozswietlacz Maca. Za meteorki to troche malo, jednak napisalas, ze chcialabys tez tabletki. Mam zatem pytanie odnosnie rozswietlacza. Twoj jest caly rozowy, natomiast w internecie wszystkie w miejscu gwiazdek i na wytloczeniu nazwy maja zloty kolor. Czy to jest tester? |
||||
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Meteoryty Guerlain - Mythic, uzyte raz,
Hej, może cos u mnie wpadnie Tobie w oko
|
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
nic dla siebie nie znalazlam.
Cytat:
. Niestety w obecnej chwili nic mi sie nie przyda. Priorytetem jest wish. Jeslibym zmienila zdanie lub gdybys miala dokladke to chetnie sie zglosze.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za bronzer L'oreala?
Odpisz proszę w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350064 |
|
|
|
#18 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nic dla siebie nie znalazlam. |
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bronzer L'oreal?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

,