![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
fajne kosmetyki, yves rocher, garnier, lorys...zapraszam!
Witajcie Wizażanki!
Zapraszam do mojego wymiankowego wątku. Przesyłki mogę wysłać pierwsza z racji nie posiadania dostatecznej ilości przekupek. Wysyłam czyste, nie zniszczone kosmetyki w kopercie bąbelkowej i tego też oczekuję. Na życzenie mogę zrobić dodatkowe zdjęcia i kolor pokazać ‘’na sobie’’. Wszystkie wymiany odbywają się na stronach wątku, jeżeli Ty napiszesz u mnie, ja odpiszę u Ciebie i odwrotnie. Na wszystkie posty odpiszę. legenda: Szary kolor-kosmetyk wymieniony Czerwony -rezerwacja kosmetyku Czarny- kosmetyk do wzięcia Niebieski - dokładka kosmetyku Perfumy: Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Fraise EDT (Woda toaletowa o zapachu truskawek) Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT (Woda toaletowa o zapachu wanilii) Nivea Hair Care, Flexible Curls, Odżywka 'Skręt fal i loków' Sther, Lorys, Shea Butter (Odżywka do włosów kręconych i suchych) Garnier Skin Naturals, Intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę, Roll-On przeciw nagromadzonemu cellulitowi Garnier, Intensywna pielęgnacja, Skóra muśnięta słońcem, Ekspresowy spray nawilżający Garnier, Intensywna Pielęgnacja Ujędrniająca Skórę, Tonizujące mleczko do ciała Plastry do depilacji twarzy Naturia Joanna cienie do powiek miss sporty Zdjęcia później...zapraszam! Dokładka! Ziaja, Sopot Spa, Płyn micelarny Dimenzia, Biała Perła z fluorem - Wybielający żel stomatologiczny do zębów (70% żelu + 2 aplikatory) Maybelline, Pure.Blush Mineral (Sypki róż mineralny) Essence, 2 in 1 Powder Blush (Róż 2 w 1) - ocień Best Friend ok 40% zostało Essence, Down on the Beach, Bronzing Powder (Prasowany puder brązujący) Książki: Amerykańskie dziewczyny poszukują szczęścia http://www.inbook.pl/a/produkt/id/157148/index.html Siostry http://www.sklep.gildia.pl/literatur...weiner-siostry (trochę inna okładka) Arytmie http://www.biblionetka.pl/book.aspx?id=109458 Edytowane przez blueberrynight Czas edycji: 2009-07-27 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: fajne kosmetyki, yves rocher, garnier, lorys...zapraszam!
Hej,
cos u mnie za wode truskawkowa...?? zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Fraise EDT (Woda toaletowa o zapachu truskawek)
Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT (Woda toaletowa o zapachu wanilii) cos ui mnie>
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Garnier Skin Naturals, Intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę, Roll-On przeciw nagromadzonemu cellulitowi
??
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- szkoda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
spodobał mi się garnier roll on i odzywka do włosów, znalazlabyś coś u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za wanilie YR? ile jej jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
coś za roll on Garniera?
postanowienia noworoczne: =>dbam o włosy i paznokcie ![]() =>czesciowy Vitarianizm =>cwicze =>medytacja i rozwoj =>pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() drozdze od 24.01.11 wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Fraise EDT (Woda toaletowa o zapachu truskawek) Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT (Woda toaletowa o zapachu wanilii) ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- ahaaa, kurcze myslalam ze sa pelnowymiarowe... a pasowalaby Ci wymianka za maske bonacure i maslo farmony? bo olejek juz prawie wymienilam a ta bioderme kupilam dopiero wczoraj i wlasciwie nie wiem czy chcem ja wymienic, albo ewentualnie moze wybierzesz sobie jeszcze cos innego do tego jesli Ci sie spodoba ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- nie no za filtr i maselko to mi sie w takim wypadku nie oplaca bo ta druga woda ma tylko 20 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
NIESTETY NIC U CIEBIE NIE ZNALAZŁAM
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...315278&page=11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Szkoda, że tak późno odpisałaś. Właśnie miałam zawiesić wątek, bo prawie wszystko wystawiłam na allegro. Ale może mogłabym skończyć którąś aukcję przed czasem. Może za róż?
![]() ![]() Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2009-07-16 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
moge sie wymienic na Sther, Lorys, Shea Butter (Odżywka do włosów kręconych i suchych)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Okej zakończyłam aukcję z różem, mam nadzieję, że nie dostanę żadnego ostrzeżenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hejka chciałabym się wymienić za kosmetyki do make up najbardziej mi na tym zależy typu takiego jak napisałam na swojej stronce i może zalotka by się przydała dobrze by było gdyby kosmetyki były od jednej osoby bo nie opłaca się wysyłać kilku produktow pozdrawiam i zapraszam na stronkę
może znajdziecie coś u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351293 Nie tylko kosmetyki polecam!!!!
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej najbardziej mi się podoba http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24666 - produkt jest nowy/uzywany ?
Chyba, ze jakis balsam.. poczytam... nie bedziesz miala zadnej dokladki juz ? pozdrawiam ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ewentualnie interesuje mnie Ziaja, Sopot Spa, Płyn micelarny, roll-on garniera - w jakim stopniu sa zurzyte ?
I ew co bys chciala ode mnie bo odzywke chcialabym na pewno ![]() Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
hej, niestety nic poza perla mnie nie interesuje a za tigi duzo płaciłam:/ nic wiecej cie nie interesuje?potrzebujesz moze czegos jeszcze? moge poszukac
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- do lokow niemam juz nic, jaka data waznosci perły? powinno pisac na zgrzewie mozemy sie umowic na probke tigi jesli ci odpowiada, jakies szczelne pudeleczko mysle ze znajde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Woda vichy jest ważna do grudnia 2010, a avene ... hmmm trudno mi jest powiedzieć
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
moge dac tonik i ew cos sobie dobierz.
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- zel na allegro kosztuje 50 zł a masz go 70% wiec jest wart jakies max 40zł. jak wyslesz mi atomizer to moge zrobic odlewke.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.