|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() nieaktualne
NIEAKTUALNE
Witam. jestem otwarta na wszelkie propozycje wymiany( kosmetyki do ciała , twarzy, włosów, ale też książki, ew.ciuszki czy inne cuda ;-) Ale nie chcę kosmetyków firmy Avon i lakierów do paznokci). Proszę o cierpliwość, ponieważ w tygodniu nie mam stałego dostępu do internetu,więc odpowiadać i budować wątek będę głównie w weekendy. Póki co dodaje zdjęcia ze stron producentów,ale mam możliwość zrobienia real foto,więc postaram się je później tutaj zamieścić lub ew. wysyłać na maila zainteresowanym osobom. ****TWARZ**** *Bell, Fluid Anti-Age Make-Up Nowa wersja Bell Anti-age. Kosmetyk zakupiony na początku września 2008r. , użyty 3-4 razy, nie widać zużycia , mam do niego kartonik, od momentu zakupu przechowywany w kartoniku w szafce. odcień 01 (najjaśniejszy) Porcelain, ważny do 06.2010 najchętniej za inny podkład nieaktualne *APC, Puder sypki odcień 2 - opalony transparentny ,pudełko 30g(opakowanie takie jak na zdjęciach) kosmetyk zakupiony w sierpniu 2008. użyty 3-4 razy. Dołączony puszek był przeze mnie używany. ważny do 12.2009 na zdjęciu jest widoczne pęknięcie na pudełku, nic się przez nie nie wysypuje,ale wystarczyło ponosić puder w torebce i plastik nie wytrzymał ;-) ****WŁOSY**** *Rossmann, Babydream, Szampon dla dzieci - butelka 250ml, raz użyty nieaktualne *Joanna, Styling Effect, Jedwab do włosów -użyty 3-4 razy,bardzo wydajny,chwilowo nie mam zdjęcia,ale zużycie jest prawie niewidoczne,może 1-2 mm w opakowaniu,jak będzie ktos zainteresowany, to postaram się o zdjęcie - nieaktualne ****ZAPACHY**** *Sarantis, C-Thru Black Diamond, Dezodorant - użyty 3 razy w małych ilościach, ważny do 18.11.2010
targowisko: książki ciuchy Pain is inevitable, suffering is optional. blog kulinarny ![]() Edytowane przez ewelinka_111 Czas edycji: 2009-08-03 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zapraszam
miejsce na dokładkę
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za APC?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za
*Bell, Fluid Anti-Age Make-Up Nowa wersja Bell Anti-age. Kosmetyk zakupiony na początku września 2008r. , użyty 3-4 razy, nie widać zużycia , mam do niego kartonik, od momentu zakupu przechowywany w kartoniku w szafce. odcień 01 (najjaśniejszy)
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
dziękuję za propozycje, ale póki co nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
*Joanna, Styling Effect, Jedwab do włosów -użyty 3-4 razy,bardzo wydajny,chwilowo nie mam zdjęcia,ale zużycie jest prawie niewidoczne,może 1-2 mm w opakowaniu,jak będzie ktos zainteresowany, to postaram się o zdjęcie
Coś u mnie? Za parę dni dokładka . Narazie zajrzyj i luknij, a jak nic ci nie wpadnie w oko to poczekaj, ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za APC?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post9530015 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Najbardziej interesuje mnie to: *Bell, Fluid Anti-Age Make-Up Nowa wersja Bell Anti-age. Kosmetyk zakupiony na początku września 2008r. , użyty 3-4 razy, nie widać zużycia , mam do niego kartonik, od momentu zakupu przechowywany w kartoniku w szafce. odcień 01 (najjaśniejszy) *APC, Puder sypki odcień 1 - naturalny transparentny,pudełko 30g(opakowanie takie jak na zdjęciach) kosmetyk zakupiony w sierpniu 2008. użyty 3-4 razy. Dołączony puszek był przeze mnie używany Ale chętnie przygarne wszystko ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
*Joanna, Styling Effect, Jedwab do włosów -użyty 3-4 razy,bardzo wydajny,chwilowo nie mam zdjęcia,ale zużycie jest prawie niewidoczne,może 1-2 mm w opakowaniu,jak będzie ktos zainteresowany, to postaram się o zdjęcie
*Sarantis, C-Thru Black Diamond, Dezodorant - użyty 3 razy w małych ilościach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Zadomowienie
|
UWAGA!! nastąpiła pomyłka- puder APC ma odcień 2, a nie 1, tak jak napisałam na początku, przepraszam za pomyłkę
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Puder Iluminate Yves Rocher w zastępczym opakowaniu jakieś 75% normalnego opakowania. Odcien transparentny." to Yves Rocher, Luminelle ?? bo nie mogę znaleźć w KWC nic co by pasowało :/ czy to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=274 ? w sumie ten puder najbardziej mnie zainteresował... jedna uwaga -pomyliłam się przy wpisaniu odcienia, ja mam 2, a nie 1 ,tak jak napisałam na początku Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właściwie jeśli chodzi o puder APC to nie jestem tak bardzo zainteresowana, więc można go wykreślić ![]() Najbardziej zalezy mi na fluidzie Bell. Moze wymianka fluid za puder? Jeśli nic juz wiecej nie znalazłaś oczywiście Puder jest w zastępczym opakowaniu. Mam go z wymianki - trudno powiedzieć czy jest go więcej niż 75% czy 75%. Jest to orientacyjne ![]() ![]() Buziaki. Napisz co o tym myślisz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hop
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
podoba mi się:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
podnoszę
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie ?? poszukaj w obu wątkach , może coś z ciuszków wpadnie ci oko ![]()
![]() |
#25 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, może później
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.