![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomysły na kolczyki z piór!!
Witam wszystkich
Macie jakieś oryginalne pomysły na kolczyki z piórkami? Mam mnóstwo pieknych piórek ale pustke w głowie Wydaje mi się że takie zwykłe poprostu wiszące pod biglem piórko jest już oklepane i nudne może macie jakieś ciekawe pomysły, a może macie kolczyki z piórkami? przyślijcie zdięcia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: pomysły na kolczyki z piór!!
he, a zapłacisz mi za pomysł?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Chyba o to chodzi w robieniu biżuterii, żeby wymyśleć coś nowego, żeby rzuciło to na kolana. jak dam ci pomysł, to zrobienie to już pestka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Troszke Was nie rozumiem , jest na tych forach mnostwo zdięć robionej przez dziewczyny własnoręcznie biżuterii i innych żeczy, przecież to też jakby podane na tacy pomysły! masa porad i zdięć jak coś zrobic.. troszke się zawiodłam liczyłam na sympatyczny dialog wymiane doswiadczen zdań i ewentualnie tych nieszczęsnych zdięć... nie chodziło mi o gotowce które perfidnie bede mogła skopiować, mam swój talent i możliwości. Ale cóż jeśli nie to w pożądku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hhmm to już jest szczyt beszczelności , jeśli masz swój talent to sama powinnaś wpaść na "genialny " pomysł z piórkami
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
(ehhh, miałam tego nie komentować ale tym razem nie wytrzymałam...)
Jej! Dziewczyny! Ile w Waszych komentarzach jadu i zawiści! ![]() ![]() ![]() ![]() Góra, musisz sie do tego przyzwyczaić, "bizuteryjki" sa z tego znane na wizazu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
i wspolczujesz naszym dziecią?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Znalazlam coś takiego
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
wszystko podane na tacy? podsuwanie "oryginalnych pomysłów"? takie rzeczy to tylko w erze
![]() jad, zawiść, ach, to nasza domena. i tak, wiemy, wiele osób już to mówiło ![]() wolę chyba ten "jad" i "zawiść" niż "wyszukiwarka nie gryzie", co często się spotyka na innym podforum ![]() dusia, nie, nie, chodziło o oryginalne pomysły, nie piórko na biglu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
jad, zawisc... ah, az sie przypominaja dobre stare czasy na forum
![]() ![]() ludzie, z wami to wszystko jest na pewno w porzadku...? ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Góra, co innego dzielenie się własnymi pracami, a co innego prośba o wyręczenie i oddanie swoich pomysłów. Przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się, co napisałaś. Przecież chętnie pomagamy sobie, jeśli widać, że ktoś się stara, pracuje i nagle nie potrafi sobie z czymś poradzić. Ale jeśli ewidentnie ktoś chce zrobić z nas "murzyna" - wybacz, ale mamy odrobinę własnej dumy/poczucia własnej wartości, żeby nie dać się wrobić w coś takiego.
A jeśli szukasz inspiracji - znajdziesz zapewne setki pięknych prac w różnych galeriach internetowych. Tylko trzeba SAMEMU odrobinę się wysilić, a nie czekać na gotowe. I wierz mi, że to forum jest jednym z mniej "jadowitych" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hehehe faktycznie straszne z Was baby ;> Nawet mi (znanej ze zjadliwości na forum niebiżuteryjnym) nie chciało się z Wami chlastać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dusia i Titania dziękuje Wam serdecznie.
a reszta cóż.... bez komentarza bo przecież w innym celu tu zawitałam, zresztą nie chce sie zniżac to tego poziomu, poszukam sobie forum z inteligentnymi kulturalnymi zasadami i obyczajami. Zegnam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Że tak filozoficznie rzeknę... W dzisiejszych czasach ludziom brakuje dystansu do siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ech ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
wrrr jakie my złe i nie dobre
![]() a wiec niech koleżanka rusza podbija inne forummm nikt tu na siłe nie trzyma a jeśli się nie uznaje konstruktywnej krytyki no to cóż , ( ja też juz przecież miałam poważną rozmowe na forum i cio nadal tu jestem ) forum jest po to by wyraża swoja opinię ![]()
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Ależ ja nadal tu jestem!!!!!! muszę przyznać że bywam na innych forach i tu pierwszy raz już od pierwszej odpowiedzi poczułam chłód i niesmak i zastanawiam się czemu tak jest czy to dlatego że tu same baby??!
![]() Więc kieruje słowa do wszystkich przychylnych: Dusia- ![]() I prosze już świetny pomysł o!!! ![]() Ja zdobyłam ostatnio piórka bażanta złocistego, są niesamowite! Jak tylko będe mogła wrzuce zdięcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Gora, tu chodzi o to, ze iles z nas zarabia na tym co robi, nierzadko na zycie, wiec nie dziw sie ze tak malo osob bedzie Ci podawalo gotowe rozwiazania na tacy.
Zawsze przeciez moglas sama poszukac w necie albo pomyslec - i to o to tu chodzi. O odrobine samodzielnosci i kreatywnosci.
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Owszem, rozumiem ze zarabiacie, natomiast mimo to wstawiacie zdięcia swoich prac.
i dlatego nie rozumiem reakcji ale to nie ważne... dajmy spokój to śmieszne po prostu. A samodzielność i kreatywność to moje atuty! ze tak rzeknę nieskromnie ![]() ![]() Niestety pochwalić bede się mogła dopiero w przyszłym miesiącu, brak apararu narazie;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No to czekamy na nowe piórkowe kreacje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Ależ to nie chodzi o to,że my nie chcemy pomóc.Pomagamy,przecież jest wątek dla początkujących,wątek z poszukiwaniami-tam też się pomaga.Nie chodzi o to,że nie chcemy się wymieniać doświadczeniami-przecież każda z nas,biżujek,zakładając swój własny wątek,robi to,nieprawdaż?
Po prostu faktycznie Twój post zabrzmiał jak takie oczekiwanie na podanie czegoś na tacy,gotowca z przepisem na kolczyki ![]() ![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Ayumi, doskonale to ujęłaś i bardziej dyplomatycznie niż ja
![]() Góra, to nie chodzi o to, że chcemy Cię zdeptać i zalać jadem - mam nadzieję, że jednak znajdziesz tu swoje miejsce i za jakiś czas zrozumiesz, dlaczego tak zareagowałyśmy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Źle zaczełam to prawda, bo nie chodziło o gotowce naprawde! mea culpa
![]() Wieczorem wrzucę troche piórek bo mam juz aparat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Bardzo chętnie obejrzymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz, jeśli któraś z nas da swoje zdjęcie z piórkiem czy bez, ale kolczyków SWOJEGO pomysłu, to raczej tylko do pooglądania, a nie do tego, żeby ktoś zaraz zrobił łatwym sposobem sobie takie same. To się nazywa plagiat wtedy i jest mocno tępione nie tylko wśród biżuteryjek. Czasem nawet prosty pomysł na coś, co potem wygląda świetnie może kiełkować w wyobraźni przez kilka -kilkanaście dni lub być rozrysowywany na wielu kartkach i poprawiany wielokrotnie. Myślisz, że gdybyś tak zrobiła i komuś pokazała, a on w kilka minut zrobiłby TWÓJ projekt i potem napisał, że to jego... oj, poznałabyś wtedy tą gorycz.. nie życzę Ci jednak tego, ani nikomu. Więc nie dziw się, na taką reakcję.. i w świetle tego co napisałam Twoja zacytowana wypowiedź jest nieco nie na miejscu.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Witam.
Wybaczcie ze to tak długo trwało. to jedne z moich pierwszych dzieł pierzastych ![]() ciężko mi sie poruszac po forum, mam nadzieje ze zdięcia bedą widoczne.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.