|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pies
Potrzebuje pilnej porady...nie mozemy sie dodzwonic na pogotowie wet. Nasza Psinka ma 1,5 roku dziwnie sie zachowuje, poklada sie zamyka oczy ale stara sie nie klasc łebka na podlodze, ma silny slinotok i raz jej sie mocno odbiło... caly czas ma obsliniona mordke...nie wiem jak jej pomoc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pies
może coś dziwnego zjadła albo polizała? przez internet ciężko pomóc, dzwońcie do weta do skutku, któryś może odbierze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moja tak miała jak pojechaliśmy do mojej szwagierki a ona ma dużego psa było sporo ludzi bo to św była wystraszona po tel do znajomego wet dowiedziałam się aby poczekać 24 godz i nie stresować. Przeszło jej jak sama doszła do psa każdego obwąchała.
Ma tak też jak jest burza ale na błyski grzmoty jej nie ruszają, głos wiertarki....
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przyczyn moze byc tysiace..Od zatrucia po cos gorszego...Jak psu nie przeszlo to pedem do weta...
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dzieki za odpowiedzi...przeszlo jej na szczescie. przespala cala noc i rano wstapil w nia szarlatan jak zwykle i "wrocila" nasza Psinka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.