|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Szukam próbek zapachów, wzamian pełnowymiarowe kosmetyki
NIEAKTUALNE
Tak jak w tytule, szukam próbek perfum. Nie będę wymieniac jakich, bo wątku nie starczy , są dziesiątki, albo i setki zapachów, których nie znam, a poznac bym chciała, dlatego na pewno u każdego coś wynajdęW zamian oferuję większośc kosmetyków z wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=321883 Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2010-08-29 o 19:49 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam próbek zapachów, wzamian pełnowymiarowe kosmetyki
hej, widze ze szukasz zapachów, ja mam:
Escada Pacific Paradise, Escada moon sparkle Chloe by chloe 2008r. Miss DIor Cherie Miss Dior (te z 1947...) Givenchy Hot Couture Odlewka do 5ml lancome miracle so magic odlewka Kenzo Summer i Kenzo le monde est beau Demeter arbuz... i wiele innych mi podoba sie u cb: Escada Sport- ok. 15/100 ml, Kate Kate Moss- ok. 7-8/50 ml Hypnose Lancome-odlewka 5 ml, bez 2 psików, Alien L'eau par Kenzo pour femme Sensi Armani Bvlgari Paris YSL Fendi Amour Kenzo |
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;11812163]Basiu u Ciebie podoba mi się Miss Dior Cherie
[/quote]heh Mi chodziło by głównie o wymianke próbkowa, a Tobie?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, podobaja mi sie u Ciebie:
Byłabyś zainteresowana? |
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
No taaakkk..... No cóż, mi w tym wątku również chodziło głównie o wymiankę próbkową, po prostu weszłam na Twój wątek i perfumy, które zaproponowałaś znalazłam w postaci "całobuteleczkowej", stąd ten wpis
.Jeśli dobrze rozumiem, proponujesz mi zrobienie próbek z buteleczek, tak? Tylko, że w tej sytuacji to ja u Ciebie zbyt wiele nie widzę, bo szukam próbek zapachów które chcę poznac, a Twoje prawie wszystkie znam/mam . Jedyne co chciałabym poznac to Cat the luxe at night NC i Escada Moon Sparkle. Nie opłaca za bardzo taka wymiana![]() , chyba, że masz jeszcze inne zapachy poza wątkiem---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
. Możesz mi napisac jakich zapachów próbki posiadasz? Interesują mnie głównie owocowo-kwiatowe ciepłe zapachy (takie najchętniej z czerwonych buteleczek ).
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Mam parę próbek w wątku.Czy masz jeszcze inne kosmetyki poza wątkiem,najchętniej coś mojej wish listy do oddania?Chyba,ze oddałabyś Anglomanię?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;11818307]...
Byłabym bardzo zainteresowana . Możesz mi napisac jakich zapachów próbki posiadasz? Interesują mnie głównie owocowo-kwiatowe ciepłe zapachy (takie najchętniej z czerwonych buteleczek ).[/quote]Ok Mam tego tyle, że trochę czasu zajmie mi ogarnięcie tego, odezwę się niedługo... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

, są dziesiątki, albo i setki zapachów, których nie znam, a poznac bym chciała, dlatego na pewno u każdego coś wynajdę

Mi chodziło by głównie o wymianke próbkowa, a Tobie?
.
. Jedyne co chciałabym poznac to Cat the luxe at night NC i Escada Moon Sparkle. Nie opłaca za bardzo taka wymiana