![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Zapachy, kolorówka, pielęgnacja- ZAPRASZAM
NIEAKTUALNE
![]() ![]() Zapraszam do nowego wątku. Proszę z góry o cierpliwośc, gdyż zwiększył mi się mocno zakres obowiązków ostatnimi czasy, także nie zawsze mogę miec czas odpisac na bieżąco, ale obiecuję, że będę się starac ![]() Na początek może moja WISH ![]() 1. CLINIQUE superfit makeup kolor 05 (neutral)- za ten podkład oddam naprawdę dużo i to jest chwilowo mój nr 1 na liście poszukiwanych 2. błyszczyki do ust, najlepiej bezbarwne, albo jasnoróżowe, powiększające usta, mile widziane drobinki-nie mam konkretnych wymagań odnośnie firmy, jeśli mi się spodoba nie pogardzę na pewno średnią, bądź niższą półeczką-NIEUŻYWANE 3. krem do twarzy na dzień i na noc do cery tłustej bądź mieszanej, po 30-tym roku życia- tu już wolałabym jednak wyższą półkę, najlepiej z tej samej serii (ale nie pogardzę np. rewelacyjnym moim zdaniem Skindividual Oriflame) 4. jeśli już zahaczyłam o Oriflame hmmm -Serum w kapsułkach ORE!!! przyjmę baaardzo chętnie, krem do twarzy również ![]() 5. płyny do kąpieli, żele pod prysznic, bardzo chętnie też dla dzieci, ogólnie najlepiej owocowe,albo spożywcze, albo też z zestawów z perfumkami, intensywne zapaszki, wolałabym nowe, bo to na zapas 6. porządny krem do rąk, albo i dwa ![]() 7. no i zapachy: -Amor Amor- Cacharel (zawsze i w każdej ilości ![]() -Ultraviolet- Paco Rabanne (jw ![]() -Deep Red- Hugo Boss -Amor Amor Tentation- Cacharel (chętnie odlewka, bo chcę spróbowac) -L LL (jabłuszko)- podobnie jak wyżej (chętnie przyjmę odlewkę, bądź końcówkę jabłuszka, chcę poznac zapach) 8. bardzo chętnie przyjmę też wszelakie próbki, zapachów, kremów do twarzy (!!!), podkładów (!!!) To by było na tyle narazie. Oczywiście pewnie będzie tu przybywac tych kreseczek ![]() ![]() ![]() ZAPACHY (zdjęcie 1)
PIELĘGNACJA (zdjęcie 2)
KOLORÓWKA (zdjęcie 3)
PRÓBKI PERFUM ( zdjęcie4)- próbki są zarówno firmowe, jak i robione, kilka jest nowych, ale większośc używana mniej lub bardziej, proszę pytac
INNE INNOŚCI (zdjęcie5) 1.Pierre Balmain- bardzo elegancki zestaw pióro+długopis w oryginalnym firmowym pudełeczku, nowy, świetny na prezent, stan idealny 2. Caja Espana- jak powyżej pióro+długopis, w oryginalnym opakowaniu, nowe, stan idealny 3. Biotherm- granatowy zegarek na rękę, nowy, stan idealny 4. Bransoletka na rękę Swarovski- prześliczna, wyjątkowo elegancka, z mieniących się ciemnogranatowych kryształków, w firmowym oryginalnym opakowaniu, z certyfikatem, nowa, stan idealny Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2010-08-29 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, kolorówka, pielęgnacja- ZAPRASZAM
coś u mnie za resztki perfum - przyjmę co oddasz
![]() oraz próbki:
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
kusi mnie Anglomania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
oba były użyte ok. 2 razy [na wypróbowanie]. Jak chodzi o L LL, to niedużą. tak z 5ml mogłabym oddać. Dlatego myślałam raczej o odlewce Anglomanii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie za Anglomanię?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może mój błyszczyk(na ustach kolor bardzo mało widoczny ale ślicznie mienią się drobinki),pomadkę lub coś z bizuterii za
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Kate Kate Moss- ok. 7-8/50 ml, Cat the luxe Naomi Campbell- ok.30/50 ml oraz próbki: Clinique happy to be-f Freya Oriflame 2x- f Rouge Christian Lacroix- Odpisz proszę w moim wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312814 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za Hugo? oddam duuuużo
![]()
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
miss natasha, Zielona30, fanusia92, encore1fois- dziewczyny przykro mi, ale nic u Was nie znalazłam.
rachel111- wymiana jak najbardziej aktualna, tylko pisałaś, że chciałabyś sobie jeszcze coś dobrac. Napisz co ![]() oolong, biała małpeczko- dziewczyny wściekła jestem okrutnie, bo krem wymieniłam dziś prywatnie, a u każdej z Was znalazłam coś co chciałabym miec ![]() Oolong u Ciebie interesuje mnie krem Dermika i emulsja Olay, znalazłabyś coś wzamian? ![]() Małpeczko u Ciebie Olay Regenerist, oraz kuracja i szampon przeciw wypadaniu włosów. Poszukaj czegoś u mnie proszę ![]() Hisoko, no może i dogadamy się z tą odlewką, napisz mi tylko ile Anglomanii chciałabyś za oba błyszczyki i piątkę L LL? Z tym, że musiałabyś wysłac mi jakiś atomizerek, bo niestety nie mam w co odlewac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
to może za coś z tego?:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;11532579]
oolong, biała małpeczko- dziewczyny wściekła jestem okrutnie, bo krem wymieniłam dziś prywatnie, a u każdej z Was znalazłam coś co chciałabym miec ![]() Oolong u Ciebie interesuje mnie krem Dermika i emulsja Olay, znalazłabyś coś wzamian? ![]() Małpeczko u Ciebie Olay Regenerist, oraz kuracja i szampon przeciw wypadaniu włosów. Poszukaj czegoś u mnie proszę ![]() [/quote] Szkoda ![]() A jak wygląda ta bransoletka ? masz może jakieś lepsze zdjecie ? z bliska ? ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
czy wymianka Boss woman za HC plus cos z wątku aktualna?
sorki widze ze jzu odpisalas mi juz szukam szybciutko niestety nic z perfum mi nei odpowiada poza bossem u Ciebie podoba mi się to Lancome T.Controle- żel matujący do twarzy, 30 ml, nowy jeśli to zbyt duzo i miałąbyś opory oddac to moze i aj cos dorzuce w miedzyczasie miałam dokładkę w wątku poza wątkiem mam Clinique superfit odcień neutral próbkę tylko ale mam do oddania bo juz nie uzywam odcień shell tez neutralny została jakas 1/3 przywieziony z ameryki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-03-21 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Freya Oriflame 2x- f Precious Oriflame-f Sensi Armani-f Diamond Musk Oriflame-f Escada Incredible me-f Fendi-r Amour Kenzo-r Contradiction Calvin Klein-f
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;11579609]Małpeczko postaram się dodac zdjęcie jutro, w dziennym świetle, bo teraz robiłam, ale bardzo źle widac.
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Witam, bardzo chętnie dorzucę żel Lancome i proszę, proszę, proszę o podkłady, które wymieniłaś- próbka+ta 1/3. Dorzucę na pewno jakieś gratisy do paczuszki. Jeśli wszystko Ci odpowiada to czekam na PW. Pozdrawiam serdecznie ![]() wszystko odpowiada PW napisane - finalizujemy dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
odp proswze u mnie
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Interesowały by mnie cienie/konturówki, ale jakbym mogła prosić o lepsze zdjęcienajlepiej z bliższa i od góry), bo zupełnie nie widać kolorów, i podpisanie co jest co ok?
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Moniczko, zdjęcia wrzucę chętnie, tylko co mam konkretnie fotografowac? Napisz o które dokładnie kosmetyki Ci chodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
deep red jest już praktycznie wydany
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.