|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wish szukam !NIEAKTUALNE ! Więc czego poszukuję: *koszulki z ciekawymi nadrukami *telefon komórkowy *oczorazące ubrania *wszystko z Hello Kitty,Gloomy Bear,Skelanimals itd. *ubrania z FISHBONE *Vansy *Skejciki *wisiorki m.i z glovestar,jazgot i wyroby modelinowe. *rurki *aparat cyfrowy *koszulki z ciekawymi nadrukami *kozaki [roz.36-37] *żółty,filtetowy płaszczyk *żółta,fioletowa kurtka,tunika *wszystko z filmu TITANIC,a także film *rurki w paski,gwiazdki *Płyta Jefreego Stara *Koszulka z napisem I <3 NY *Biała torebka DIVERSE Wszystkie ciuszki w stylu japanese/emo/scene
Edytowane przez Karolajna112 Czas edycji: 2009-05-10 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wish szukam !
moze znajdzi9esz cos u mnie
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pilnie poszukuje !
Pilnie poszukuję telefon komórkowy,ale najlepiej Nokie 5200.
A tak pozatym poszukuje także *FILM TITANIC I WSZYSTKIE CO Z NIM ZWIĄZANE
*KOSZULKI Z NAPISEM I <3 NY *LONGI *BUTY EMU ,37,38,39 *WISIORY *WSZYSTKO ZE SKELANIMALSA,GLOOMY I GLOVESTARA *RURKI roz.XS,S *CIEKAWE KOSZULKI
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pilnie poszukuje !
mam motorole l6
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
nie mam teraz aparatu zeby zrobic fotki. znalazlam w necie firmowe zdjecia, moj jest identyczny. jest uzywany, prawie nie zniszczony. jesli juz bedziesz nim zainteresowana, postaram sie pozyczyc od kogos aparat i zrobic zdjecia mojego. tymczasem wrzucam tamte i opis.
Opis Telefonu Ogolne: Alarm wibracyjny: tak Aparat cyfrowy: tak / 0.3 mpx / 4x cyfrowy zoom Bateria: Li-Ion Bateria pojemnosc: BC50 720 [mAh] / BC60 840 [mAh] / BC70 1030 [mAh] Czas czuwania (MAX): 345[godz.] (14d, 9h) Czas rozm. (MAX): 350 [min.] Pamięć wewnętrzna: 10 [MB] Pamięć zewnętrzna: nie Sieci: GSM 850/900/1800/1900 Waga: 86 [gram] Wymiary - długość: 113 [mm] Wymiary - grubość: 10.9 [mm] Wymiary - szerokość: 49 [mm] Wyświetlacz: Ilość kolorów: 65536 Rodzaj: kolorowy CSTN Wymiary - szerokość: 128 [px] Wymiary - wysokość: 160 [px] Dane / multimedia: Bluetooth: tak Dyktafon: tak *aplikacja java EDGE: nie GPRS: tak HSCSD: nie IRDA: nie Java: tak Dzwonki polifoniczne: tak, 24 tonowe MP3: tak Nagrywanie filmow: tak Obsługa USB: tak Radio FM: nie SyncML: tak Transmisja danych i faksów: tak WAP: tak Wiadomości: EMS: tak Klient poczty: tak MMS: tak Raporty doręczeń: tak SMS: tak Video MMS: tak Wiadomości grupowe: tak Wiadomości sieciowe: tak Inne: Alarm: tak Budzik: tak Data: tak Kalendarz: tak Kalkulator: tak Organizer: tak Przypomnienie: tak Słownik: tak Stoper: tak *aplikacja java Zegar: tak
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Wish Lista.
Oto lista co ostatnio poszukuję:
*Koszulka I <3 ... *nerdy,cat eyes itp.. *Wszystko z SKELANIMALS,GLOOMY BEAR, Hello Kitty.Niekoniecznie oryginalne *-wszystko od Glovestar,Jazgot *-oryginalne wisiorki z fimo,plastiku *oczoraziste rzeczy[np.sznurówki] *wszystko w panterkę,zebrę *Ciekawe bluzy *T-Shirty z nieziemskimi nadrukami *-doczepiane pasemka *spódniczka z tiulu *-vansy,dunki *biała torebka z Diverse [stara kolekcja,zależy mi,niestety brak foto] *ciekawe rurki *Flamingi ot,co <.3 *mała retro torebka na dlugim pasku *dodatki h&m *PERFUMY GIVENHY ! Poniżej przykłady...
Edytowane przez Karolajna112 Czas edycji: 2009-04-11 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wish Lista.
zbacz u mnie ; ))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mam telefon oraz rajstopy w panterke
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.