|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cerruti Image, Angel Schlesser Femme, pilnie poszukuję.
NIEAKTUALNE
Do oddania: 30ml Versace Woman, nowe, 30ml Escada Sentiment, nowa 40/50ml Emporio Armani City Glam, 10/50ml Ralph Ralph Lauren (jeśli ktoś byłby chętny, bo zostało mało), ew. jakieś drobiazgi: cień do powiek Bourjois brązowy, maźnięty 2-3 razy, róż Clinique Blushing Blush w kolorze Innocent Peach (róż jest praktycznie nowy, mam pudełko, nie ma śladów zużycia, ale kupiłam go we wrzesniu 2007 roku, więc nie wiem, czy jeszcez nadaje się do użytku, ale wygląda normalnie, pachnie normalnie, nic się z nim nie stało, od kiedy go kupiłam leży zamknięty w pudełku i w szafie- kolor nie dla mnie) Edytowane przez elmilinden Czas edycji: 2009-04-14 o 20:09 Powód: nieatualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cerruti Image, Angel Schlesser Femme, pilnie poszukuję.
Ja mam Cerruti Image, z tym, że żaden z tych zapachów mi nie pasuje - może masz coś poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie potrzebuję żadnych kosmetyków, chciałabym je wymienić tylko na tytułowe zapachy albo podobne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() Mam Cerruti Image, pojemność widoczna na zdjęciu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie to:
30ml Versace Woman, nowe, 30ml Escada Sentiment, nowa znajdziesz cos? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=326981 w stylu poszukiwanych przez Ciebie zapachow mam L'air du Temps iTruth CK (przynajmniej tak mi sie wydaje), ewentualnie moge jeszcze oddac Clinique Happy to Be 45/50ml, Ming Shu 50ml, Splendor EA 65/75ml (dla mnie podobny do Image) Edytowane przez lalesia Czas edycji: 2009-04-14 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.