![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Shiseido, TBS, Garnier, Aquolina, Oriflame i wiele innych
NIEAKTUALNE
Zdecydowaną większość wymienię tylko za kosmetyki z wish-listy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304194 ale oczywiście zdarza się, że skuszę się na coś z poza niej ![]() Z wizażankami z Poznania chętnie wymienię się osobiście. Dokładka 30.04 ++ Wella Shockwaves - Żel strukturyzujący do włosów 150 ml, bez usztywnienia włosów (zielony) nowy ++ Wella Shockwaves - Guma plastyczna forma 75 ml - nowa ++ ST. IVES Swiss Formula - Balsam do ciała Skóra ujędrniona - 300 ml, nowy ++ Avon, Planet Spa - Greckie Morza - Kojący żel pod oczy, redukuje opuchliznę i zmarszczki - nowy ++ Avon, Planet Spa - Greckie Morza - Maseczka peel-off, nowa ++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorska maska do włosów z oliwką, nowa ++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski peeling do rąk, nowy ++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, nowy ++ Yves Rocher - Nawilżająca maseczka do twarzy z winogronem - raz użyta ++ Dove - Jedwabisty żel pod prysznic Silk Glow - nowy Dokładka 15.04 ++ Szampon Matrix Sleek.look z 250 ml zostało około 1/3 ++ Matrix Biolage - tonik nawilżający do włosów, z 400 ml zostało trochę więcej niż połowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-in-tonic.html ++ Oriflame - Pomadka visions, violet love -użyta raz Dokładka 06.04 ++ Zestaw ORIFLAME - w kartonowym pudełku, zafoliowany, idealny na prezent W skład zestawu wchodzi: - tusz wonder black - cień essentials LATTE - błyszczyk do ust sugar glaze Dokładka 01.04 ++ Oriflame - Woda toaletowa Aromabliss Calming 50 ml, nowa, zafoliowana ++ Oriflame - Woda toaletowa Giordani White Gold 30 ml z atomizerem, nowa ++ Oriflame - Miss O Club Prive - Woda toaletowa w uroczym flakonie 50 ml, nowa, zafoliowana ++ Oriflame - Krem uniwersalny "miodek" - nowy, w kartoniku ++ Oriflame - Tusz Wonder, czarny, nowy Dokładka 20,03 ++ Oriflame - Zestaw do mikrodermabrazji - nowiutki, w kartoniku https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rmabrazji.html ++ Plastry z mikroprądem pod oczy - oriflame - jedna para w fabrycznie zamkniętym opakowaniu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-pod-oczy.html Dokładka 15,03 - tylko za coś z wishlisty! ++ Essence - AOH, ubytek niewielki, jeszcze widoczne wytłoczone wzory ++ Cacharel - Amor Amor - pierwotna pojemność 50 ml, ubytek na zdjęciu. Z wymiany z przesympatyczną tomamą ![]() ++ L'oreal Happyderm - pianka do skóry normalnej i mieszanej. Nowa ++ Aquolina - Żel peelingujący z arbuzem - ubytek na zdjęciu (pierwotna pojemnosc 300ml) ++ TBS - Balsam do ciała Aqua Lily - Ubytek minimalny ++ Oriflame - Tender Care - krem do rąk, nowy DOKŁADKA 19.02 ++ Oriflame - Divine Sensual 30 ml, limitowana edycja świąteczna bez atomizera, nowa, zafoliowana ++ Oriflame - Ujędrniający żel na brzuch dla panów - nowy ++ Cosmence - Olejek 2 w 1 do demakijażu twarzy, oczy i ust, nowy, z pompką, 200 ml http://www.ccbparis.fr/_fr/_fr/skincare/index_prod.aspx?prdcode=P 10621&CatCode=G0_01^G1_01 _10^G2_01_10_40 ++ The Body Shop - Migdałowy żel pod prysznic - niecałe 250 ml - przesyłka wyłącznie w opakowaniu zastępczym - żel ma uszkodzoną nakrętkę, przez którą żel przecieka w pozycji innej niż pionowa ![]() ++ The Body Shop - Malinowe masło do ciała, pełnowymiarowe. Otwarte 3 dni temu, ubytek minimalny - tylko i wyłącznie za coś z wish listy - jeszcze nie wiem, czy chcę oddawac Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-05-04 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Shiseido, TBS, Garnier, Aquolina, Oriflame i wiele innych
Zapachy:
++ Odlewka 4 ml CK Night w buteleczce z atomizerem ++ Oriflame - Antyperspirant w kulce SAGA – nowa ++ Oriflame - Miss O - Woda toaletowa, 50 ml, nowa, zafoliowana ++ After Hours - Woda toaletowa 50 ml, nowa zafoliowana Próbki zapachów: (o różnym stopniu zużycia - proszę pytac ++ Givenchy- Amarige Mariage ++ Buty, szpice, firma FabLook - rozmiar 40. Całkowicie nowe, nienoszone, tylko przymierzone. Są dla mnie za małe - to tak naprawdę duże 39. ++ Kod doładowujący Heyah lub Sami Swoi - 20 zł Oferuję również niewielkie odlewki do opakowań aptecznych (na 1-2 użycia) w zamian za inne odlewki lub ciekawe próbki ++ Milk&Honey - Scrub cukrowy do ciała ++ Ziaja Pro - Scrub do stóp ++ Ziaja Pro - Peeling do twarzy bardzo mocny ++ Ziaja Pro - Maska zwężająca pory ++ Joanna – maska do włosów z miodem i cytryną ++ Profis – Maska do włosów kokosowa, nawilżająca – obłędny zapach Zestaw kosmetyków - jako całośc za coś o mniejszej wartości, ale coś, co mi się przyda - żel pod prysznic, coś z kolorówki - obojętnie. Ale musi mnie zainteresować, żeby przesyłka mi się opłacała. Nie chcę też wymieniać zestawu na siłę. ++ Wella Shock Waves - Superskręt - Wosk wykończony lok - zostało trochę więcej niż ¾ ++ Avon - Upiększający krem modelujący nogi - ok 40% z 200 ml Data prod: 04.06 ++ Avon - Foot Works - scrub do stóp rajska plaża - ze 100ml zostało około 1/3 może mniej ++ Oriflame – Aqua Vibes – metaliczny liner do powiek – Salsa – użyty raz – kolor taki metaliczny złoto-srebrny – mieniący się w zależności od padającego światła(ale bardziej srebrny) ++ Astor - mikado - lakier do paznokci beżowy, do frencha - minimalny ubytek ++ Sensique – różowy błyszczyk z drobinkami – została połowa ++ Joko – brzoskwiniowy lakier do paznokci – jakieś 90 % ++ Truskawkowy błyszczyk do ust w okrągłym pudełeczku Inglot – zostało koło 65% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2454,sprint-blyszczyk-do-ust.html ++ 3 bransoletki z oriflame – fire, nowe zafoliowane ++Próbki: -eveline – podkład finish show, natura - oriflame – royal velvet – krem na dzień - ziaja – kolor zaprogramowany – blond, szampon - Ziaja – Anno d’oro krem tonujący 01 odcień naturalny Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-05-01 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja:
Włosy: ++ Kadus Amulett Dimensions – Pianka do włosów, około 70% (ale pewnie więcej) z 400 ml, kod D0025309 - Rene Furterer - szampon Curbicia - 15 ml, nowy - Rene Furterer - Szampon Tonucia - 15 ml, nowy ++ Shiseido Tsubaki Red - Maska do włosów, nowa, 100 ml ++ Shiseido Tsubaki - Szampon - odlewka - ilośc do uzgodnienia ++ Shiseido Tsubaki - Odżywka - odlewka - ilośc do uzgodnienia ++ Oriflame - spray ochronny do włosów na lato - pięknie pachnie! ++ Biosilk – Jedwab do włosów, mała buteleczka, zupełnie nowy Ciało: ++ Oriflame - Balsam do ciała Bahia, zostało jakieś 90 % ++ After Hours - Krem do ciała, nowy ++ The Body Shop - Masełko mandarynkowe 50 ml, ubytek około 20 % ++ The Body Shop - Grapefruitowe masełko do ciała, 50 ml, nowe - otwarte tylko w celu sprawdzenia zapachu ++ Aquolina - Peeling migdałowy, 100 ml, nowy ++ Athena's - Dolce Tentazione - żel pod prysznic o zapachu czekolady i kokosa, 250 ml, nowy ++ Avon - Scrub śródziemnomorski z oliwką do ciała -150 ml, nowy ++ Oriflame - Krem do rąk z białą czekoladą 100 ml- nowy ++ Oriflame - żel pod prysznic o zapachu ciemnej czekolady, 200 ml, nowy ++ Garnier - Ambre Solaire Perfect Bronzer - samoopalacz do ciała 150 ml, nowy ++ Aquolina - Chocolovers - żel do kąpieli i pod prysznic - nowy, nietrafiony prezent ++ Joanna - Sweet Fantasy - żel pod prysznic kokos, z pompką, raz użyty ubytek minimalny ++ L'oreal - Mleczko do ciała NutriSoft, 250 ml, użyte raz na obie łydki ++ Oriflame – Milk & Honey – scrub do ciała 200 ml, nowy, z moich zapasów, także nie oddam łatwo ++ Avon - Kuracja parafinowa dłoni i stóp - zostało koło 80 % ++ Garnier - żel wyszczuplający płaski brzuch, z aplikatorem w formie wałka, nowy ++ Garnier – Mleczko do ciała z syropem z klonu, 400 ml, nowe ++ Oriflame - Swedish Spa - Krem złuszczający do ciała, nowy ++ Avon – Foot Works – Krem do stóp z kofeiną – 45% ze 100 ml Twarz: ++ SVR Xerial 5 Creme Visage – Krem do twarzy – pozostała minimalna ilośc, w sam raz na wypróbowanie – wystarczy spokojnie na parę użyc - Avene - Cleanance - tonik matujący - 25 ml, nowy - Avene - łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej - 50 ml, nowy ++ Garnier - Tonik do twarzy, łagodzący, z różą – nowy ++ LRP - Effaclar tonik, zostało 40% ++ Avene Cleanance - żel do mycia twarzy, zostało tyle ile na zdjęciu - pojemnośc wyjściowa 250 ml, data ważności – 10/2009 ++ Clinique Lotion 2 – odlewka, ilośc do ustalenia ++ Próbki (raczej tylko za inne próbki – np. żel effaclar) -Avene Cleanance K –krem mini produkt w kartoniku, 5 ml, nowy -Avene Cleanance – Krem matujący do skóry tłustej, j.w. - Rimmel -Renew & Lift, odcień 200 soft beige, 1,5 ml, 721800 C - Nivea – Diamond Gloss – Szampon i odżywka – po 10 ml - Nivea Body – wygładzające Mleczko do skóry suchej – 3 x 4 ml Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-05-01 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka:
++ Maybelline - odsypka pudru rozświetlającego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,12762,shimmer-powder-face-body-rozswietlajacy-puder-do-twarzy-i-ciala.html Oczy: ++ Oriflame – Cień Essentials – odcień Vintage Rose. Zostało jakieś 75% ++ Oriflame - Daydream - kredka do powiek, jasnoróżowa, nowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,13797,daydream-eye-definer-kredka-do-powiek.html ++ Sypki cień Casuelle - brzoskwinka - z wymiany z lipgloss Twarz: ++ L’oreal – Glam bronze dla blondynek – minimalny ubytek ++ Manhattan – Soft Compact Powder, Transparent 0, ++Pierre Rene – Puder – Smooth&Soft Compact Powder – Glimmer Night No 12 – Minimalne zużycie, posiada złote drobinki! ++ Essence – Paletka rozświetlająca Sun Club, odcień 01 Ibiza Sun – minimalny ubytek Paznokcie: ++ Manhattan lakier do paznokci beżowy - minimalny ubytek ++ Oriflame - Owocowy wosk do paznokci i skórek ++ Oriflame – Maseczka wybielająca do paznokci – użyta dwa razy na obie dłonie. ++ Sally Hansen – Mega Shine – nie zgęstniały, bardzo trudno określic zużycie, ale myślę, że została połowa ++ Sally Hansen - Natural Nail Growth Activator - użyty raz na obie dłonie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6685,natural-nail-growth-activator-preparat-pobudzajacy-wzrost-paznokci.html Usta: ++ Buble Yum ( Lotta Luv) – balsam do ust o smaku i zapachu waty cukrowej – tylko delikatnie maźnięty na dłoni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,13273,bubble-yum-lip-balm.html ++ Aquolina - Błyszczyk do ust Dolci Baci o smaku i zapachu arbuza - nowy, zafoliowany ++ The Body Shop – Born Lippy Watermelon Balm, NOWY ++ Smackers- Sponge-on sparkler - PEAR-a-DISE - gruszkowy. Użyty parę razy, z aplikatorem, 7,1 g ++ L'oreal Glam Shine, Natural Glow - ubytek widoczny na zdjęciu, odcień 403 Magnetic Rose Glow ++ Smacker - lip frosting, buttercream, ubytek trochę mniejszy niż 50% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,14203,lip-smacker-lip-frosting.html ++ Błyszczyk do ust waniliowy wet’n’wild w słoiczku 9g, zużycie niecałe 5%, kod 5197, nie wiem jaka data ważności Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-03-22 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria:
- Bransoletka ze szkła weneckiego na gumce – kolor soczysta, ciemna zieleń , tylko przymierzona, z wymiany z hathayoga - 2 srebrne zawieszki - żółw i delfinek - kolczyki z niebieskimi koralikami (na zdjęciu wyglądają, jakby wpadały w zieleń, ale są niebieskie) - tylko raz przymierzone, nie noszone - kolczyki z czarnymi koralikami - tylko raz przymierzone, nie noszone - koraliki na szyję - niebiesko-żółte - srebrny pierścionek - kolczyki z niebieskich koralików crackle - długie - noszone parę razy, troszkę wygięte bigle, ale poza tym stan bardzo dobry - srebrne kolczyki z cyrkonią - na wkręty - trochę wygięte druciki do wkrętów, miałam na sobie parę razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Akcesoria / Inne :
++ Oriflame - Swedish Spa - Złyszczająca myjka do ciała z Loofah, na rączce drewnianej ++ Kalendarz 2009 z Cosmopolitan - nowy, jeszcze częściowo zafoliowany, tylko wyjęłam gazetę Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-03-08 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
++ The Body Shop - Grapefruitowe masełko do ciała, 50 ml, nowe - otwarte tylko w celu sprawdzenia zapachu
++ Aquolina - Peeling migdałowy, 100 ml, nowy ++ Athena's - Dolce Tentazione - żel pod prysznic o zapachu czekolady i kokosa, 250 ml, nowy - Avene - Cleanance - tonik matujący - 25 ml, nowy - Avene - łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej - 50 ml, nowy Avene Cleanance K –krem mini produkt w kartoniku, 5 ml, nowy -Avene Cleanance – Krem matujący do skóry tłustej, j.w. ++ Essence – Paletka rozświetlająca Sun Club, odcień 01 Ibiza Sun – minimalny ubytek ++ Aquolina - Błyszczyk do ust Dolci Baci o smaku i zapachu arbuza - nowy, zafoliowany cos u mne?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
++ The Body Shop - Masełko mandarynkowe 50 ml, ubytek około 20 %
++ The Body Shop - Grapefruitowe masełko do ciała, 50 ml, nowe - otwarte tylko w celu sprawdzenia zapachu ++ Aquolina - Peeling migdałowy, 100 ml, nowy ++ Aquolina - Błyszczyk do ust Dolci Baci o smaku i zapachu arbuza - nowy, zafoliowany ++ The Body Shop – Born Lippy Watermelon Balm, NOWY może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Witaj, jestem zainteresowana:
++ The Body Shop - Grapefruitowe masełko do ciała, 50 ml, nowe - otwarte tylko w celu sprawdzenia zapachu ++ Aquolina - Peeling migdałowy, 100 ml, nowy - Avene - Cleanance - tonik matujący - 25 ml, nowy - Avene - łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej - 50 ml, nowy ++ Avene Cleanance - żel do mycia twarzy, zostało tyle ile na zdjęciu - pojemnośc wyjściowa 250 ml, data ważności – 10/2009 [kiedy go otworzyłaś?] ++ The Body Shop – Born Lippy Watermelon Balm, NOWY znajdziesz coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
++ Garnier - Ambre Solaire Perfect Bronzer - samoopalacz do ciała 150 ml, nowy
i/lub ++ Athena's - Dolce Tentazione - żel pod prysznic o zapachu czekolady i kokosa, 250 ml, nowy i/lub ++ Oriflame - żel pod prysznic o zapachu ciemnej czekolady, 200 ml, nowy i/lub ++ Garnier - żel wyszczuplający płaski brzuch, z aplikatorem w formie wałka, nowy
KOSMETYKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308632 CIUSZKI: mnóstwo ciuchów, butów i dodatków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311482 KSIĄŻKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10840408 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
- Joko - Chocolate - nr 807 (wersja ciemniejsza) [nowy, nietestowany] i ewentualnie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1226501335 lub - H&M, miętowa ze snoopym, 24cm*30cm *masz może fotkę?) Nie wiem, kiedy avene został otwarty - mam go z wymiany |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
++ Avon - Kuracja parafinowa dłoni i stóp - zostało koło 80 %
++ Garnier - żel wyszczuplający płaski brzuch, z aplikatorem w formie wałka, nowy ++ Garnier – Mleczko do ciała z syropem z klonu, 400 ml, nowe ++ Sally Hansen - Natural Nail Growth Activator - użyty raz na obie dłonie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6685,natural-nail-growth-activator-preparat-pobudzajacy-wzrost-paznokci.html ++ L’oreal – Glam bronze dla blondynek – minimalny ubytek -Avene Cleanance K –krem mini produkt w kartoniku, 5 ml, nowy -Avene Cleanance – Krem matujący do skóry tłustej, j.w. coś u mnie?? daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Napisz proszę czym byłabyś zainteresowana za czekoladkę, oraz czym za czekoladkę i kosmetyczkę koloru morskiego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najbardziej interesuje mnie TBS born lippy i peeling migdałowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
born lippy, peeling i mini masło to chyba trochę za dużo? nie znalazłabyś czegoś jeszcze?
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-02-16 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
no właśnie tu jest kłopot - Born Lippy i peeling?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
after hours
|
oj. niebezpieczny Twój wątek
![]() podoba mi się: 1. ++ Athena's - Dolce Tentazione - żel pod prysznic o zapachu czekolady i kokosa, 250 ml, nowy lub ++ Aquolina - Chocolovers - żel do kąpieli i pod prysznic - nowy, nietrafiony prezent podobają mi się oba, ale wolałabym pierwszy ![]() 2.++ Avene Cleanance - żel do mycia twarzy, zostało tyle ile na zdjęciu - pojemnośc wyjściowa 250 ml, data ważności – 10/2009 3.++ Buble Yum ( Lotta Luv) – balsam do ust o smaku i zapachu gumy balonowej (original) – tylko delikatnie maźnięty na dłoni lub .++ Smackers- Sponge-on sparkler - PEAR-a-DISE - gruszkowy. Użyty parę razy, z aplikatorem, 7,1 g lub ++ Smacker - lip frosting, buttercream, ubytek trochę mniejszy niż 50% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,14203,lip-smacker-lip-frosting.html lub ++ Błyszczyk do ust waniliowy wet’n’wild w słoiczku 9g, zużycie niecałe 5%, kod 5197, nie wiem jaka data ważności
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
No właśnie kurcze, to trochę za dużo, ale z kolei sam born lippy to będzie odrobinę za mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
i co teraz
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znajdziesz coś u mnie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
słoniku, może cos u mnie za masło malinowe TBS?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265076
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.