|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumeryjny skarbiec Burn:Lancome Hypnose Legere,zestaw Pink VS,American Cream Lush,
Witam
,chetnie oddam w dobre ręce-prosze uwolnijcie mnie od nich :1.Lancome Hypnose Eau Legere (Sheer) EDT wyjściowo 50ml,jest kartonik.Prześliczny zapach ale jednak nie pasuje do mnie NIE MA2. praktycznie nowy zestaw Victoria's Secret Pink EDP 30ml+ 100ml balsamu w ozdobnym pudełku-szufladce.Perfumy psiknięte 2-3 razy a balsam nowiutki. Tutaj można zerknać na nuty i opis producenta: http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=2543 3.Perfumy w kremie Lush solid perfume American Crem,kilka razy maźnięte,jak nowe.W linku opis producenta i recenzje.NIE MA https://www.lush.co.uk/index.php?pag...mart&Item id=80 W zamian szukam tylko zapachów i uprzedzam,że mogę troszkę wybrzydzać (za odlewki bądź "resztki" dziękuję).Oto co najchętniej przygarnęłabym w zamian:-D&G The One -Addict 2 -Addict Shine -Diamonds -Ocean Longue -L'instant Magic -Chance EDT korkek od Euphorii Blossom 100ml!!!(za niego chętnie zrobię bądź prześlę próbki perfum,jezeli ktoś ma akurat taki korek na zbyciu.Ewentulanie interesuje mnie też korek od klasycznej Euphorii 100ml Można mnie też kusić innymi propozycjami zapachowymi. pozdrawiam Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2009-04-27 o 22:31 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Perfumeryjny skarbiec Burn:Lancome Hypnose Legere,zestaw Pink VS,American Cream
1.Lancome Hypnose Eau Legere (Sheer) EDT wyjściowo 50ml,jest kartonik.Prześliczny zapach ale jednak nie pasuje do mnie
![]() cos u mnie?? duzo oddam
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumeryjny skarbiec Burn:Lancome Hypnose Legere,zestaw Pink VS,American Cream
czy za hyopnose interesowałby Cię brit? Pozatym mam korek od euphorii 100, nie blossom, ale zwykłej
|
|
#5 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Burn-mam Just Me P.Hilton na wydaniu i parę innych pierdółek w wątku
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Z który zapach
?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam zupełnie zapachu.Czy mogłabyś coś o nim napisać albo do czegoś porównać
![]() Niestety w wątku nic,chyba że masz jakieś zapachy do wymiany poza wątkiem ?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie chyba zestaw VS jest ciut ciekawszy bo mam Hypnose EDP
|
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
mogę jeszcze pomysleć / bo może uda mi się adobyc słonika za lacoste i rozumiesz - mam dylemat
/
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-04-17 o 17:29 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Aniu,chyba na razie zrezygnuję-odkopałam próbkę just Me i chyba na razie nie mam na nie ochoty
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
up up
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.

,chetnie oddam w dobre ręce-prosze uwolnijcie mnie od nich
:
NIE MA