|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Givenchy pryzmy sypkie
Witajcie!
Mam do wymiany pryzmy Givenchy, odcień 02 Delicate Beige, ubytek ok. 15%. Puszek był używany, więc trzeba go wymienić. Nie jestem przekonana na 100%, że chcę się go pozbyc, ale jeśli któraś z Was zaproponuje jakiś inny puder wysopółkowy (lub średniopółkowy + coś jeszcze) o podobnym zużyciu i jakości, to z chęcią się wymienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Givenchy pryzmy sypkie
mam pryzmy soft white (jaśniejsze) i puder prasowany matujący lancome,może byłabyś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos ode mnie?
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
08 jest jednym z najjasniejszych odcieni
![]() numerki w Clinique nie sa ulozone od najjasniejszego do najciemniejszego ![]() edit: widze, ze masz dwa aktualne watki. Zamknij jeden bo moderatorki dadza CI punkty karne ![]() btw; widze, ze szukasz Oriflame Porcelain, na mnie tez za ciemny :P Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-05-22 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze chcialabys sypki puderek sisley zuzycie ok 5% koloe sandy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
zaden problem
![]() Jesli chodzi o Cinique'a to jest bardzo dziwny. Dla normalnej i ciemniejszej karnacji zachowuje sie ladnie: matuje i nie daje koloru. Na mojej jasnej skorze zaciemnia mi podklad. Jak sprawdzisz kolorek to daj, prosze, znac. Pozdrawiam edit: jesli chodzi o numeracje CLinique'a to sie dziwne rzeczy dzieja. FLuidy sa ponoc jakos po kolei, sypance za to nie bardzo. W sumie duzo zalezy od tonacji. Pozdrawiam Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-05-22 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
mam ich jakiej 1/3 opakowania, na zime beda idealne, bardzo naturalne i delikatne, ale zdaje sobie sprawe, ze to za mało za Twoje pryzmy chetnie wiec cos dołożę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.