|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Samotny tatuś - jak sądzicie jst bardziej atrakcyjny??
Znalazłam gdzies taki artykuł:
http://www.mydwoje.pl/samotny-ojciec-szuka-partnerki Jak sądzicie czy w oczach kobiet mężczyzna będący samotnym ojcem ma większe szanse na znalezienie partnerki? Czy może jest to stereotyp, że mężczyzna z dzieckiem jest atrakcyjniejszy i bardziej poważny od swoich bezdzietnych rówieśników? Jakie są wasze opinie? ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotny tatuś - jak sądzicie jst bardziej atrakcyjny??
Kazdy kij ma dwa konce :dla jednych kobiet bedzie to sygnal ze jest odpowiedzialny dla innych bedzie to minus bo oznacza to ze mial kogos przede mna i ze w dodotaku urodzila mu dziecko dla kogos sygnal ze jest poraniony ,po przejsciach itp.
Dla mnie jst to sygnał ze wiążąc sie z nim bede musial od poczatku przyjąc jego i dziecko i odpowiedzialnosc ,opieke itp a nie zawsze kobiety maja na to ochotę ,nie zawsze dzieci maja ochote na "konkurencje" mężczyzni samotni ojcowie chyba czesciej stawiaja na jakosc kolejnego zwiazku i zwracaja uwage na zdanie dziecka. samotne matki -sa bardziej emocjonlane i czesto ulegaja aby miec kogokolwiek. ale jak mowi przyslowie ":co czlowiek to inna historia" trudno jest tez tylko teoretyzować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
No właśnie .....
Ostatnio spotkałam się ze stwierdzeniem, że facet z dzieckiem to idealny kandydat na męża, bo już się wyszalał, ma poukładane w głowie, jest dojrzalszy, bo nie jest już odpowiedzialny tylko za siebie ale i za drugą istotę. Tylko w tym całym wygłaszaniu banałów zapomina się o tym, że wiązanie się z samotnym ojcem to odpowiedzialność również dla potencjalnej partnerki. Nie każda kobieta jest w stanie w pełni zaakceptować nie swoje dziecko.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja osobiscie nie chcialabym miec faceta z dzieckiem. Po prostu zadreczyla by mnie przeszlosc partnera, chociaz kto wie co kiedys bedzie, roznie moga sie losy potoczyc. Ale w chwili obecnej wole miec faceta niczym nie zobowiazanego i "wolnego".
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To zależy od "Tatusia" znam takich co mają więcej dzieci a wcale nie są odpowiedzialni i poważni, ja też nie chciałabym faceta z dzieckiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
każdy facet jest inny. przeciez nie przypisujemy tych samych cech facetom, którzy samotnie wychowują swoje dzieci.. nie każdy jest odpowiedzialny czy atrakcyjniejszy.. ilu tatusiów - tyle różnych przypadków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja podobnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.