![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Korektor YSL, Cienie Guerlain, Puderek E.Lauder i będą dokładki
WATEK NIEAKTUALNY, WSZYSTKO WYMIENIONE
Witajcie,
Uzbierałam troche kosmetyków na wymianę. Wszystkie świeże, oryginalne i prawidłowo przechowywane. ![]() użyty 2 razy (otwarty kilka dni temu)WYMIENIONE Guerlain, Ombre Eclat, 481 Bronze dore Paleta czterech cieni do powiek 4x1,8g - zuzycie niewielkie,brak jednej pacynki. Tu sa zdjęcia i szerszy opis: WYMIENIONE http://www.lumiere.pl/product_info.p..._4_Shades.html ESTEE LAUDER - Amber Bronze Cool Bronzing Loose Powder SPF8 Brązujący puder sypki z filtrem SPF8 #12 Sun Bronze (17g - pozostało mniej niz połowa). Jest to limitowanka, w komplecie pędzelek. WYMIENIONE W zamian najchetniej jakis wiosenny zapach, kosmetyków kolorowych mam mnóstwo ale nie pogardzę sypkim puderkiem, różem ![]() Przygarnę zawsze pielegnację apteczna Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2009-04-28 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Korektor YSL, Cienie Guerlain, Puderek E.Lauder i będą dokładki
za korektor może coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=326093 mam jeszce nowy krem przeciwzmarszczkowy dax cosmettic yoskine30+ na dzień-nowość jeszcze niedostępny w sklepa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za korektor?
Wątek z linku prowadzi do nieaktualnego wątku, ale sporo tam zostało. Poza tym mam jeszcze maczka Clinique ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kremy niestety tylko apteczne by mnie interesowały... ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tu mam maczka:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324394 ![]() A ten korektor to jasny / ciemny / żółtawy / różowawy/ rozświetlający? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() postaram sie przetestowac maczka Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2009-04-07 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie korektor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
maczek kusi - chcialabym przetestowac go gdzies w perfumerri (pewnie udam i sie w ciagu 2 dni) - tak wiec w czwartek rano bym juz wiedziala....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
OK
![]() Ja wyjeżdżam w piątek rano na święta, więc nie wiem, czy dam radę wysłać w czwartek gdybyś się zdecydowała - wtedy najwyżej wysłałabym po świętach. Mogłoby tak być? I jak się zdecydujesz, możesz od razu puścić PW, to wtedy na pewno nie przegapię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak bede cos wiedziala napisze PW ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- to diroseal czy krem na naczynka z filtrem?? wersja do cery suchej czy mieszanej?? Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2009-04-07 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi sie podoba korektor, może znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() moze wypatrzysz cos u mnie za: ESTEE LAUDER - Amber Bronze Cool Bronzing Loose Powder SPF8 Brązujący puder sypki z filtrem SPF8 #12 Sun Bronze (17g - pozostało mniej niz połowa). Jest to limitowanka z 2004, w komplecie pędzelek. zapraszam ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za cienie i korektor?? mam roz bourjois 33, z aptecznych: krem iwostin purritin na noc, kremy AA therapy tradzik, probke toniku avne cleance, pare probek vichy i to co u mnie w watku
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za cienie Guerlain?
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
pomysle nad nim.... najpierw musze przetestowac maczka - ktory jest faworytem - jesli kolor nie okaze sie moj wezme pod uwage kremik avene
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- niestety nic nie znalazlam dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- U Ciebie wpadly mi w oko dwa zapachy ale musialabym przetestowac Promesse Cacharel EDT 30ml Shiseido Energizing Fragrance Eau Aromatique ok. 30/50ml ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Tylko perfumy Kelly Caleche Hermes wpadly mi w oko ![]() mialabym na wymiane jeszcze mini produkty - podklad i korektor mineralny w jasnych kolorach ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- niestety nic dlasiebie nie znalazlam Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2009-04-08 o 12:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
zerknij do mnie moze znajdziesz cos za korektor
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
wpadl mi w oko dezodorant EsteeLauder i odzywka Micro Cell, choc pryzmy tez mi sie podobaja
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2009-04-09 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Guerlain, Ombre Eclat, 481 Bronze dore
Paleta czterech cieni do powiek 4x1,8g - zuzycie niewielkie Tu sa zdjęcia i szerszy opis: http://www.lumiere.pl/product_info.p..._4_Shade s.html Hej interesują mnie te cienie wątek dopiero założe ze swoimi kosmetykami ale moge Ci zaproponować za te cienie givenchy sypkie pryzmy tender sun kolorek jest on dość ciemny lub podkład i puder w jednym guerlain parure jasny czysty beż?jesli jesteś zainteresowana moge jakos wcisnąć zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast pryzmy mnie zaciekawily, moglabym prosic o fotke kod z opakowania oraz poziom zuzycia? ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- pewnie dopiero po swietach uda mi sie przetestowac, ale jak bede juz cos wiedziala to dam znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
[quote=pola_;11826276]nie za bardzo lubie produky dwa w jednym,
Natomiast pryzmy mnie zaciekawily, moglabym prosic o fotke kod z opakowania oraz poziom zuzycia? ![]() Kod pryzm 6K01 użyte ze trzy razy pędzlem w ilości mikroskopijnej.Jest nowy ma folie ochronną tylko puszka nie ma jest taki do opalonej twarzy lub jako puder brązujący można go użyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=non omnis moriar;11832584]
Cytat:
ale wstepnie jestem zainteresowana -tylko sprawdze czy nie beda za ciemne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.