|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
czegoś fajnego za ALFAPARF Yellow Shine
nieaktualne - wymienione
ALFAPARF - Yellow Hydrante deep weekly Treatment Fiolka 13 ml, niby na jedno użycie ,raz w tygodniu. Ja spróbowałam , nie bardzo mi odpowiada. Zostało ok. 8-9/13 ml - ALFAPARF Yellow Shine Daily Serum -Serum lucidate - 48/50 ml Jedwab serum Yellow Shine - Serum do codziennego użytku nadaje włosom matowym zniszczonym natychmiastowy połysk. Po użyciu serum włosy stają się miękkie zdrowe i jedwabiste. Serum idealnie nadaje się do włosów naturalnych, farbowanych oraz do rozjaśnianych. W efekcie stosowania serum włosy pozbawione życia odzyskują połysk, są zdrowe, nawilżone i wzmocnione sposób użycia: Nanieść kilka kropli serum na dłonie, następnie równomiernie nanieść na włosy. Nie spłukiwać. Do codziennego użytku. Oddam w komplecie, najchętniej za coś pachnącego,może być końcówka ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-06-21 o 16:59 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czegoś fajnego za ALFAPARF Yellow Shine
Z tego,co wiem to jest to nowa wersja tego ( najmłodsze dziecko Alfaparf - tak gdzieś czytałam, na KWC nie doczekało się chyba jeszcze recenzji)
To nowa linia produktów. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ine-serum.html |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Mam od dawna ochotę na Chanel eau fraiche i chętnie bym tę odlewkę Twoją przygarneła.
Ten mój drugi produkt - to taka intensywnie nawilżająca odzywka |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za serum?Poza wątkiem mam parę próbek niszowców po ok 1 ml,bez atomizerków.
|
|
|
|
#13 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
gio raczej nie chcialabym oddawac, mysle czy gho sobie nie zostawic :P a cos innego Ci nie wpadlo w oko?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.