![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
L'Instant de Guerlain, Sun Moon Stars, prostownica do wlosow...
Givenchy Very Irresistible 75ml EDT - pozostalo ponad 60ml.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5173 Wymienie na (gdyz naleza do przyjaciolki): Euphoria CK, Laura Laura Biagiotti, Gucci Rush2, Envy Me Gucci, Romance Ralph Lauren, Eau de Dolce Vita Dior, In Love Again YSL Sun Moon Stars Lagerfeld - z 30ml EDT zostalo na pewno 25ml jesli nie wiecej, perfumy siegaja 2mm ponad okrag sloneczka; od biety link do KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=5903 Lancome Juicy Wear kolor Spicy Cinnamon - pomadka tylko testowana, niestety nieopatrznie zamknelam ja zanim calkiem ja schowalam, dlatego jest troszke przycisnieta wieczkiem ![]() Helena Rubinstein blyszczyk o kolorach 40/41 - z jednej piekna kryjaca czerwien, z drugiej strony rozswietlajaca biel z mnostwem drobinek. Uzywana tylko w Sylwestra wiec zuzycie znikome. Maybelline - pomadka landrynkowy roz, nie tak zarowiasty jak na zdjeciu. Zostala polowa. Moze komus sie przyda Clarins Inspiration 450 - pomadka w pieknym kolorze czerwieni zawierajaca pigmenty pomaranczowe, swieza, uzyta 2 razy, nie dla mnie - musze uzywac ciemniejszych odcieni;kartonik Dior 474 - blyszczyk lub pomadka w plynie (juz nie pamietam), w kolorze ciemnego brudnego rozu, mam z wymianki, prawie caly N.Y.C. Liquid Lipstick - wykrecana pomadka w plynie z pedzelkiem, nowa zafoliowana, kolor mlecznej czekolady, waga 1,7g Bourjois Liner Perfait - eyeliner fioletowy, kolor Prune 09 3ml, nieudolne próby poslugiwania sie nim ![]() Aveda cienie do oczu - w porecznej metalowej kasetce z lusterkiem, brak informacji na opakowaniu; zuzycie praktycznie zadne, kolory na ciele staja sie delikatniejsze: bezowopomaranczowy staje sie bezowozloty a brazowy ciemniejszym zlotym; brak aplikatorka Konturowka Nivea Lip Contour Stay-On nr 18 Brun Rose - konturowka do ust w kolorze mlecznej czekolady, zuzycie 10% Konturowka Miss Sporty nr 11 coffe - troszke jasniejsza niz poprzedania, taka kawa z mlekiem, zuzycie max.30% Revlon ColorStay Concelaer 02 medium - korektor kryjacy, zuzycie max. 30% YSL Bayadere Style All Over Pressed Powder 25g - Puder brazujacy. Cacko. Niestety nie nadaje sie do noszenia w torebce.Uderzylam w niego i sie pokruszyl, jednak wszystko jest na swoim miejscu tylko, ze polamane. Nie lata luzem ale nadaje sie jedynie do trzymania na toaletce w obawie przed rozsypaniem w torbie. Pieknie mozna nim modelowac twarz w zaleznosci od dobierania kolorow. Ja w lato rozu i pomaranczu uzywalam rowniez delikatnie na powieki. Drobnica, ktora wypadla przy rozkruszeniu i zuzycie oceniam na gora 15%. Zdjecie reklamowe i realne ponizej. Isa Dora Sun Protecting Gel Bronzer SPF10 60 Soft Tan - emulsja do twarzy intensyfikujaca opalenizne, preparat do pielegnacji twarzy. Multiaktywna emulsja wzmacniajacaq koloryt opalenizny i nadajaca skorze odcien. Latwo wchlania sie w skore. Posiada dzialanie odswierzajaco-kojace. Pomaga skorze zregenerowac sie i przywraca jej optymalny stopien nawilzenia. Po kazdej aplikacji nalezy umyc rece. Z wymiany z Kinga Łazarewicz. Oddaje, gdyz mam podobny zel Guerlain i dwoch raczej w te wakacje nie zuzyje. Uzyte raz przez Kinge. Ja tylko testowalam konsystencje na dloni. Sephora - pastelowe cienie: sredni rozowy i sredni fioletowy. Uzyte po dwa razy. Ładnie sie razem komponuja. L'oreal Holographic - cien turkusowy. Uzyty trzy razy Manhattan - cien w kolorze oberzyny z rozswietlaczem. Uzyty raz Szukam!!! -Oui Lancome, Tresor Lancome,Polo Sport RL!!! moga byc resztki, probki. -zawsze przygarne nowa maskare czarna Diorshow lub Clinique High Impact moga to byc miniaturki, -serum EL Advanced Night Repair oraz EL Idealist, moga byc rowniez mini - za te rzeczy jestem w stanie przekopac wiecej niż moja kosmetyczke ![]() Niżej wymienionymi rzeczami tez na pewno mnie skusicie: -blyszczyki w odcieniach cieplych, rozu z morela, koralowych, rowniez przezroczystych z drobinkami lub bez np. Lancome Star Gloss, Helena Rubinstein, Revlon itp. -wszelkie kosmetyki nabłyszczające do wlosow najchetniej w spray'u np. Subrina, L'oreal Tecni.art, Wella, Biosilk, TIGI itp. -Kerastase Bain Mirror 2 i 3, Nutritive - moga byc miniaturki, resztki oraz dobre odzywki do wlosow, maski -maseczki nawilzajace lub kremy do twarzy do cery normalnej lub suchej (moga byc apteczne np. Vichy) rowniez Dermika Extremale Express, Dermika Night Life, kolagenowe platki pod oczy -Lancome Teint Idole Ultra nr 03, 04, 045 i 05 -GWP, miniaturki dobrych kremow na wyprobowanie np. Estee Lauder, Chanel Hydramax+, Clinique itp. -baze pod podklad Sephora Professionnel i inne dobre bazy rozswietlajace -kosmetyki antycellulitowe, peelingi do ciala -samoopalacz do twarzy - najchetniej Clarins -dobry cien do oczu bezowy lub bezowo-zloty, bardzo delikatny chetnie z drobinkami -kasetka na cienie artdeco -profesjonalne pedzle do makijazu: do brazera, pudru, brwi nowe lub bardzo malo uzywane -wyprobuje rowniez D&G Feminine w/w kosmetykami na pewno mnie skusicie ale pytajcie moze chcialabym cos innego ale jeszcze o tym nie wiem ![]() za Avon i Oriflame dziekuje YSL Teint Eclat de Soie (Radiance Smoothing Foundation) - podklad w plynie, uzyty dwa razy przez dosie30 i dwa przeze mnie. Kolor 08 - jasny bez. Niestety za jasny dla mnie, probowalam przykryc go "kolderka" pudru ale to nie to. Prawie nowy. Poreczny dozownik z pompka. link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10596 - u tomamy Gucci Eau de Parfum II - 30ml, nowe w kartoniku, tylko wyprobowane jeden raz - nieaktualne u astronomicznej.ani link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6490 L'Instant de Guerlain - 8ml czystych perfum, w pieknym zlotym, ozdobnym etui, ktore moze byc napelniane wielokrotnie (tymi jak i innymi perfumami); mam z wymianki z bieta, to jednak kompletnie nie moje nuty ![]() link do KWC: - u Gosi197 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=4989 Prostownica ceramiczna angielskiej firmy PBM(Professional Band Management) - prostownica z plynna regulacja temperarury od 120-200stopni. Szerokosc plytki 2,7cm x 9,1cm. Plytki pelnoceramiczne (nie tylko powlekane ceramika). Kiedys mi upadla i jest peknieta wzdluz jednej z plytek, jednak to wcale nie przeszkadza w jej uzytkowaniu - leci do daigee To jest ta prostownica: http://www.ukhairdressers.com/store/...GH TENINGIRON Angel Le Lys (The Lily) Thierry Mugler 50ml EDP - zostalo 20ml a moze i wiecej; z wymianki z Dorota-Coco; niestety nie trafilam; butelka do uzupelniania tzw. refill bottle, bez psikania tylko odkrecana - polecialo do tomamy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11313 - polecialo do m23p31 Edytowane przez m@rti Czas edycji: 2007-08-11 o 15:39 Powód: dodano zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: L'Instant de Guerlain, Sun Moon Stars, prostownica do wlosow...
zdjecia cd:
Edytowane przez m@rti Czas edycji: 2007-02-26 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
YSL Bayadere Style All Over Pressed Powder 25g
mam m.in. Kremik LRP Hydraphase XL do skory suchej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Witaj , jestem chetna na maske - moze cos ci sie u mnie spodoba ?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167359 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
a czy zainteresowałyby Cię perfumy Miss Dior Cherie EDP ok 46/50 ml? Mam do nich kartonik i są oczywiście oryginalne
![]() Mogę zaproponować jeszcze 10/50 ml Glamourous Ralph Lauren EDP - piękny, kobiecy zapach który już zdążył mi się znudzić... Z wymionych przez Ciebie kosmetyków w liście Wanted mogę zaoferować: - miniaturkę czarnego tuszu Clinique High Impact, otwarty przedwczoraj i użyty na jednym oku ![]() - róż Bourjois nr 32 Ambre D'or - kolor brzoskwiniowy, opalizujący ze złocistymi (absolutnie niebrokatowymi) drobinkami, ubytek może 5% - balsam do ust/błyszczyk w tubeczce L'oreal Pastel Repair, kolor Strawberry Shake - rozbielony, delikatny róż, użyty za 2 razy Powiedz jeszcze, może lubisz testować nowe zapachy? Jestem prawdziwą perfumomaniaczką i w razie czego moge wypisać listę próbek, którymi dysponuję ![]() Interesują mnie: - L'Instant de Guerlain - 8ml czystych perfum - Prostownica ceramiczna angielskiej firmy PBM
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
witaj
znajdziesz coś za maske? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3741411 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
daigee prostownice kupilam jakis rok temu w listopadzie, spadla mi na samym poczatku ze zlewu na kafelki i powstala ta rysa. Nie ma ona zadnego wplywu na jakosc grzania i prostowania, jednak przyznaje raz na jakis czas przy moich dlugich wlosach, potrafil mi sie "wciagnac" tam wlosek w ten rowek - wtedy nalezalo tylko przekrecic prostownice (po odczepieniu wlosa - nie mylic z cala kepka wlosow!) odwrotnie i juz inaczej sie slizgaly wloski. Uzywalam gdzies raz na tydzien chyba, ze szykowala sie jakas impreza w weekend wiec wtedy dodatkowo - wychodzi ok. 6 razy na miesiac. Obecnie nie prostuje - wole krecic lub tylko podwijac na szczotce
![]() Miss Dior Cherie z checia wyprobuje... rowniez High Impact sie przyda zastanow sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Wiesz... tak mi się wydaje, że ona jest jednak bardzo wąziutka. Żeby wyprostować moje gęste włosy musiałabym chyba poświęcić mnóstwo czasu
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj !
Interesują mnie u Ciebie te rzeczy; L'Instant de Guerlain - 8ml czystych perfum, N.Y.C. Liquid Lipstick - wykrecana pomadka w plynie z pedzelkiem, nowa zafoliowana, kolor mlecznej czekolady, waga 1,7g YSL Bayadere Style All Over Pressed Powder 25g - Puder brazujacy. A mam to co w wątku oraz: - jedwab Farouk - 14 ml, nowy, nie używany - maseczka przeciwzmarszczkowa z aktywną soją i ceramidami do każdego typu cery, 7 ml -kosmetyki antycellulitowe -Bielenda, Pożegnanie z Afryką, nowe - róż brzoskwiniowy- w wątku - profesjonalne pedzle do makijazu - do korektora oraz drugi do cieni nr 7 Sephora - próbka kremu wyszczuplającego i antycellulitowego Slimline - Flos Lek, 2ml
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-02-26 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
dziewczyny zaraz poodpisuje - probuje ogarnac wasze watki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie, nie szukam tylko perfum za perfumy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fluid na zniszczone koncowki wlosow- Schwarzkopf Bonacure Hairtheraphy-Rapair Rescue, swietne opinie na KWC- wymienie na inne serum do wlosow Roz Dior So Cheek w kremie, kolor 558, tester, ale opakowanie niczym nie rozni sie od standardowego, ubytek 30% ,kolor pasuje zarowno do jasnej jak i ciemniejszej karnacji Odzywka Kanebo Quick Hair Conditioner, polysk i sila, bez splukiwania, ubytek 30% , bardzo silnie nawilza wlosy , ulatwia wozczesywanie Oraz produkty Biosilk - jakiego koloru masz wloski i co te produtky Ci daly (pytam gdyz mam sredni cieply blond wpadajacy w rudy i nie wiem czy na mnie by to podzialalo ![]() Preparat do demakijazu twarzy i oczu Decleor- Cleansing Water with Essential Oils and Essential Waters - swietnie odswieza i nawilza buzie, ubytek widac na zdjeciu - gdzie zdjecie ![]() Samoopalacz Clarins Lait Auto Bronzant - Self tanning Milk- pozostalo okolo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
krem D'oliva do intensywnej pielęgnacji dla skóry suchej i przesuszonej, z retinolem i wit. E, z toskańską oliwą z oliwek, http://sklep.apteka-cito.pl/index.php?cPath=21_93 i w wątku błyszczyki, m.in Pupa.
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Odzywka Biosilka nadaje sie do wszystkich odcieni wlosow blond- w celu nadania im chlodniejszego odcienia i poglebienia kolorku, nadaje rowniez sliczny połysk i wygladza wlosy.
Decleora zostalo mi 40 % z 250 ml - zdjecie nie chce sie zamiescic bo ma za duzy rozmiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz moze zdjecie tego polamanego brazerka YSL?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Pola dla Ciebie zdjecia jak wyglada teraz i z reklamy.
Puder zostawilabym sobie ale mam juz terracote pokruszona i uzywam jak sypkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Kinga i Mariola - na razie niestety nic mi sie nie przyda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Interesuje mnie L' Instant i maska do włosów Kerast.
Mam do wydania Dune Diora 30/50 ml i ok. 25 ml /30 albo więcej Euphorii edp. Nie mam pojęcia jak przekłada się to 8 ml perfum na pojemność wody toaletowej lub perfumowanej. Jak myślisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Kenzo na pewno bylabym chetna na roz Dior'a ale bardziej myslalam o wymianie maski za jakas maske
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moge przygarnoac Euphorie (jesli to jest mala butelka 30ml to przyda mi sie do torebki, mojej 100ml nie dzwigam ![]() Maske wolalabym wymienic na inna i jest wlasnie w trakciepertraktacji. Wszystko zalezy od Ciebie, czy lubisz L'instant. Znalazlam jednak taki link: http://www.escentual.co.uk/guerlain/...uerlain12.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Euph. jest w małej butelce -30 ml. L'Inst. nie znam - ale postaram się jutro powąchać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
pola w takim razie do nastepnego razu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez m@rti A masz moze do nich kasetke Artdeco? Bo przyznam,z e same cienie to troszke malo Z transportem dalybysmy sobie juz jakos rade (przycisnelabym jakas wata w srodku) M@rti, niestety, nie posiadam kasetki (by the way: dobrze, że napisałaś o niej- właśnie przyuważyłam, że brakuje magnesiku do beżowego cienia- zaraz zaznaczę to w opisie ) Hmm...co by jeszcze Ci tu zaproponować ... Mam 2 próbki: - Dior, Capture Lift - ujędrniający do twarzy i szyji 3ml - Lancaster, Suractif (retinol, "deep lift", triple-L serum) - dla suchej i normalnej skóry - 5ml Obydwie były próbowane po jednym razie, ale bardzo oszczędnie
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witaj! Wcześniej proponowałam Ci za L'Instant Euphorię ale póki co jest w rezerwacji. Może chciałabyś Truth CK - tester -ponad 30 /100 ml edp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.