|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowy wątek - zapraszam :)
NIEAKTUALNE
Witam w nowym wątku ![]() Poniżej to, co jeszcze aktualne i nie zostało wymienione. Kosmetyki wysyłam listem poleconym lub paczką, w zależności od ilości. Na życzenie umawiamy się na priorytet. Jeśli ktoś jest zainteresowany także wymianą na ubrania, tu link do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=318080 Kolorem szarym zaznaczam rzeczy w trakcie wymiany. Rzeczy wymienione lub nieaktualne usuwam z listy. W tej chwili nie szukam nic konkretnego oprócz Max Factor LP odcienie 101,102,109 i Revlon Colorstay Softflex odcienie 150, 180, 250 (mogą być małe ilości), ale można proponować inne rzeczy, być może na coś się skuszę ![]() Chętnie też rzeczy z listy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314343 Twarz: ► Avon, MagiX Face Perfector SPF 20 (Bezbarwny podkład "Idealna gładkość") - nowy, nie otwierany ► Avon Solutions, Ageless Results, Renewing Eye Cream (Krem pod oczy przeciwko oznakom starzenia) - zużycie ok. połowy ► Avon szminka Ultra Colour Rich Cream, odcień Red 2000 - próbka, tylko wypróbowana ► Avon podwójny cień kolor fiolet/lawenda - zużycie niewielkie ► Avon Arabian Glow Shimmer bronzing brick 8g (Brązująca mozaika do twarzy) -nowa, niestety spadła mi i się pokruszyła Ciało: ► Avon Jogurtowy nawilżający balsam do ciała vanilia & jeżyna 200 ml - zużycie 1/3 ► Avon Intensive Callus Cream 100 ml (Krem intensywnie zmiękczający stopy) zużycie nieco ponad 1/3 - ważny do 08/2009 ► Forever Living, Ever Shield Aloesowy dezodorant w sztyfcie, duże opakowanie 92,1g (nie zawiera żadnych chemicznych środków przeciwpotowych) - zużycie niewielkie ► ISANA Dezodorant do ciała Exotik 50 ml - nowy, tylko wypróbowany Włosy: ► Elgon Professional Affix Straight Look 300 ml (Profesjonalny lotion do prostowania włosów) - zużycie mniej niż 1/3 ► TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond, 900 ml (została jeszcze ponad połowa, a więc min. 450 ml!) ► Joanna Jedwabiste serum wygładzające do włosów 100 ml - zużycie 1/3 - ważny do 07/2009 ► Mark Hill Beautiful Blonde 75 ml (Spray nabłyszczający do włosów blond) -zużycie 1/3 ► BaByliss PRO Profesjonalna ceramiczna prostownica do włosów Ref. BAB 2555U/BAB 2555E (używana, stan wizualny dobry, trochę starte płytki, ale w pełni sprawna - zainteresowanym mogę przesłać więcej zdjęć na maila) OPIS: http://www.fryzjerskie.com.pl/kosmetyki-10208.html Próbki zapachów:- dorzucę do wymianek ► Cacharel AMOR AMOR Sunshine 1,5 ml (nowa) ► Avon U By Ungaro 2x1 ml (nowe) ► Oriflame Lucia 1 ml (1/3 zużyta) ► Guerlain Paris Aqua Allegoria 2 ml (zostało 1/3) ► Kenneth Cole Black 2 ml (została połowa) Zapraszam do wymiany ![]() Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-06-09 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek - zapraszam :)
Coś u mnie za
Avon Intensive Callus Cream 100 ml (Krem intensywnie zmiękczający stopy) zużycie nieco ponad 1/3 - ważny do 08/2009 TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond, 900 ml (została jeszcze ponad połowa, a więc min. 450 ml!) ► Mark Hill Beautiful Blonde 75 ml (Spray nabłyszczający do włosów blond) -zużycie 1/3 Cacharel AMOR AMOR Sunshine 1,5 ml (nowa) ► Avon U By Ungaro 2x1 ml (nowe) ► Oriflame Lucia 1 ml (1/3 zużyta) ► Guerlain Paris Aqua Allegoria 2 ml (zostało 1/3) ► Kenneth Cole Black 2 ml (została połowa) Mam podklad MF ale numerek 100 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie
TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond, 900 ml (została jeszcze ponad połowa, a więc min. 450 ml!) ► Avon Jogurtowy nawilżający balsam do ciała vanilia & jeżyna 200 ml - zużycie 1/3 ► Avon Intensive Callus Cream 100 ml (Krem intensywnie zmiękczający stopy) zużycie nieco ponad 1/3 - ważny do 08/2009 odp u mnie ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Anitko dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam
![]() RapCandy, dzięki za propozycję, ale ten podkład jest do cery suchej, a ja mam mieszaną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
cos u mnie:
Ciało: ► Avon Jogurtowy nawilżający balsam do ciała vanilia & jeżyna 200 ml - zużycie 1/3 ► Avon Intensive Callus Cream 100 ml (Krem intensywnie zmiękczający stopy) zużycie nieco ponad 1/3 - ważny do 08/2009 ► Forever Living, Ever Shield Aloesowy dezodorant w sztyfcie, duże opakowanie 92,1g (nie zawiera żadnych chemicznych środków przeciwpotowych) - zużycie niewielkie ► ISANA Dezodorant do ciała Exotik 50 ml - nowy, tylko wypróbowany Włosy: ► Elgon Professional Affix Straight Look 300 ml (Profesjonalny lotion do prostowania włosów) - zużycie mniej niż 1/3 ► TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond, 900 ml (została jeszcze ponad połowa, a więc min. 450 ml!) ► Joanna Jedwabiste serum wygładzające do włosów 100 ml - zużycie 1/3 - ważny do 07/2009 ► Mark Hill Beautiful Blonde 75 ml (Spray nabłyszczający do włosów blond) -zużycie 1/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Avon Jogurtowy nawilżający balsam do ciała vanilia & jeżyna 200 ml - zużycie 1/3 Elgon Professional Affix Straight Look 300 ml (Profesjonalny lotion do prostowania włosów) - zużycie mniej niż 1/3
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cashmeree, co powiesz na taką wymianę?
za ► Avon, MagiX Face Perfector SPF 20 (Bezbarwny podkład "Idealna gładkość") - nowy, nie otwierany ► Elgon Professional Affix Straight Look 300 ml (Profesjonalny lotion do prostowania włosów) - zużycie mniej niż 1/3 ► Mark Hill Beautiful Blonde 75 ml (Spray nabłyszczający do włosów blond) -zużycie 1/3 17. Avon Solutions, Pure Pore-Fection, Oil Control Gel Cream (Krem-żel normalizująco-matujący) 21.Avon, Planet Spa Japanese Sake and Rice, Luminous Face Treatment (Rozświetlające serum do twarzy 'Ryż i sake') 31. Oriflame, Giordani Gold, Shimmering Pearls (Puder nabłyszczający w kulkach do twarzy i ciała) ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- fanusia92, podobają mi się u Ciebie jedynie drewniane bransoletki (różowa i granatowa). Czy one są na gumce? natalii87, nic nie znalazłam dla siebie, dziękuję ![]() Edytowane przez maja2005 Czas edycji: 2009-05-15 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Ineteresyje mnie ► Avon, MagiX Face Perfector SPF 20 (Bezbarwny podkład "Idealna gładkość") - nowy, nie otwierany.
Może coś u mnie ? Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Avon, MagiX Face Perfector SPF 20 (Bezbarwny podkład "Idealna gładkość") - nowy, nie otwierany
czekoladowa torebka RESERVED, nowa cos u mnie?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
mucia, jest u Ciebie w czym wybierać, ale nie szukam nic na siłę
![]() Podobają mi się Twoje niektóre bluzeczki, ale niestety na mnie za duże ![]() Daj mi się jeszcze zastanowić, może coś sobie jeszcze znajdę i się skuszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie u Ciebie
Avon, MagiX Face Perfector SPF 20 (Bezbarwny podkład "Idealna gładkość") - nowy, nie otwierany Oddalabys go za jedna z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Bluzka h&m ma od pachy do pachy na plasko, bez zadnego naciagania okolo 40cm. Odpowiada Ci?
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Szkoda - nie wiem ile masz w biuscie ale ja mialam ja na sobie w ciazy jak mialam ponad 90cm... Dodaje jeszcze foto. No ale nie namawiam ![]() Zaraz dodam wymiary spodenek do opisu, sa wieksze niz S bo ja S nigdy nie mialam. Jak beda Ci odpowiadac to daj znac. Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2009-06-04 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.