|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wishlist. Poszukuję dwurzędowej kurtki, bluz adidasa, adidasów high, rurek i inne (;
NIEAKTUALNE!!!!!!!!
Odpowiadając obrazu piszcie czy chcecie cos z mojego wątku, czy też nie ![]() *Bokserek *krótkich spodenek *PERFUM - oriflame -DIVINE ! pilnie! *oryginalnego plecaka!! nike puma adidas itp ;p *bluzy adidasa (z koniczynką) *adidasów high *oryginalnych adidasów *rurek XS/S *kurteczki dwurzędowej *T-shirt'ów kolorowych, z napisami/ obrazkami *bluz z kapturem- z ciekawymi napisami, itp. *depilatora !! * króciutkich spodenek ogrodniczek * oldschool'owych toreb ;p * trampy converse. albo jakieś zwykłe fajne * damskie jeansowe spodnie z niskim krokiem *naszyjnik z tęczą/ kasetą *czapke z daszkiem - tzw tirówkę *MP4 - ale taką 'zmotoryzowaną' - wtedy bede w stanie oddać wiele;p coś w stylu zdjec ponizej;p
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2009-10-15 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wishlist. Poszukuję dwurzędowej kurtki, bluz adidasa, adidasów high, rurek i in
mam szare rurki. Takie jak na foto. Zajrzyj do mnie
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wishlist. Poszukuję dwurzędowej kurtki, bluz adidasa, adidasów high, rurek i in
u mnie mini oldschool
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mam polowe oriflame divine, czerwonych. poza watkiem, z chcecia wymienie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a ja mam inne perfumy oriflame
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
zapraszam do mnie, może sobie coś upatrzysz : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tylko, że to jest moja wishlista
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.