Bo koledzy będą się śmiali... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-07, 14:48   #1
AhTaTruskawka
Przyczajenie

Bo koledzy będą się śmiali...

Na samym początku chciałabym się z wami przywitać.
Mam pewien problem i potrzebuję rady kogoś kto jest w stanie spojrzeć na to z obiektywnej strony , bez emocji które mi przeszkadzają w logicznym myśleniu i podejmowaniu odpowiednich decyzji.

Już od początku mojego związku ( który trwa już całkiem sporo ponad rok) nie umiem zupełnie zrozumieć zachowania mojego faceta.
Jest to dorosły , studiujący i naprawde mądry facet , ale wszystko to co powiedzą koledzy , jak oni zareagują co oni zrobia jest rzeczą najważniejszą.
Wszystko co robi porównuje do tego co robią oni. Nie może wysłać do mnie dużo sms bo koledzy się śmieją poza tym jak on by mógł skoro oni siedza z nim i wcale żadnych smsów nie piszą. Nie może nie pójść na jakąś imprezę bo oni pomyślą że jest taki i taki. Wiele rzeczy muszę poświęcać ponieważ on sądzi że oni pomyślą że jest pantoflem. Wiele swoich decyzji podejmuje tak żeby oni sobie nie pomyśleli ... Najbardziej mnie boli to że on woli złamać daną mi obietnice/słowo żeby tylko oni źle o nim nie pomyśleli. Co najśmieszniejsze ich kontakty opierają się zazwyczaj tylko wtedy kiedy grają w piłkę albo idą do klubu w tym roku skończy studia i ich kontakty będą ograniczały się do minimum. Ze mną podobno planuje już całe swoje życie , ale nie widzi tego że ja mam potrzeby , że czasami chciałabym żeby zamiast potulnie chowac komórkę kiedy oni się smieją powiedzieć żeby zajeli się sobą , że chce się spytać co u mnie . Nie wiem cokolwiek . oby zachować się jak facet z jajami a nie podlegający kolegom i ich zdaniu gówniarz , który woli sprawić ból kobiecie którą kocha niż ośmieszyć się w oczach kolegi - a ośmieszyć się w ich oczach jest rzeczą niezwykle łatwą. Mimo że mają dziewczyny chodzą do klubu sami w większości. Chodzą na obczajkę i potańczyć. Do czasu kiedy mój facet usilnie wmawiał mi że te wieczory to męskie wieczory przy piwie - chodził bez problemu sam. Jednak od czasu kiedy okazało się że jest to przykrywka do wyjścia do klubu , tańców na parkiecie - co jakby nie patrzeć jest oszustwem wobec mnie...to sory ;/ . Wracając do tematu gdyby nie poszedl z nimi na obczajkę dziewczyn - czy może nawet podryw zostałby prawdopodobnie uznany za pantofla . gdyby nie poszedl potanczyc z laskami na parkiecie pewnie też by zostal okrzykniety pantoflem. tak wiec cokolwiek moze byc odebrane w ich oczach jako zachowanie pantofla od razu jest wykonywane.
Nie wiem czy wytrwam w czyms takim.
Nie wyobrazam sobie zeby zdanie moich kolezanek było najwazniejsze.
Zresztą one rozumieją, że kiedy czlowiek jest w zwiazku wiele rzeczy sie zmienia.

jest mi tak przykro ;( nie wiem moze to normalne , ale serio nie ma faceow ktorzy nie sugeruja sie tym co mowia koledzy i maja wlasne zdanie i w dupie jakies zaczepki kolegow ;/ yyy .
AhTaTruskawka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 14:54   #2
Systemfutures
Przyczajenie

Dot.: Bo koledzy będą się śmiali...

powiedz "dziecku" żeby się zgłosił jak dorośnie....
Systemfutures jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:02   #3
_Emi_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Systemfutures Pokaż wiadomość
powiedz "dziecku" żeby się zgłosił jak dorośnie....
Jedyne wyjscie. Jesli z nim rozmawiałas a to nic nie dało to juz sie nie zmieni.
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:03   #4
mariolkaa
Raczkowanie

musi dorosnąć bo tak nie może byyć. chociaż pewnie mało przeżył jeszcze i dlatego tak ważni są dla niego zwykli "koledzy"

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/mietq,1/
mariolkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:05   #5
aalien
Rozeznanie

Dojrzali faceci myślą swoim mózgiem, tym pod czaszką (żeby nie było niedomówień )

aalien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:06   #6
m@rtynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AhTaTruskawka Pokaż wiadomość
Mam pewien problem i potrzebuję rady kogoś kto jest w stanie spojrzeć na to z obiektywnej strony , bez emocji które mi przeszkadzają w logicznym myśleniu i podejmowaniu odpowiednich decyzji.

Już od początku mojego związku ( który trwa już całkiem sporo ponad rok) nie umiem zupełnie zrozumieć zachowania mojego faceta.
Jest to dorosły , studiujący i naprawde mądry facet , ale wszystko to co powiedzą koledzy , jak oni zareagują co oni zrobia jest rzeczą najważniejszą.
Wszystko co robi porównuje do tego co robią oni. Nie może wysłać do mnie dużo sms bo koledzy się śmieją poza tym jak on by mógł skoro oni siedza z nim i wcale żadnych smsów nie piszą. Nie może nie pójść na jakąś imprezę bo oni pomyślą że jest taki i taki. Wiele rzeczy muszę poświęcać ponieważ on sądzi że oni pomyślą że jest pantoflem. Wiele swoich decyzji podejmuje tak żeby oni sobie nie pomyśleli ... Najbardziej mnie boli to że on woli złamać daną mi obietnice/słowo żeby tylko oni źle o nim nie pomyśleli. Co najśmieszniejsze ich kontakty opierają się zazwyczaj tylko wtedy kiedy grają w piłkę albo idą do klubu w tym roku skończy studia i ich kontakty będą ograniczały się do minimum. Ze mną podobno planuje już całe swoje życie , ale nie widzi tego że ja mam potrzeby , że czasami chciałabym żeby zamiast potulnie chowac komórkę kiedy oni się smieją powiedzieć żeby zajeli się sobą , że chce się spytać co u mnie . Nie wiem cokolwiek . oby zachować się jak facet z jajami a nie podlegający kolegom i ich zdaniu gówniarz , który woli sprawić ból kobiecie którą kocha niż ośmieszyć się w oczach kolegi - a ośmieszyć się w ich oczach jest rzeczą niezwykle łatwą. Mimo że mają dziewczyny chodzą do klubu sami w większości. Chodzą na obczajkę i potańczyć. Do czasu kiedy mój facet usilnie wmawiał mi że te wieczory to męskie wieczory przy piwie - chodził bez problemu sam. Jednak od czasu kiedy okazało się że jest to przykrywka do wyjścia do klubu , tańców na parkiecie - co jakby nie patrzeć jest oszustwem wobec mnie...to sory ;/ . Wracając do tematu gdyby nie poszedl z nimi na obczajkę dziewczyn - czy może nawet podryw zostałby prawdopodobnie uznany za pantofla . gdyby nie poszedl potanczyc z laskami na parkiecie pewnie też by zostal okrzykniety pantoflem. tak wiec cokolwiek moze byc odebrane w ich oczach jako zachowanie pantofla od razu jest wykonywane.
Zresztą one rozumieją, że kiedy czlowiek jest w zwiazku wiele rzeczy sie zmienia.

jest mi tak przykro ;( nie wiem moze to normalne , ale serio nie ma faceow ktorzy nie sugeruja sie tym co mowia koledzy i maja wlasne zdanie i w dupie jakies zaczepki kolegow ;/ yyy .

A to Twój chłopak nie moze miec własnego zdania i zycia w ich towarzystwie?
A co będzie jak będą na jakimś wypadzie i każdy kolega chyci sobie koleżanke pod ręke a Twoj np. nie i zaczną się z niego smiać??zmuszą go?!

Pogadaj z Nim powiedz ze Ci sie to niepodoba niech postara się to zmienić! Niech dorośnie do własnego zdania a nie poddawania się kolegom!

Razem! KCKM
m@rtynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:08   #7
GothicLolita22
Zadomowienie

No i co z tego że ogłosiliby go "pantoflem"? Ja na jego miejscu ogłosiłabym jednego palantem, drugiego pajacem a trzeciego idiotą. Dla mnie prawdziwy facet to właśnie ten, który robi to co ON uzna za stosowne, nie oglądając się na innych. Gdyby koleżanka się śmiała, że dzwonię do TŻ czy piszę sms, powiedziałabym jej, żeby pilnowała swojego nosa albo spytałabym, czy zazdrości.
Co facetowi przyjdzie z tego, że pokaże przed kolegami, jaki to z niego kozak i jak to wcale go nie interesuje, co słychać u jego dziewczyny. Może się któregoś ranka obudzić i może się okazać, że już nie ma dziewczyny Nigdy nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy wolą przed kimś pokazać jacy to są niepodlegli i oschli, zamiast dbać o swoich bliskich i mieć gdzieś to, co inni o tym mówią! Niestety mam w domu taki egzemplarz, którzy zawsze woli stwarzać przed innymi pozory wielkiego kozaka, zamiast dbać o swoją własną rodzinę. Życie z kimś takim jest bardzo męczące i wiele przykrości można doznać od osoby, dla której zdanie i opinia innych jest ważniejsza od rodziny i własnych bliskich Niektórzy faceci to są beznadziejni

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 15:09   #8
ashlix
Zadomowienie

Po prostu mu się podoba te podrywanie dziewczyn w klubach i zabawa bez Ciebie - gdyby nie chciał tego robić to uwierz, że by nie robił. Wątpię, żeby miał aż takich durnych kolegów, którzy śmiali by się z niego, bo nie podrywa innych dziewczyn, SKORO MA JUŻ DZIEWCZYNĘ! Dla mnie to jakaś abstrakcja Mam wielu kolegów i zawsze jest tak, że ci wolni podrywają ile się da [no, nie wszyscy... chociaż... hm wszyscy:P hehe] - a Ci zajęci albo są z dziewczynami albo dzwonią do nich bez przerwy albo mówią o nich albo chwilę posiedzą i już pędzą albo bawią się, rozmawiają, piją, ale nie podrywają, nie tańczą z innymi [mówię o takich poważniejszych związkach, nie o takich, które kończą się zanim się zaczęły, a Ty jesteś ze ze swoim ponad rok, więc...]. Poważnie! Może to, że mówi o kolegach to taka przykrywka
A jeśli on na serio ma takich debilnych kolegów i tak bardzo liczy się z ich zdaniem to ... Naprawdę powiedz, żeby zgosił się do Ciebie jak dorośnie
Stary 2009-05-07, 15:12   #9
Bachata
Raczkowanie

A może to tylko wymówka, że go koledzy wyśmieją, żeby Ci nie powiedzieć 'sorry, ale nie chce mi się co chwilę wysyłać do Ciebie smsów, skoro wiem, że do 15 jesteś na uczelni, a potem wracasz do domu i możemy pogadać wieczorem' itd.
Bachata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:23   #10
AhTaTruskawka
Przyczajenie

Jest własnie na wyjezdzie. Dosyc niedaleko domu. Przez to że między nami jest zle i ogolnie jeszcze gorzejj z zaufaniem to miał wracać codziennie po meczu . Walczyl do konca zeby mogl zostac tam na noc bo przecież go koledzy wysmieją. Stwierdziłam ze ok , moze faktycznie glupio bedzie jak go wysmieją i sie zgodzilam. On zapewniał że bedzie pisal smsy. Ale oczywiscie okazalo sie ze koledzy sie z tego smiali to i to robil co godzine chyba chowając się gdzieś w krzakach zeby oni nie widzieli. Później tlumaczył to tym że oni pisali o wiele mniej
Juz od początku widziałam że dla niego jest strasznie ważne zdanie kolegów. Nie tylko tych z drużyny. tak samo z wspolokatorami , kolegami z uczelni z drużyny.
Stary 2009-05-07, 15:25   #11
julittaa22
Zadomowienie

Tez watpie żeby oni go jakos psychicznie do tego przymuszali...mógłby nadal pozostac "twardzielem" nie chodząc z nimi na te podrywy.
Nie wiem czy to ja jestes nienormalna ale dla mnie to jest nie do pomyślenia żeby mój facet biegał do klubów z kolegami Az taka tolerancyjna nie jestem- chce potańczyć- niech idzie ze mną, chce pogadac tylko z kumplami (co jest rzecza naturalną,nie bede uwieszona wiecznie na jego szyi) idź oczywisice ale nie na balety tylko gdzies do zwyklej knajpki, baru na piwko. Mi to przeszkadza i tego nie ukrywam, zreszta w tej kwestii doskonale rozumiemy sie z moim facetem i nigdy nie mielismy z tego powodu spiecia. I chociaz tez ma takich kolegów i chodzi z nimi na piwko dosc czesto to na grubsze imprezki z tancami zawsze chodzimy razem. A Twoj facet moim zdaniem jeszcze nie konca sie wyszumial...no i zapragnął miec dwie rzeczy naraz które bardzo trudno ze soba pogodzić- imprezki i podrywanie innych lasek, oraz oddana i wierna dziewczyne w domu Radze powaznie pogadać, powiedziec co Cie boli lub zastosowac zasade- Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie
julittaa22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 15:29   #12
ashlix
Zadomowienie

No właśnie - facet chce i mieć ciastko i zjeść ciastko Chce mieć wierną, stałą dziewczynę i móc dalej zachowywać się jak singiel
Jestem za tym, żebyś Ty jak najczęściej zaczęła wyskakiwać na wielkie imprezy, nocowała gdzieś tak itp. Niech poczuje jak to jest Przy czym oczywiście żadnego smsa "oj, bo zajęta byłam, a poza tym koleżanka by się śmiała". Może załapie Choć wątpię, bo myślę, że problem nie leży w kolegach tylko w nim samym, a koledzy to przykrywka.
Stary 2009-05-07, 15:34   #13
201803290936
Konto usunięte

1. On decyduje o swoim życiu - głównie on (bo wiadomo, że jest jeszcze coś takiego jak los, wpływ rodziny, otoczenia, ale to ma znaczenie drugoplanowe) i skoro to dorosły, mądry i fajny facet, to nikt go nie zmusi do pewnych zachowań, decyzji etc. Nie umie powiedzieć kumplom "stop" lub po prostu robić swoje i olewać ich żarty? Jak dla mnie to woli uchodzić za lekko ubezwłasnowolnionego przez kolegów biedaczka, który - w razie jakiejś wpadki - niczemu nie jest winny, bo "przecież to koledzy zadecydowali".
2. Facet musi się wiecznie przeglądać w oczach innych, w oczach śmiejących się z niego (?) "kumpli"? Albo ma bardzo niskie poczucie wartości, albo ściemnia.
3. Co to za kumple, którzy się z niego wyśmiewają? Chyba raczej "kumple", a nie prawdziwi przyjaciele - sorry, ale dorośli (nie w sensie wieku) i mądrzy faceci nie utrzymują głupich, nic niewartych znajomości z pseudo-kolegami. Skoro on taki dorosły i mądry, to po co to robi?
4. Całkiem możliwe, że kumple sobie po prostu żartują, chcą go sprawdzić, a on zamiast się im po męsku "postawić" (również w żartach, ale zdecydowanie np.: "odczepcie się, pewnie mi zazdrościcie że jestem z fajną kobietą") daje się urabiać. No to się z niego śmieją, jak widzą że on taki miękki i zmienia zdanie 5 razy na godzinę i wystarczy mu coś głupiego powiedzieć, żeby zaraz się stresował.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:35   #14
m@rtynka
Zadomowienie

Skoro planujecie ze soba przyszłość to Niech zacznie traktować Cię powaznie.Rozumiem ze w związku powinna byc swoboda On spotyk się z kolegami a Ty z kolezankami , ale bez przesady.Ja bym na jakiś czas zabroniła mu tych kolegów albo powiedziała zeby sobie wybrał z kim chce spędzić czas.

Mam pytanie: Czy wychodzicie gdzieś razem??

Razem! KCKM
Stary 2009-05-07, 15:35   #15
AhTaTruskawka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez GothicLolita22 Pokaż wiadomość
No i co z tego że ogłosiliby go "pantoflem"? Ja na jego miejscu ogłosiłabym jednego palantem, drugiego pajacem a trzeciego idiotą. Dla mnie prawdziwy facet to właśnie ten, który robi to co ON uzna za stosowne, nie oglądając się na innych. Gdyby koleżanka się śmiała, że dzwonię do TŻ czy piszę sms, powiedziałabym jej, żeby pilnowała swojego nosa albo spytałabym, czy zazdrości.
Co facetowi przyjdzie z tego, że pokaże przed kolegami, jaki to z niego kozak i jak to wcale go nie interesuje, co słychać u jego dziewczyny. Może się któregoś ranka obudzić i może się okazać, że już nie ma dziewczyny Nigdy nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy wolą przed kimś pokazać jacy to są niepodlegli i oschli, zamiast dbać o swoich bliskich i mieć gdzieś to, co inni o tym mówią! Niestety mam w domu taki egzemplarz, którzy zawsze woli stwarzać przed innymi pozory wielkiego kozaka, zamiast dbać o swoją własną rodzinę. Życie z kimś takim jest bardzo męczące i wiele przykrości można doznać od osoby, dla której zdanie i opinia innych jest ważniejsza od rodziny i własnych bliskich Niektórzy faceci to są beznadziejni
Super to napisałaś. ja dokładnie myślę tak samo.

przykro mi bo wiem że odkąd tam wyjechał ani razu nie zapytał jak sie czuję , co u mnie - a przeciez zawsze to robił.
On doskonale wie jak bardzo przeżywałam ten wyjazd i wiedział że czekam na jakies informacje, ale przecież koledzy się smiali ... no coz , sa rzeczy wazne i najwazniejsze.
Wiem tylko tyle że gdyby moje koelzanki się smiały to bym to olała i robiła swoje. Z nimi nie spędze życia i powinny zrozumieć to że teraz ukłdam sobie życie z kimś i muszą zrozumieć.

Wiem może przesadziłam z tym podrywem ale to byl przyład tylko. tzn mam nadzieję ze takie akcje nie miały miejsca , ale np. ,,obczajki,, i samotne noce w klubie to u nich norma. Co gorsze mam wrazenie że imponują mu jego koledzy wlasnie ci ktorzy pomiatają dziewczynami. I to jest 2 charakterystycznych i 2 ktorzy sa najblizej niego. Pamietam jak pokazywał mi na początku zdjecie i mowil ze on moze miec kazda i ze swoja rzucil bo byla za dobra. 2 z kolei pojechal w swiat , rucha co sie da i ma dziewczyne w polsce ktore wybaczy wszystko i jest na kazde jego zawolanie. Oni mają te dziewczyny takie wytresowane a nagle trafia sie facet ktory jest kochany przez swoją kobiete ale nie ma jej wytresowanej. To w takim razie jest dla nich pantoflem. Nic więcej.
Stary 2009-05-07, 15:38   #16
ashlix
Zadomowienie

Cytat:
Super to napisałaś. ja dokładnie myślę tak samo.

przykro mi bo wiem że odkąd tam wyjechał ani razu nie zapytał jak sie czuję , co u mnie - a przeciez zawsze to robił.
On doskonale wie jak bardzo przeżywałam ten wyjazd i wiedział że czekam na jakies informacje, ale przecież koledzy się smiali ... no coz , sa rzeczy wazne i najwazniejsze.
Wiem tylko tyle że gdyby moje koelzanki się smiały to bym to olała i robiła swoje. Z nimi nie spędze życia i powinny zrozumieć to że teraz ukłdam sobie życie z kimś i muszą zrozumieć.

Wiem może przesadziłam z tym podrywem ale to byl przyład tylko. tzn mam nadzieję ze takie akcje nie miały miejsca , ale np. ,,obczajki,, i samotne noce w klubie to u nich norma. Co gorsze mam wrazenie że imponują mu jego koledzy wlasnie ci ktorzy pomiatają dziewczynami. I to jest 2 charakterystycznych i 2 ktorzy sa najblizej niego. Pamietam jak pokazywał mi na początku zdjecie i mowil ze on moze miec kazda i ze swoja rzucil bo byla za dobra. 2 z kolei pojechal w swiat , rucha co sie da i ma dziewczyne w polsce ktore wybaczy wszystko i jest na kazde jego zawolanie. Oni mają te dziewczyny takie wytresowane a nagle trafia sie facet ktory jest kochany przez swoją kobiete ale nie ma jej wytresowanej. To w takim razie jest dla nich pantoflem. Nic więcej.
Ojej pamiętaj : KTO Z KIM PRZYSTAJE TAKI SIĘ STAJE!
Współczuję Ci.
Stary 2009-05-07, 15:40   #17
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Jest własnie na wyjezdzie. Dosyc niedaleko domu. Przez to że między nami jest zle i ogolnie jeszcze gorzejj z zaufaniem to miał wracać codziennie po meczu . Walczyl do konca zeby mogl zostac tam na noc bo przecież go koledzy wysmieją. Stwierdziłam ze ok , moze faktycznie glupio bedzie jak go wysmieją i sie zgodzilam. On zapewniał że bedzie pisal smsy. Ale oczywiscie okazalo sie ze koledzy sie z tego smiali to i to robil co godzine chyba chowając się gdzieś w krzakach zeby oni nie widzieli. Później tlumaczył to tym że oni pisali o wiele mniej
Juz od początku widziałam że dla niego jest strasznie ważne zdanie kolegów. Nie tylko tych z drużyny. tak samo z wspolokatorami , kolegami z uczelni z drużyny.
Coś chyba kiepsko u mnie ze zrozumieniem tego, co napisałaś Pisał do Ciebie smsy co godzinę?
Stary 2009-05-07, 15:41   #18
martynka89
Zakorzenienie

Facet nie zachowuje sie jak "dorosly i madry".
Skoro tak bardzo slucha sie kolegow i nie obchodzi go twoje zdanie to przestan do niego pisac a jak on bedzie pisal to napisz mu ze teraz nie masz czasu bo jestes z kolezankami. Moze jak bys mu pokazala jak to jest byc olewanym to faktycznie by zmadrzal.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:45   #19
AhTaTruskawka
Przyczajenie

troche źle to określiłam , przepraszam
To z podrywem to był mój przykład .
Wyjścia były takie ze trzy . Bo przy 4 zainteresowałam się tym bardziej i usłyszałam( tzn wyciągnełam z niego) że te zekome wyjscia na piwo w meskim gronie ( ktore wyobrazalam sobie w knajpie przy piwie) to zabawy w klubie obok akademików z parkietem itp. Wyszło to dosyć szybko i Bogu dzięki. Nie wiem do końca czy podrywał , ale pewnie na parkicie sie bawił a o obczajce wnioskuje po ostatniej imprezie na ktorej bylam . Koledzy czekając na swoje dziewczyny poszli na ,,obczajkę ,, i do czasu az nie przyszly tanczyli na parkiecie i usiedli obok fajnych zgrabnych blondynek. Tak więc wysnioskowalam że ich wyjscia samotne nie mogly sie zbytnio roznic. Jak już wspomnialam jego koledzy to z reguły chłopacy ktorzy mogą wszystko bo dziewczyny , albo są tolerancyjne , albo ,,wytresowane,, i nie mają nic do gadania i oczywiście są też wolni . Ja dużo dając także wymagam co dla nich jest niepojęte.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 15:46   #20
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Z jednej strony, nie wyobrażam sobie sytuacji, w której mój TŻ miałby wychodzić do klubu na podryw. Z drugiej jednak strony, nie rozumiem pretensji z powodu nie pisania do Ciebie, kiedy jest z kolegami. Jeśli wymagasz od niego meldowania się co chwilę, trudno się im dziwić, że sobie żartują. Mnie samą irytuje, kiedy będąc na mieście ze znajomymi, ktoś jak gdyby nigdy nic rozmawia z kimś przez telefon lub co chwila wystukuje na klawiaturze kolejnego smsa.

Może nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, że próbujesz go ograniczać i kontrolować?
Stary 2009-05-07, 15:46   #21
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:

1. Z smsami rozumiem. Nienawidze jak z kimś rozmawiam a ta osoba wysyla smsy. Doprowadza mnie to do szału.

2. Rozumiem, że mówił, że siedzą gdzies u kumpla w domu w męskim towarzystwie a okazało się, że chodzą do klubów tak?
Jesli mowil ze idzie do klubu to nie rozumiem Twoich pretensji.

A poza tymi dwoma pkt to zgadzam się z dziewczynami. To dzieciak jeszcze a nie dojrzały facet...
Stary 2009-05-07, 15:47   #22
LadyMakbet18
Rozeznanie

A mi sprawa śmierdzi tym, że on sie zasłania kolegami. Który normalny dorosły facet będzie zmuszał zajętego kolegę, żeby podrywał dziewczyny? Nigdy o czymś takim nie słyszałam.
Gdyby na serio go irytował "przymus" chodzenia na podrywy z bandą neandertalczyków to by z tego zrezygnował, gdyż przedsięwzięcie tak czy inaczej jest dosyć żałosne. A tak to idzie bo "musi" wiec kochanie się nie gniewaj.

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym związku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:48   #23
Malinka Wola
Rozeznanie

Dla mnie to głupota. Dorosły facet, a zachowuje się jak 15-letni gówniarz, który robi wszystko to, co koledzy. No bez przesady... Nie może z Tobą popisać smsów bo koledzy się będą śmiali? Musi podrywać panienki w klubach, bo koledzy się będą śmiali? Co go do cholery obchodzi ich zdanie?! Niech się śmieją! Nie wiem, może powiedz mu, że albo Ty jesteś dla niego ważniejsza, albo koledzy i ich zdanie. Niech wybierze, bo długo to się raczej tak nie da. Swoją drogą, co to w ogóle za koledzy, którzy śmieją się z tego, że chłopak pisze ze swoją dziewczyną? Jakieś dzieciaki i tyle.

Edytowane przez Malinka Wola
Czas edycji: 2009-05-07 o 15:52
Malinka Wola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:49   #24
ashlix
Zadomowienie

Mnie też potwornie irytuje jak ktoś spotyka się ze mną i pisze co chwilę jakieś smsy ;| Z tymi klubami, podrywami masz rację, z smsami myślę, że przesadzasz...
Stary 2009-05-07, 15:52   #25
m@rtynka
Zadomowienie

Albo Facet nie ma własnego zdania i każdy moze mieć na niego wpływ (ale wtedy Ty też miała bys na Niego jakiś wpływ), albo faktycznie dobrze kryje sie za kolegami i jak coś wywinie to powie ze koledzy-co wtedy okarze się Gówniarzem!

Razem! KCKM
Stary 2009-05-07, 15:53   #26
Wyrak
Zakorzenienie

A ja ze swoim skrzywieniem widze, ze zachowujesz sie wobec niego tak samo, jak koledzy ktorych opisujesz...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 15:58   #27
m@rtynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
A ja ze swoim skrzywieniem widze, ze zachowujesz sie wobec niego tak samo, jak koledzy ktorych opisujesz...
a co jest takiego samego w ich zachowaniach???

Razem! KCKM
Stary 2009-05-07, 16:04   #28
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m@rtynka Pokaż wiadomość
a co jest takiego samego w ich zachowaniach???
Wydaje mi sie, ze ona chce nie zeby on robil co mysli, tylko to co ona uwaza ze powinien robic. Kolegow o to samo oskraza...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 16:07   #29
ashlix
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie, ze ona chce nie zeby on robil co mysli, tylko to co ona uwaza ze powinien robic. Kolegow o to samo oskraza...
Co innego, gdyby on jej powiedział, że nie pisze tych smsów, bo uważa, że to jest bez sensu, bo nie ma takiej potrzeby itp., bo to jakby nie patrzeć trochę niekulturalne ale on mówi, że nie pisze, bo KOLEDZY SIĘ BĘDĄ ŚMIALI ;|
Stary 2009-05-07, 16:10   #30
Bachata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ashlix Pokaż wiadomość
Co innego, gdyby on jej powiedział, że nie pisze tych smsów, bo uważa, że to jest bez sensu, bo nie ma takiej potrzeby itp., bo to jakby nie patrzeć trochę niekulturalne ale on mówi, że nie pisze, bo KOLEDZY SIĘ BĘDĄ ŚMIALI ;|
Jakby powiedział, że nie będzie pisał, bo nie czuje takiej potrzeby, to byłby na forum wątek 'Mój facet mnie już nie kocha, bo nie chce pisać do mnie smsów co godzinę'
Bachata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości