|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
pumpy portfel kurteczka japonki. -poszukujęNIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE hej, szukam tych rzeczy, oddam wiele, z nowego jak i poprzedniego, nieaktualnego wątku, mogę też poszuakc poza . * ciekawe japonki , rozm. 38/39 raczej nowe, moga byc czarne, byle nie świecące ( ani srebrne, z diamencikami etc) * pumpy/baggy * duży elegancki portfel w stylu tych z RI, zary * kurteczka jeansowa, ale nie taka z przed 20 sezonow ;p najchetniej jasna, rekawy krotkie lub 3/4 chetnie przyjęłabym też materiałową/ ortalionową krótką kurteczkę z rekawkami 3/4, kolor obojetny * fajne topy na lato i torby xxl * opaski, dodatki i bransoletki w stylu boho (np z rzemyków,koralikow) * kosmetyki : róże do policzków, błyszczyki (np juicy tubes), kenzo amour , DKNY lub jakies inne fajne zapachy (nie adidas, puma etc)
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-06-14 o 14:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pumpy portfel kurteczka japonki. -poszukuję
ja mam pumpy h&m ale poza szafą ale u Ciebie spodobała mi się bluza adidas tylko może jeszcze cos dobierzesz tak to? pumpy mają kolor ciemnego brązu
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- dzieki. w sumie nie o takie mi chodzilo, ale jakbym nic innego nie znalazla, odezwę się
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie o takie japonki mi chodzi
te sa plazowe, a ja potrzeuję do chodzenia na co dzien
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

te sa plazowe, a ja potrzeuję do chodzenia na co dzien