![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wszystko!!! Kosmetyki, książki, ciuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!nieaktualne, nieaktualne, nieaktualne!!!!!!!!!!!!!! Proszę o wykasowanie ![]()
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-06-30 o 16:26 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko!!! Kosmetyki, książki, ciuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-06-30 o 16:24 Powód: kasowanie wymienionych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-06-30 o 16:27 Powód: kasowanie wymienionych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-06-30 o 16:29 Powód: rezerwacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-06-30 o 16:30 Powód: rezerwacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-06-30 o 16:31 Powód: kasowanie wymienionych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-06-30 o 16:32 Powód: DOKŁADKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Książki:
1, "Romans bez ramiączek" Leigh Riker str. 288 stan bardzo dobry 2, "Horoskop dnia narodzin" Jean- Claude Marie str. 112 twarda okładka stan idealny petronellka87 3, "sennik" Rosemary Ellen Guiley str.336 stan bardzo dobry petronellka87 4, "Niezwykłe zastosowania zwykłych rzeczy" str.360 stan idealny (nigdy nie czytana- nowa) petronellka87 5, "Pamiętnik narkomanki"- przeszdł swoje, czytana z 15razy ![]() 6,Słownik Angielsko-Polski ilustrowany 7,"BezSennik" Liliana Fabisińska (książka z wymiany)
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ciuchy:
1, BigStar czarne rurki rozmian 26/30 (założone raz) 2, Dżinsy granatowe r.26 skracane. Długość zewnętrzna nogawki: 93cm, wewnętrzna:71cm stan:18cm (+-1cm) założone 2-3razy 3,Spodnie beżowe z paseczkiem na 152cm kilka razy noszone, minus: brak dwóch guzików 4,Spódniczka żółta "Angel Eyes" r.34 5,Sukienka zielona ORSAY r.34 6,Sukienka związywana na szyję GIRLZONE XS Akwarynka 7,Bluzeczka zawiazywana na szyję XS
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ciuchy, dodatki,torebki:
1,Bluzeczka w paski FISHBONE 3/4 rękaw XS 2,Nowa chusta CUBUS 3,Fioletowa bluzeczka S 4,House pasek szeroki- noszony raz 5,Szeroki pasek czerwony- nowy ciemniejszy niż na zdjęciu 6,Wąski pasek brązowy- zrobiona dodatkowa dziurka Jo asia 7,Torebka CLARINS w pasy 8,Czerwona torebka Ninna Ricci ciemniejsza niż na zdjęciu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dodatki:
1,Korale fioletowe Jo asia 2,Kolczyki czerwone 3,Kolczyki z kamyczkami (brak zapięć) 4,Kolczyki białe DOKŁADKA 08,06,2009 1, PIĘKNE FIOLETOWE KORALE- ZEPSUTE ZAPIĘCIE czarnulka066 2, BIAŁY NASZYJNIK DO KOLCZYKÓW ZE ZDJĘCIA PIERWSZEGO 3, KORALE I BRANSOLETKA W CIEMNYM BRĄZIE 4, KORALE I BRANSOLETKA W JASNYM BRĄZIE 5, OPASKA BIAŁA 6, OPASKA W KRATKĘ
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 08,06,2009
1, NOWE OKULARY PRZECIWSŁONECZNE 2, BIUSTONOSZ FIOLETOWY USZTYWNIANY 34/75A (RAZ UBRANY- STAN IDEALNY) 2, BIUSTONOSZ Z WYKOŃCZENIEM KORONKOWYM 34/75B (TEŻ RAZ TYLKO UBRANY- STAN IDEALNY- USZTYWNIANY) Akwarynka 3, RĘKAWICZKI AVON (NIE UŻYWANE ALE WYCIĄGNIĘTE Z WORECZKA- przed wysyłką upiorę, choć są czyściutkie) 4, SZKATUŁKA Z KOŚCI SŁONIOWEJ NA BIŻUTERIĘ (w środku małe przebarwienie- widoczne na zdjęciu) za coś super- była droga
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-06 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 08,06,2009
1, ELEGANCKA CZERWONA TOREBECZKA DO RĘKI (PASUJE DO PASKA W POŚCIE WYŻEJ) ciemniejsza niż na zdjęciu 2, Elegancki brązowy portfel - pasuje do paska wyżej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dla dzieci:
Próbeczki na razie ale będzie więcej... DOKŁADKA 08,06,2009 1, KSIĄŻECZKA ZDROWY START W PRZYSZLOŚĆ od1 do 3 roku 2, KSIĄZECZKA ZDROWY START W PRZYSZŁOŚĆ od9 miesiąca 3, śliniaczek H&M (używany- bez plam itp.) 4, śliniaczek biały z pomarańczową obwódką (używany- bez plam itp.) 5, skarpetusie r. 18/19/20 brązowe (mało używane stan bdb) 6, jasno różowa bluza r.62 (ale dobra aż do 74) mało używana stan bdb 7, nowa różowa sukieneczka (jeszcze z metką) brak rozmiaru ale na oko- 74/80 do 86 (długo leżała w szafce więc u[piorę przed wysyłką) 8, bladoróżowe spodnie rozmiar z metki 74 ale moim zdaniem 62 (delikatnie zmechacone- można usunąć maszynką) 9, body pomarańczowe- śliczne- dużo ładniejsze niż na zdjęciu rozmiar 68 (ale pasuje od 62 do 70)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 08,06,2009
1,BUCIKI ROZMIAR 19/20 (chyba H&M) nienoszone 2, malutka kosmetyczka dla dzidzi HIPP 3, kupon rabatowy SMYK ważny do 30,czerwca2009 dodam jako gratis tylko poproście 4, 16szt. pampers dla dziewczynek (ala majtki) firmy PAMPERS 5, NOWE MYDEŁKO DLA DZIDZIUSIA Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
buciki rozmiar 19 stan widoczny na zdjęciu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za:
-DOLCE & GABBANA the one shimmer powder niewielkie zużycie -CLARINS- peeling. Używałam go w czasie ciąży i po ciąży na -"Pamiętnik narkomanki" -CHANEL- beaute initiale eye -Max Factor miniatura 710 midnight plum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej, nadal maszChanel ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś za Dolce Vita?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=335384&page=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
cos u mnie:
1,Chanel Chanse- 100ml ubytek widoczny na zdjęciu 2,Dior Dolce Vita- 30ml ubytek widoczny na zdjęciu CLARINS- peeling. Używałam go w czasie ciąży i po ciąży na rozstępy- efekt? Ani jednego rozstępu ![]() ![]() ![]() 1,Krem do ciała Skin So Soft Age-Defying zostało 70% 2,energizujący balsam do ciała cukier i orzech włoski- zostało 60% 3,planet spa- śródziemnomorskie serum do szyi i dekoltu- zostało 40-45% (brak zatyczki) 1, Sephora peeling zostało 60% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za dolce vite?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Głównie interesowałyby mnie ciuszki, a troszkę mało ich u Ciebie
![]() Moze bedzie jakas dokładka?
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
interesuja mnie próbki perfum bo szukam swojego zapachu. może znajdziesz coś dla a siebie u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...62#post1244236 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335739 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Dior Dolce Vita
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Mniatury: 1,CHANEL - eye lift 2,CHANEL- beaute initiale eye 3,CHANEL- ultra correction eye 4,CHANEL- body excellence serum renovateur 10ml 5,ESTEE LAUDER- resilience lift extreme eye 3ml 6,CLINIQUEskin supplies for men maximum hydrator 7ml 8,CLARINS After sun replenishing moisture care 8ml i może coś jeszcze bym znalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
ESCADA Incredible me edp pierre cardin pour femme CHANEL- ultra correction eye Nivea natural beauty upiększający krem nawilżający Nivea natural beauty upiększający żel peelingujacy wszystkie typy cery Soraya Lifting sceniczny 2próbki 5,tusz do rzęs Dior DIORSHOW UNLIMITED miniatura raz wypróbowana 6,Cień SEPHORA- colorful duo mousse N 01 - ubytek minimalny (1-2 razy użyte) DOLCE & GABBANA the one shimmer powder niewielkie zużycie (za coś super) ![]() chustę cubus pasek fioletowy pasek czerwony oczywiście mam nadzieję że coś u mnie znajdziesz i dogadamy się na czym ewentualnie najbardziej by mi zależało ![]() odpisz proszę u mnie, pozdrawiam
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-05-30 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
1,Chanel Chanse- 100ml ubytek widoczny na zdjęciu
2,Dior Dolce Vita- 30ml ubytek widoczny na zdjęciu 3,Clarins peeling 4,sukienka Orsay (jaki to materiał?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
jaka dlugosc maja te spodnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1243631634
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
,tusz do rzęs Dior DIORSHOW UNLIMITED miniatura
,Cień Avon poczwórne z lusterkiem bez pędzelka DOLCE & GABBANA the one shimmer powder Sephora Luxe Noir balsam do ciała szampański bardzo duzo oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znalazłam nic fajnego (w moim pojmowaniu oczywiście) w moim rozmiarze ;/ ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Na razie patrzyłam w kosmetykach tylko. Tu nic. Przejrzę jeszcze ciuszki później. ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Za zapach szukam- zapachu... Niestety albo mi się nie podobają te co masz albo ich w ogóle nie znam..... ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Tak, tak, będzie dokładka jak tylko się uporam z kolokwiami :/ ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Pamiętam, że nasza rozmowa zaczęła się w starym wątku. I podawałaś mi wymiary kilku rzeczy... Nadal interesuje mnie : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1242935901 Tylko chciałabym jeszcze prosić o długość rękawów........ Muszę się zastanowić... 44 od pachy do pachy.... ja mam 40... to będzie dobra??? ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Sukienkę mogę wymienić za: Cerrutti 1881 EDT tester bez korka 1cm na dnie butelki 100ml kWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=286 Ale podoba mi się jeszcze: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1238268809 Mogłabym dokładne wymiary prosić??? Jaki materiał sukienki napiszę jutro bo muszę sprawdzić ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Jutro mogę dopiero sprawdzić. Dam znać. ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
SHISEIDO podkład 10 ml, sample, brak koloru, wg to opalony beż i GIORGIO ARMANI Midnight Lip Shimmer - czerwień z drobinkami, użyty kilka razy ????? ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Niestety nic ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Niestety też nic. ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Basiek93 i rypka85 odpowiem jutro.... Podoba mi się kilka rzeczy ale muszę się zastanowić ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- To bym chciała ![]() Escada Incredible me 45/50 Dasz radę coś u mnie dobrać??? ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.