![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki, ubrania
*Odzywka do włosów-carna rzepa do włosów tłustych-ziaja-NOWA
*odżywka wzmacniajaca do włosów cienkich, delikatnych-joanna-uzywana raz *loreal paris-odżywka do włosów w kremie-intenywne wygładzanie-zostało jej na kilka uzyc * błyszczyk-dwukolorowy-raz uzyty z jasnej częsci Cos u mnie ?? ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cześć, bardzo mi się spodobała bluzeczka czarna, ta z kwiatkiem
![]() pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
rozmiar to M-może za wodę z Avonu ? proszę
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- bluzeczka to M- proponuję za wode z Avonu lub moze jeszcze coś innego? ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- rozmiar to M-może za wodę z Avonu ? proszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a gdyby tak do tego dorzucić tą parafinę do rąk i stóp z Avonu? jeśli uważasz, że to za mało, dobierz coś z mojego wątku
![]() tzn perceive + parafinkę ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- potwierdzam więc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
potwierdzam również-ode mnie czarna bluzka z kwiatkiem i parafina do rak i stóp a od ciebie- pół wody perceive i balsam do ciała
![]() MOJE WYMIANKI_Z DOKŁADKĄ: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=12335466 #post12335466![]() Edytowane przez marleniasta6 Czas edycji: 2009-05-17 o 05:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
up
Edytowane przez marleniasta6 Czas edycji: 2009-06-20 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
*odżywka wzmacniajaca do włosów cienkich, delikatnych-joanna-uzywana raz *krem do twarzy nawilzający do skóry atopowe, wrazliwej-całoroczny-Perfecta-prawie cały * be beatuty-slim żel antycellulitowy-zostało na kilka -7-8 (trudno określic) uzyc * błyszczyk-dwukolorowy-raz uzyty z jasnej częsci http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1242539416 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1242538525
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za spodnie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1242539416 ? jaki to rozmiar?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
*ziaja-krem do rak z koziego mleka -skóra sucha skłonna do zmarszczek(patrz post#9)
*Joanna-balsam do włosów nawilzająco-regenerujący-wykorzystany w ok 20%( *loreal paris-odżywka do włosów w kremie-intenywne wygładzanie-zostało jej na kilka uzyc *oliwkowa maska do rąk i paznokci-ziaja-zuzycia5% *odżywka wzmacniajaca do włosów cienkich, delikatnych-joanna-uzywana raz cos u mnie?
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Jedwab byl uzywany? pytam bo nowe rzeczy wole wymieniac na nowe? Popowiesz mi jeszcze czy ma alkohol w skladzie? bo jezeli nie to jestem zainteresowana
Nie mam zadnych lakierow do paznokci, nie uzywam ich, a pozostale kosmetyki sa tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post117198 38 Edytowane przez Bezcielesna Czas edycji: 2009-05-17 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie:
*Joanna-balsam do włosów nawilzająco-regenerujący-wykorzystany w ok 20% http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1242504211 *oliwkowa maska do rąk i paznokci-ziaja-zuzycia5% * be beatuty-slim żel antycellulitowy-zostało na kilka -7-8 (trudno określic) uzyc u mnie masazer Ci sie podobal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam u Ciebie:
-etui na okulary, - *avon- planet spa -parafina do rąk i stóp-prawie nie uzywany-bo tylko 2 razy - *oliwkowa maska do rąk i paznokci-ziaja-zuzycia5% -*vichy-krem do stóp na zrogowaciałą skórę--około 1/2 opakowania zostało - ziaja- krem do rąk (kozie mleko) ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Hmm.. a dorzuciłabys jeszcze: *perfumowany dezodorant w sprayu- CELINE DION-1/2 opakowania * AVON kredka 3 w 1- do makijazu i ust *pedzelki do makijażu Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2009-05-17 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Ta satynowa kosztowala mnie psia mac 60zl wiec wymienie ja tylko za rzeczy z mojej listy, czyli cos co jest mi niezbedne..
Te drugą moge oddac za zel do mycia ziaji, jedwab i probeczki kosmetykow (oprocz szamponow i odzywek)? Edytowane przez Bezcielesna Czas edycji: 2009-05-17 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Lakieru Wella i mleczka Isana Med już nie ma,
natomiast Pur Blanca jest dostępna, Zainteresował mnie u ciebie krem Vichy i dezodorant Celine Dion i krem Perfecta, Zastanowię się w sprawie tych rzeczy i jutro dam znać, Pozdrawiam
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-05-17 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
*vichy-krem do stóp na zrogowaciałą skórę--około 1/2 opakowania zostało ![]() *loreal paris-odżywka do włosów w kremie-intenywne wygładzanie-zostało jej na kilka uzyc co u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
nic
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
tylko tak jak pisałam, tą bluzeczkę wycofałam
![]() nie znajdziesz u mnie nic innego?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
to moze jeszcze te odzywke:
odżywka wzmacniajaca do włosów cienkich, delikatnych-joanna-uzywana raz a jak uwazasz ze to za duzo to moze zrezygnuje z tej do polowy zuzytej? prosze jeszcze tylko informacje o terminy waznosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hey:0 a co powiesz dwie bluzeczki za:
odżywka wzmacniajaca do włosów cienkich, delikatnych-joanna-uzywana raz *oliwkowa maska do rąk i paznokci-ziaja-zuzycia5% *vichy-krem do stóp na zrogowaciałą skórę--około 1/2 opakowania zostało ![]() *exclusive-krem do stóp pielegnacyjny-zużyty w 1/3 częsci zostało około 70% *loreal paris-odżywka do włosów w kremie-intenywne wygładzanie-zostało jej na kilka uzyc Joanna-balsam do włosów nawilzająco-regenerujący-wykorzystany w ok 40%(patrz post#9) perfumowany dezodorant w sprayu- CELINE DION-1/2 opakowania(patrz post#9 wtedy bardziej się opłaca wymiana ![]() ![]()
Edytowane przez natalii87 Czas edycji: 2009-05-17 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
*Joanna-balsam do włosów nawilzająco-regenerujący-wykorzystany w ok 20% termin do listopada 2009
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=12425042 11 *oliwkowa maska do rąk i paznokci-ziaja-zuzycia5%- maj 2010 * be beatuty-slim żel antycellulitowy-zostało na kilka -7-8 (trudno określic) uzyc- juz nie ma odżywka wzmacniajaca do włosów cienkich, delikatnych-joanna-uzywana raz- 11.2009 ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- ok- jestem za tyle ze bez tego żelu antycellulitowego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.