|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Proszę o małe rady i wskazówki .
Witam Was wszystkie
![]() Nie miałam pojęcia gdzie mogę taki watęk założyć więc zakładam tu . Jeżeli nietrafnie to z góry bardzo przepraszam ![]() Więc liczyłabym że ocenicie ogólnie to mnie.. Najbardziej zależy mi o opini dotyczącej moich włosków. W których wg Was mi lepiej ? Jasnych czy ciemnych ? ( oczywiście dodaję foteczki) No i jak sądzicie , w jakim kolorku , fryzurce mi do twarzy ? ![]() Czy coś powinnam w sobie zmienić ? Proszę i liczę na szczere opinie , nie watpię że mi dobrze doradzicie . ![]() Aa ! I najbardziej zależałoby mi na opinie , czy na zdjęciach aż tak widać w jakim stanie są moje włosy ? Jak to ocenicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Proszę o małe rady i wskazówki .
Jestes ładną dziewczyna ale faktycznie tam gdzie mialas blond wlosy widac , że są zniszczone . Może dlatego , że spod spodu widnieją czarne lub ciemno brązowe pasma. Na zdjęciu 2 i 3 włosy lepiej wyglądają lecz mi osobiście bardziej podobasz się w jasnych włosach. Może spróbuj blond ale troszke ciemniejszy niż ten na zdjeciu 1. I napewno nie platyna bo wtedy wlosy wyglądają na bardzo zniszczone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedz
![]() Hmm a jak określiłybyście ten kolorek co obecnie mam ? ![]() Fotka 2 i 3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wg mnie w blondzie trochę Ci blado, choć też ładnie i nie umiałabym się zdecydować
![]() ta ostatnia fotka super ![]() co to za kolorek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ten brązik to był jakiś 'jasny brąz' z garniera .
![]() wyszedł całkowicie inny niz na opakowaniu.. i nie mogę okreslic jaki to wlasciwie jest odcien. Wg was jaki ? Miał być jaśniutki brąz dla mnie to raczej sredni brąz. dodaje jeszcze foteczki w blond ![]() ( wybaczcie żę to kolaż ale inaczej nie mam za bardzo ) ![]() I WCIĄŻ NURTUJE MNIE JEDNA MYŚL ! CZY WIDAĆ PO MOICH WŁOSACH ŻE SA TROCHE ZNISZCZONE ? ![]() Edytowane przez pattyy Czas edycji: 2009-05-13 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wg mnie najładniej Ci w tym brązie na ostatnim foto
![]() super malujesz oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to szczerze ciezko cokolwiek zobaczyc na tym zdjeciu gdzie masz ciemniejsze włoski bo zdjęcie nie jest zbyt naturalne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
in love with life
|
Moim zdaniem lepiej ci w ciemnych. Po prostu wygladasz w nich bardzo naturalnie i naprawde slicznie, a te jasne wydaja sie takie sztuczne.
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zazdroszcze ![]() ile ja bym za takie oddała ![]() moje pod wzgledem wielkosci sa chyba takie normalne ani duze ani małe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie lepiej wyglądasz w ciemnych, w blondzie wyglądasz hmm trochę tandetnie.
Na blond włosach widać, że są zniszczone, na zdjęciach z brązowymi za dużo photoshopa i ciężko ocenić. Wymęczone rozjaśnianiem włosy cięzko jest zregenerować. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To ja Ci moze moje oczka pokaze i włoski
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym Cię widziała w jakimś ciepłym lekko karmelkowym blondzie ![]() A co do oczków to świetnie pomalowane ! Powiedz mi czy te kreski na dole to eyeliner ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Właśnie o takim myślałam
![]() ![]() Oczy mam często roznie pomalowane fiolety,roze, fuksje, turkusy, brazy itd... ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
pattyy a jakich kosmetyków używasz do makijażu? ja mam raczej małe oczy i Twój bardzo mi sie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
a mnie tam sie podobasz w blondzie jak na zdjeciu z tym chlopakiem. Tak jakos weselej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na buzię podkladzik ![]() Oczka najpierw troche grubiej krędką którą pózniej rozmazuję lekko , i i tusz i gotowe ! Nic trudnego ![]() Może powiedzcie mi jakiej wg Was wielkości są moje oczy ? ![]() Czy widać ze makijaż je optycznie powieksza ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Daję fotkę na której bardziej widać kondycje moich włoskow.
Co o tym sądzicie ?! Edytowane przez pattyy Czas edycji: 2009-05-14 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Mam wrażenie, że Twoje włosy w dotyku są bardzo suche, łamliwe i cienkie hmmmm.. Mam wrażenie, że ogólna ich kondycja nie jest za dobra. Może popróbuj zrobić maske na włosy zawinąć włosy folią, ręcznikiem i podgrzewać suszarką. Siedzisz tak 15-30-45min. Potem zmywasz letnią wodą. Składniki z maski wnikają pod wpływem ciepła
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.