|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie kupic tanio Oryginalne perfumy?
Chcialbym sprezentowac tradycyjnie na Sylwestra pewnej kobiecie firmowe perfumy Amarige Givenchy. Zwykle kupowalem je w sklepach wolnoclowych, lecz tym razem nie mam takiej mozliwosci. I stad moje pytanie. Gdzie Szanowne Czytelniczki proponuja zakupic te perfumy taniej? Przeszukalem oferty internetowe i znalazlem flakonik 100ml za 217 zl ( http://www.dionet.pl/main.asp?AKCJA=...PRODUKT_ID=921 ), co wydaje mi sie calkiem przyzwoita cena. Jednakze, nauczony doswiadczeniem proby zakupu tanszych perfum na stoisku na ulicy ( podroba Amarige o CALKIEM innym zapachu za kosmiczne kwoty) chcialbym zapytac Was o porade... Gdzie bezpiecznie kupic oryginalne perfumy, czy sklep do ktorego link podalem jest godny zaufania? A moze sa jeszcze tansze miejsca? Moze gdzies w okolicach Gdanska?
Z gory dziekuje za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: Gdzie kupic tanio Oryginalne perfumy?
Chyba masz mało czasu - więc proponuję zakupy w zwykłym sklepie - Jak znam sklepy internetowe to nie zawsze można na nich polegac jeśli chodzi o terminowość przesyłek.
a o dionecie poszukaj na tym forum - z tego co pamiętam był juz oceniany. pozdrawiam Edica |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: Dziekuje Ediczka
Dziekuje Ediczka za sugestie skorzystania z wyszukiwarki forum. Dzieki temu wyczytalem iz warto zaryzykowac zakupy na Allegro, co tez uczynilem. Cena 139 zl za tester perfum ktore w sklepie kosztuja prawie 400 zl wydaje sie byc calkiem atrakcyjna, zobaczymy jak z oryginalnoscia 8-o)
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
do Adama
Ja kupowałam na Dionecie i nie mam żadnych zastrzeżeń co do oryginalności towaru i terminowości dostawy.
Z Allegro, jak najbardziej, sama korzystałam już wiele razy i ani razu się nie sparzyłam ! Nie polecam oczywiście normalnych perfumerii ze względu na chore ceny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.