![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Theorema, Escada, Innocent, Lancome :)
NIEAKTUALNE!
Witam ![]() oto co oferuję do wymiany: DOKŁADKA 3.05 YSL Nu edt 30ml z ubytkiem testowym (jednak ostatnio zmienił mi sie gust ![]() DOKŁADKA 29.04 - L'oreal Professionel, Liss ultime nuit - odżywka wygładzająca na noc do włosów niezdyscyplinowanych, poj. tubka 125ml, ubytek ciężko określić, ale nie wiekszy niz 1/3 - Alfaparf, Hair Power, Instant volumizer, poj. 50 ml, zostało nie mniej niz 20ml - bardzo wydajny ![]() - Sephora Professionnel, leave-in shine booster treatment, UVB filter, poj 125ml, zostało nie mniej niz połowa, lekko peknieta zatyczka 1. Fendi Theorema Esprit d'Ete poj 50 ml, ubytek ok 5ml - kupione na allegro- wymiana z Marei 2. Escada Magnetic Beat Edt poj 25 ml, ubytek testowy - kupione w perfumerii 3. T. Mugler Innocent Edp poj 25ml, ubytek ok 3 ml - kupione w pefumerii - wymiana z Marei 4. La Prairie Midnight Rain Edp wkład z kompletu, poj 7,5ml - kupione w perfumerii - za coś wyjatkowego 5. Victoria's Secret Dream Angels Desire Edp, poj 7,5 ml, ubytek testowy 6. Victoria's Secret Dream Angels Heavenly Edp, poj 7,5 ml, ubytek testowy 7. Victoria's Secret Very Sexy Edp, poj 7,5 ml, ubytek testowy 8. Victoria's Secret Body by Victoria Edp, poj 7,5 ml, ubytek testowy 9. Lancome Aqua Fusion Teinte, odc 1 Naturel, poj 50ml, raz wypróbowany, kupiony w perfumerii w marcu tego roku- idealny na lato ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...on-spf-15.html 10. La Prairie, SKIN CAVIAR FOUNDATION, odcienie Creme Peche, Porcelaine Blusch, Ivoire, saszetki 1,5ml 11. La Praire, Anti- Aging Foundation saszetka 1,5 ml, odc Shade 100 12. LRP Anthelios XL 50+, saszetki 11x2ml do kosmetyków nie posiadam juz niestety kartoników wymienię najchetniej na inne zapachy, cienie do powiek, pielęgnację do włosów, ale rozważę wszystkie propozycje ![]() Z zapachów najchętniej przygarnę: L'instant Magic Love love de toi Morgan
Edytowane przez doryta Czas edycji: 2009-06-06 o 10:20 Powód: nieaktualny wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Theorema, Escada, Innocent, Lancome :)
Hej! Coś za Innocenta?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329087 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
oddam wiele za innocenta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Very Sexy i Fendi?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=264598 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Escada Magnetic Beat albo Victoria's Secret Dream Angels albo Victoria's Secret Very Sexy Edp ? ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Interesowałoby Cię coś z poniższych za Innocent?
Serendipitous 25ml Crystal Noir 25ml Prada by prada edp 25ml
KOSMETYKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post13432580 Wspólne zakupy: Angel https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366352 Edytowane przez dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj Czas edycji: 2009-04-23 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za:
Escada Magnetic Beat Edt poj 25 ml, ubytek testowy - kupione w perfumerii La Prairie Midnight Rain Edp wkład z kompletu, poj 7,5ml - kupione w perfumerii - za coś wyjatkowego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
3. LIERAC PHYTOLASTIL SOLUTE INTENSYWNA KURACJA REDUKUJĄCA ROZSTĘPY, zostało 70 % http://www.lekolandia.pl/lierac-phyt...py-p-5019.html 4. CS TRIFFADIANE KREM NA ROZSTĘPY , zostało ok 60 % (bardzo dobry i trudno dostępny krem na rozstępy) http://www.lekolandia.pl/cs-triffadi...py-p-5784.html pomysle jeszcze, poczytam i dam znać jutro wieczorkiem ostatecznie ![]() Cytat:
![]() niestety nic nie znalazłam... Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() tej wersji nie znam, a klasyka oddałam w świat niedawno bo sie nie polubiliśmy... wiec nie bede ryzykować ![]()
Edytowane przez doryta Czas edycji: 2009-04-23 o 20:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może odlewka Shalimara Light lub cos innego z wątku za wkład Midnight ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
innocent? fendi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za Escadę?
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam interesuje mnie: Lancome - Destiny Cube #02 Charisma- Raz użyta, wypróbowałam cienie i pomadki, świetny bajer! Kartonik trochę pognieciony, ale sakiewka i sama kostka w stanie idealnym, na lusterku jeszcze folia. - tylko z tego co wyczytałam odcień charisma ma nr 01, a 02 to Deep Fascination... i nie wiem o który chodzi bo w Twoim wątku chyba nie ma zdjęć ![]() jestem zainteresowana też (a nawet bardziej niz tym co wyżej) : YSL Nu EdT 30ml folia, będę bardzo wybredna
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
5. Victoria's Secret Dream Angels Desire Edp, poj 7,5 ml, ubytek testowy
6. Victoria's Secret Dream Angels Heavenly Edp, poj 7,5 ml, ubytek testowy 7. Victoria's Secret Very Sexy Edp, poj 7,5 ml, ubytek testowy 8. Victoria's Secret Body by Victoria Edp, poj 7,5 ml, ubytek testowy Hej, czy znajdziesz coś u mnie za te miniaturki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hmm mam ten kolor ciemniejszy, sliczny, ale... nie moge kolory. Chętnie oddam destiny cube i NU za fendi i innocenta, jeszcze Ci parę próbek 1ml dorzucę (dekanty, jesli Cię coś interesuje)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś za Innocenta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nic u Was nie znalazłam ![]() Cytat:
![]() niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam ![]() nie nie, bronzerów nie szukam, pozdrawiam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Escade i Innocenta?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ok to bardzo bym prosiła żebyś napisała wieczorem, ponieważ na weekend wyjeżdzam (do szkoly).
kolory, otóż nie takie proste, fiolet jest hmm... fioletowy, ale nie zimny, tylko raczej lekko zaróżowiony. Ten drugi, ciemniejszy, to coś jak śliwka ze złotem zmieszana (starym złotem? nie mam pojęcia, ładny, w sumie ten mi pasuje, ale ten fiolet nie). ja się nie widzę w odcieniach różu ani fioletu. Za to w sakiewce wyglada ślicznie, ja jestem sroka na takie cacuszka, tylko po co mi to skoro nie używam :/ muszę uszczuplić kosmetyczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja na Escade jestem jak najbardziej chetna, moge za nia oddac wszystkie te cienie
![]() Wszystkie cienie sa swieze, paletke dostalam w grudniu (jeszcze folii nie zdarlam ![]() Reszte dostalam w czerwcu/sierpniu i zuzycie wyglada tak: paletka Lancome roz,kremowy i fiolet matowe uzycie max 5 razy, znikome, czarny z drobinkami to tak moze z 10 razy. paletka Lancome wszystkie cienie sa perlowe, zlotawy i zielonkawy uzyty max 5 razy, brazowy juz ma lekkie wglebienie, kremowy zuzyty najbardziej ale jeszcze go duzo zostalo, mysle ze tak z 30% jest zuzyte. Cien Clinique zielony perlowy uzyty 2 razy, zuzycie znikome Cienie Clinique oba posiadaja niewielkie wglebienie, niebieski lekko sie mieni, blekitny mocno perlowy tudziez metaliczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za zapachy szczególnie od victorii
![]() poza tym pomarzę o escadzie po cichutku ![]() odpisz proszę u mnie pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.