|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() LOOK Vera Wang, Boudoir, City Glam, Emporio, R.Lauren i nie tylko + kilka kosmetyków
Niekatualne-
Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2009-06-07 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LOOK Vera Wang, Boudoir, City Glam, Emporio, R.Lauren i nie tylko + kilka kosm
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LOOK Vera Wang, Boudoir, City Glam, Emporio, R.Lauren i nie tylko + kilka kosm
Cześć Słoniku. Masz bardzo dużo super kosmetyków tylko problem w tym, że ja też mam w domu jakieś nieprzyzwoite ich ilości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
- Look Vera Wang EDP, 30 ml. świeżutkie, dopiero co rozpakowane (nawet folia jeszcze na pudełku jest, aczkolwiek podarta
![]() - Boudoir Vivienne Westwood tester bez korka, koniakowa wersja, zostało ok. 50 z 75 ml. - City Glam zostało ok. 55/100 ml. - Mojo Be Magic (fioletowy). 30 ml. w pudełku, bez kilku psików. Akcesoria w postaci futerału na telefon i zawieszki na telefon zostały już niestety zaanektowane. Zapach jest niesamowicie podobny do Lolity, którą już posiadam, więc niepotrzebne mi dwa takie same zapachy w domu. Z wymiany Z Nevadą Hej Szarada... wracam do Ciebie znów z propozycją ![]() Za perfumki powyżej daję Dolce Vita- 35/50 ml , lekko uszkodzona pompka w korku, robi trochę większe psiki! (np. za Vera wang) Clinique- 100 ml Happy Summer - nowe, całe.( np za Buduir + City Glam) BS- Curious 25/30 ml,(np. za Mohito) Kate Moss - Summer Time- tester oryginalny , 50 ml pozdrawiam, Justyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Perfumki się nie ulatniają, na ppewno, korek jest zamknięty, tylko przy psiknięciu więcej wylatuje. Ale są twałe jak na początku.
Mpgę Ci wysłać w poniedziałek, bez problemu pierwsza, podaj na prv adres do siebie.. Pozdrawiam, cieplo . Justyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Emoprio Armani (She)? Oddam wiele
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
- Look Vera Wang EDP, 30 ml. świeżutkie, dopiero co rozpakowane (nawet folia jeszcze na pudełku jest, aczkolwiek podarta
![]() - Oriflame Giordani Gold Brow Perfection Gel (żel upiększający brwi), odcień Blonde. Raz użyłam - za jasne dla mnie. Wobec tego zgadzam się na taką wymianę za Appartion, i zgodnie z ustaleniem dzisiaj wyślę do ciebie Apparition ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
- Boudoir Vivienne Westwood tester bez korka, koniakowa wersja, zostało ok. 50 z
75 ml znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witam widzę, że przeoczyłam Twojego posta. Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Deep Red, powiadasz?
![]() Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Look i żel Ori doszły , dziękuję za miły gratisik - próbeczkę DKNY Night
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.