![]() |
#3 |
Witchdoctor
|
Dot.: JESIENNE PORZĄDKI!!! kosmetyki:)
Nulko intereusje mnie XERIAL 5 Visage
z Twojej listy mam : Serum antycellulitowe Tołpa (pół opakowania) Garnier Roll-On antycellulitowy raz uzyty (niemiecki większy niż ten dostepny w Polsce i trochę inny) Aquolina peeling kawowy plus to co w wątku - może coś Ci się spodoba? ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przykro mi ale nic nie znalazlam za nie ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
korzystam z zaproszenia z poprzedniego wątku
![]() nadal jestem zainteresowana CK One Sumer i różem Bourjois pędzel do różu to ten http://www.glomineralsdirect.com/pro...Brush_2269.htm kryształki chyba jednak zostaną wymienione więc na razie nie są dostepne ![]() EDIT przypomnialo mi się że mam żel pilingujący Aquolina arbuzowy; brakuje ok 2cm w butli 300ml ![]()
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2008-09-24 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
iwcia, masz na mysli blyszczyk czy roz?
podoba mi sie u Ciebie: Garnier żel antycellultowy przeciw gromadzeniu się wody, raz użyty, mam kartonik - Meteoryty Guerlain, mieszanka glitteringów (od nich jest też opakowanie) i welurów Cytat:
![]() oto co mnie interesuje: Aqualina peeling arbuzowy Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter- balsam ujędrniający(polecany tez po ciąży i stracie wagi), nowy Palmer's Cocoa Butter Formula Massage Cream For Stretch Marks-krem na rozstępy, polecany w czasia ciąży, nowy Glo Minerals: -pedzel do rozu plaski -pedzel do pudrow: kabuki (czy masz go?) -pedzel do cieni -roz Papaya -blyszczyk powiekszajacy usta lip plumper Alfaparf Cristalli liquidi- Illuminating serum ( kryształki do włosów) 16ml nie orientuje sie w polskich cenach tych kosmetykow wiec nie wiem ile moglabys oddac za perfumki (na kolorowo zaznaczylam te na ktorych mi najbardziej zalezy, ale wszystkie mnie interesuja)? ich wartosc to ponad 100zl. nad rozem musze sie zastanowic bo jeszcze jedna Wizazanka jest nim zainteresowana, ale zobaczymy ![]() Cytat:
tomamko, jesli bys nie wymienila maseczki to ona by mnie najbardziej interesowala takze daj jeszcze znac prosze ![]() ale jakby co to podobaja mi sie jeszcze u Ciebie: * Aquolina wanilia i toffi żel pod prysznic nowy * Aquolina Mango żel pod przysznic nowy * Aqolina kawowy peeling 100 ml ubytek 10% * Tigi CatWalk, Curls Rock, curl amplifier, świetny krem do loków, ubytek 10% * Cosmence Day Tan, krem nawilżający dający efekt złotej opalenizny, buteleczka z pompką 50 ml, raz użyty (czy moglabys podac jego sklad?) czy te kosmetyki sa do oddania? co moglabys zaproponowac? ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się
Bourjois, Blush - 48 Cendre de Rose Brune, niespotykany matowy, przybrudzony cukierkowy roz, podobno ulubiony kolor Paryzanek ![]() ![]() Inglot, Vertigo - turkusowy cien #76, minimalne zuzycie Sephora, Radiance Flash Spray - spraj nadajacy cerze natychmiastowy blask, do wykanczania makijazu oraz nadawania cerze swiezosci w ciagu dnia, pachnie cytrusami; pozostalo tyle co widac na zdjeciu, zaznaczone zielona kreseczka ![]()
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2008-09-25 o 11:58 Powód: pozycja mi się wciela :D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Witchdoctor
|
Nulko sprawa powinna się wyjaśnić do jutra, ale na 90% jest już przesądzona. Napiszę jak tylko się odezwie mhm80
Co powiesz na taki zestaw wzamian za Xerial i gąbkę -misia? ![]() Myślę, że to bardzo korzystna propozycja ![]() * Aqolina kawowy peeling 100 ml ubytek 10% * Tigi CatWalk, Curls Rock, curl amplifier, świetny krem do loków, ubytek 10% * Cosmence Day Tan, krem nawilżający dający efekt złotej opalenizny, buteleczka z pompką 50 ml, raz użyty (czy moglabys podac jego sklad?) składu zaraz poszukam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z rzeczych które zaznaczyłaś na kolorowo mogę oddać napewno: *żel pilingujący arb. Aquolina *Palmer's Cocoa Butter Formula Massage Cream For Stretch Marks-krem na rozstępy, polecany w czasia ciąży, nowy *róż Papaya( on jest lekko używany ale nie ma żadnych wgłębień, zaraz znajdę fotkę) Kosmetyki Palmer's są dostępne w USA i UK a u nas pojawiają się tylko na All. Krem na rozstepy jest za ok 25-30zl.http://allegro.pl/item442570918_krem...nal_z_usa.html Wartość różu to w przybliżeniu ok35-40zl. http://www.glomineralsdirect.com/pro...Blush_4354.htm Aquolina ma ubytek mniejszy niż 1/5, jest warta ok30zl. Do tego mogę dodać pędzel do różu, płaski. Czy odpowiada Ci wymiana CK za te cztery rzeczy? PS. róż papaya jest po lewej na górze
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2008-09-25 o 10:02 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Witchdoctor
|
http://www.makeupalley.com/product/s...e/Self_Tanners
http://www.ccbparis.fr/_fr/_fr/skinc...%5EG2_01_60_70 tutaj masz tez o tym kremie
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
czy zgodzisz sie oddac za niego meteoryty i zel garniera? lub moze cos jeszcze sobie u mnie dobierzesz?
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor jest matowy, całkiem intensywny, daje wyraźny kolor
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
COs u mnie za spray Yves Rocher? A moze za roz Bourjois?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Pozwolisz że się jeszcze zastanowię. Odpowiem wieczorem
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Witchdoctor
|
mam inci
![]() AQUA - CYCLOPENTASILOXANE - PROPYLENE GLYCOL - ISOHEXADECANE - ALCOHOL DENAT. - DIMETHICONE - TRI-C14-15-ALKYL CITRATE - GLYCERIN - DIHYDROXYACETONE - ARACHIDYL ALCOHOL - PEG-100-STEARATE -GLYCERYL-STEARATE - POLYACRYLAMIDE - C13-14 ISOPARAFFIN - ARACHIDYL GLUCOSIDE - GLYCINE SOJA - BEHENYL ALCOHOL - DIMETHICONOL - DISODIUM EDTA - LAURETH-7 - ISOBUTYLPARABEN - METHYLPARABEN - PHENOXYETHANOL - PROPYLPARABEN - ETHYLPARABEN - BUTYLPARABEN - TOCOPHEROL - CI 15985 - MICA - CARAMEL - PARFUM
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Lacoste?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hmm.. a może zamiast sprayuu sephora dałabyś mi róż inglota i cienie carlo di roma ??
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy zgodzisz sie zamiast rozu dorzucic krysztalki alfapfarf?
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
iwcia, Xerial jest juz prawie wymieniony z inna Wizazanka... wiec moze wymienimy sie: roz za meteoryty? co Ty na to? chyba ze jeszcze cos innego wypatrzysz?
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może błyszczyk zamiast różu?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze zamiast niego oddasz mi te 2 zele: * Aquolina wanilia i toffi żel pod prysznic nowy * Aquolina Mango żel pod przysznic nowy ?? oczywiscie czekam na wiadomosc o maseczce nuxe, bo ona mnie najbardziej interesuje ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale nic nie wypatrzylam za perfumki
![]() madzior22, niestety taka wymianka zupelnie by mi sie nie oplacala, a poza tym roz jest juz prawie oddany innej Wizazance... co w takim razie proponujesz?
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.