|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Lakiery i kolorowka do wymiany
Mam do wymianki sporo lakierow, ktorymi nie mam czasu sie malowac oststnio i szkoda zeby u mnie lezaly, kilka cieni, i pudry, ktore mi nie podpasowaly. Preferuje wymiany hurtowe tzn. kilka rzeczy na raz (nie chce mi sie z kazdym lakierem biegac na poczte). W wiekszosci widac zuzycie na zdjeciach. W razie niejasnosci pytac.
Rzeczy wymienione na czerwono Zdjecie 1: 1) Lakiery golden rose: 4 uzyte po 2 razy, a reszta okolo polowy lub wiecej zostalo; numerki lakierow moge podac na prozbe (jeden jasny lakier) Zdjecie 2: 2) Lakiery wibo i sensique Zdjecie 3 i 4: 3) maczek wio 4) essence podklad mineralny nr 1, zuzyte okolo 1/3 5) cienie pierre rene nr 16 6) margaret cosmetics perlowy bialy cien 7) ingrid sypki cien niebieski ze zlotym polyskiem uzyty 3 razy 8) lovely 9) virtual nr 075 10) oriflame sand dunes 11) miss sporty 019 new york fashion I jeszcze kredki ktorym zapomnialam zrobic zdjec: 12) kredka oriflame visions walentynkowa z brokatem brazowa 13) kredka oriflame visions walentynkowa z brokatem turkusowa 14) kredka dluga ze strugaczka lovly kolor brazowy - 2x sturgana Poszukuje: - jasnych pudrow - jasnych podkladow mineralnych, rowniez probek roznych firm - ladnych niebieskich cieni w roznych odcieniach niebieskiego - odzywki nail tek/sally handsen jesli ktos ma na zbycu resztke zebym mogla wyprobowac - ciekawe kolory lakierow np. koralowy, neonowe itd - jestem otwarta na propozyjce rozy - w ostatecznosci cienie, ale wybredna jestem ZAPRASZAM DO WYMIANY ![]() Edytowane przez edyt Czas edycji: 2009-03-24 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lakiery i kolorowka do wymiany
Witaj,
interesuje mnie mineralny essence - znajdziesz cos w zamian?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
pierwszy lakier 3) maczek wio 7) ingrid sypki cien niebieski ze zlotym polyskiem uzyty 3 razy 8) lovely 9) virtual nr 075 odpisz proszę u mnie, pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
" Interesują mnie cienie oriflame i któryś jasny lakier, znajdziesz coś u mnie? Zapraszam
![]() Moze cos z biuterii? np.: fot.18 Delikatny łańcuszek, białe szkiełka. Indie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Rozumiem ze ten ze zdjecia wczesniej?? Jesli tak to ok tylko wybierz ktory lakier chcesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
perfumove love
|
Cytat:
Lakier któryś jasny Golden Rose, na samym dole drugi lub czwarty licząc od lewej. Któryś mniej perłowy w każdym razie ![]() A czy ewentualnie za "maczka" Wibo coś by Ci się jeszcze ode mnie przydało? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podoba mi sie jeszcze ten naszyjnik(ale pewnie juz go nie ma): https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1208692605 i arafatka zielen+ czern Edytowane przez edyt Czas edycji: 2009-03-21 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
perfumove love
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ten virtual to jakie kolorki??
bo światło odbiło nie widać a w necie nie ma ![]() bo ten lovely o ile dobrze widzę złoto, beż, ciemny i jasny brąz
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
A co jeszcze z naszyjnikow, albo chust zostalo? Bo przeklutych uszu nie mam, a dlonie tez mam bardzo male i bransoletki beda mi spadaly.
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Najezdzasz na cien quatro 075 i pokazuje sie kolorek ciena virtual. Lovely nie ma zlotego tylko taki cieply bez, reszta sie zgadza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie bardzo wiem co mogłoby Cie zainteresować, essence jest faktycznie niedrogi ale zależy mi na tym odcieniu do rozjaśnienia tego , który mam za ciemny z vichy ( taka kombinacja
![]() Może chciałabyś portfel lub perfumy Extraordinary ? Te miniprodukty max factor ? Może interesuja Cię firmowe próbki perfum - mam sporo, chetnie sie podzielę.
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
perfumove love
|
Jutro lub w poniedziałek (max wtorek) dam ci znać, wrzucę fotki, ok? Muszę sprawdzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A dasz sie jeszcze "naciągnąć" na te cienie virtual ?
Ja tez dorzucę jakąc fajną niespodziankę ![]() Możemy przejść na PW i dogadac sie co do szczegółów wysyłki ![]()
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyna, ktora ten cien chciala jest niezdecydowana, wiec bardzo mozliwe. Jutro albo w poniedzialek dam znac na PW. A essecne dla Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ok, to czekam na PW
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
moze coś u mnie za lakiery?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329007 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Chętnie przygarnę wszystkie lakiery
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.