![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymianka malutka :)
NIEAKTUALNE
Nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...4#post12500094 Witam w moim wątku wymiankowym ![]() Poszło już: *krem Rosaliac XL Richie nowy Ragutka *baza Smashbox Photo Finish buteleczka ma z tyłu uszczerbek w szkle malutki,jest więcej niż połowa ok.2/3 jest Sylwia *żel micelarny Rosaliac zużyta 1/4 produktu Ragutka *paletka Smashbox róż,trzy cienie,3 pomadki oraz rozświetlacz,jeden cień się delikatnie ukruszył,reszta miźnięta tylko ![]() *Guerlain Terracotta Sun Elixir kupiony latem użyty ze 4 razy Dorota-Coco *puder mineralny LOREAL True Match W4 złoty beż dość jasny użyty 5 razy Sylwia *Lancome Oscilation tusz użyty 2-3 razy zakupiony w zeszłym tygodniu w Douglasie. Oddam tylko za inny tusz ![]() Inglot paletka freedom 5 cieni 4 użyte parę razy oceniam zużycie na 5% kolorki: *biały perłowy *łososiowy róż *jasne złoto *ciemne złoto *czekoladowy brąz z drobinkami Ragutka *BORGHESE Fango Delicato świetna maska do skóry wrażliwej i delikatnej,oczyszczająca, użyta z 5-6 razy tylko na policzkach jest dużo więcej niż połowa To Co Zostało: *pomadka MAC Slimshine Missy kolor hmm...pomarańczowy ?? ![]() *cień COLLISTAR wet&dry Bronzo świetny kolor w zależności od sposobu nakładania zmienia kolor użyty 3 razy *krem TOŁPA Stimular+ na twarz nowy nieużywany ujędraniający *roświetlacz INGLOT AMC nr.66 użyty 2 razy *Clinique paletka róż,bronzer i 2 cienie z wymianki z Sylwią jednak obie paletki mają bardzo podobną kolorystykę cienie,więc jedną oddaję w takim stanie jakim otrzymałam czyli idealny ![]() Kolory:Sunkissed, Sable, Lucky Penny, Sunset glow Kod KC8 Zdjęcie można zobaczyć u sylwia.gda gdyż nie mam mozliwości wstawienia go narazie.Mam nadzieję,że Sylwia nie będzie miała nic przeciwko ![]() *Puder brązujący DEBORAH nr7 użyty 2-3 razy,gdyż to jednak nie mój kolor ![]() http://www.e-styl.pl/product_info.ph...j%C4%85cy.html *Bronzer SMASHBOX Fusion Soft Lights Dusk użyty 2 razy pojemność 3,61g świetny jako brązer i jako rozświetlacz http://znam.to/recenzje/5706/Fusion-...rozswietlajacy *Mineralny puder sypki ART DECO nr7 kupiony wczoraj jednak kolor nie trafiony :/ http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...roductid=18312 *Błyszczyk MAC Lusterglass kolor pinkarat użyty 3 razy kupiony tydzień temu. *Body Shop masełko do ciała 50ml nowe do wyboru albo truskawka albo grejfrut. *MAC balsam do ust LIP Conditioner kolor Strobe Rays użyty ok.4 razy pędzelkiem. *MAC Lustre Politely PINK pomadka użyta 5-6 razy zawsze pędzelkiem. Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2009-05-28 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka malutka :)
Może moja pomadka lub błyszczyk za krem Rosaliac i żel micelarny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() JUSTYSD wklejam zdjęcie i idę do Ciebie ![]() Niestety nic z kolorówki mnie nie zainteresowało. edit: jednak zdjęcie dopiero wieczorem,komputer ledwo chodzi ![]() Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2009-03-19 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za baze?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz cos za Rosaliac ?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
krem Rosaliac XL Richie nowy żel micelarny Rosaliac zużyta 1/4 produktu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
lalicja niestety nic
Co do bazy to ona jest bezbarwna,ona jest często opisywana na forach. Ragutka za krem czy oba produkty ?? Interesują mnie błyszczyki Body Shop i ten Estee Lauder albo cienie Lancome. Co myślisz ?? Vilandra niestety nic. Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2009-03-19 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zasadniczo krem
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ragutka
Napisałam co mnie interesuje teraz tylko fakt na ile co wyceniasz ![]() Cienie plus błyszczyki Body Shop ?? Czy to za mało.Dorzucę kilka próbek kremów La Roche i Biodermy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, ja ugodowa jestem
![]() Czy z cieni interesują Cię obie paletki ( niestety miałam ogromy problem z uchwyceniem kolorów, ale uwierz mi na słowo są bardzo ładne ![]() Wybieraj wariant , który bardziej Ci pasuje w kwestii kombinacji cieniowo - błyszczykowo - błyszczykowej ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście zgoda, możemy przechodzic na PW.
Zaraz muszę porzucić ciepłe miejsce przy komputerze i wyjść ale wieczorem odpowiem z przyjemnością ![]()
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Ja mam inną paletkę Smasbox, może zerkniesz: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=321693 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() paletka Smashbox róż,trzy cienie,3 pomadki oraz rozświetlacz, pomadka MAC Slimshine Missy -masz link lub fotkę? krem Rosaliac XL Richie nowy Zapraszam ,zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
baza Smashbox Photo Finish buteleczka ma z tyłu uszczerbek w szkle malutki,jest więcej niż połowa ok.2/3 jest
żel miceralny coś u mnie? ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny uciekam będę koło 19 to odpiszę na wasze pytanka
![]() Tej paletki nie ma w necie :/ zdjęcie dodam jutro rano dopiero,ale są tam trzy cienie wielkości 5gr (granat,złoto,beż z drobinkami każdy),3 pomadki/błyszczyki (mają delikatne transparentne kolory) rozświetlacz taki kremowy i róż. Co do pomadki MACa konsystencja taka błyszczykowa kolor tutaj: http://www.allcosmeticswholesale.com/macsllimiub.html powiedzmy ![]() One Love u Ciebie nic niestety. Tompola u Ciebie kredka sephora oraz paletki cieni Chanel albo Clinique. Jakieś propozycje ?? ![]() Tyska30 u Ciebie ewentualnie ten zestaw Smashboxa. Co do tej paletki to jeszcze informacja to jest w formie kasetki otrzymałam ją za zakup w zeszłym roku za kwotę 500zł ich kosmetyków.Jak będą zdjęcia to będziecie mogły coś więcej zobaczyć. Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2009-03-19 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Proponuje za brazer Guerlain nowy balsam/blyszczyk MAC w kolorze lososiowo/brzoskwiniowym, cien w tubce Clarins oraz cien CLinique.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[quote=misiaczek187;115226 37]
Tompola u Ciebie kredka sephora oraz paletki cieni Chanel albo Clinique. Jakieś propozycje ?? ![]() Wiataj ![]() ![]() ![]() Poczekam z decyzją, najperw zobaczę fotkę.Pozdrawiam! Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-19 o 20:46 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze tak spytam:
Ta paletka Smashbox to nie jest miniatura? Duzo miniatur jest.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() Dziewczęta co do paletki to jest to jakaś miniatura róż jest wielkości 4x4 cm,cienie wielkości 5gr,pomadki ok.1cmx3cm a roświetlacz ok.1,5cm na 6cm.Postaram sie wkleić zdjęcie ale komputer mi nawalił i piszę z pracy.Napisałam dlatego,że to jest paletka a nie paleta ![]() Jeśli któraś się zdecyduje proszę o informacje nie wiem czy będę w stanie wstawić zdjęcie. Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2009-03-20 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-20 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.