![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
takie tam zwyklaki
...
Edytowane przez harmartolos Czas edycji: 2013-11-18 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: takie tam zwyklaki
...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No to lecimy :
1. Bardzo fajnie - gdyby były srebrne to bym Ci je ukradła. 2. Loop na dole nie wygląda najlepiej. Lepsza jest szpilka. No i tą kulkę na dole dałabym większą. 3. Fajna, pomysłowa 4. Nie mój styl, ale co kto lubi. 5. Świetny komplet (jakbym pokazała mojej mamie, to by mi żyć nie dała, że ja nie chcę jej zrobić takiego.) 6. Fajne. 7. Nie lubię ani miedzi, ani opalitu, ale techniczni ok. 8. Brakuje kuleczek. 9. Baaardzo fajne, ale jeszcze fajniejszy byłyby srebrne. 10. U góty mi się nie podoba, ale reszta fajna. 11. Połączenie kilku technik - super ! 12. Fajne huśtaweczki (owijanie w tym "dalszym" kolczyjki trochę się rozjechało, ale może być) 13. Fajne. 14. Te też ładne. 15. Pomysłowe, ale nie mój styl. 16. Widać, widać te równiutkie loopy. No, koniec ![]() Biżuteria bardzo ładna, staranna, pomysłowa, bez zarzutu. I proszę mi tu nie pisać "takie tam", "zwyklaki" !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hurra, nareszcie zechciałaś ujawnić Twoje śliczne prace!
![]() Doła odgoń precz i nie rezygnuj z tego, co robisz, bo widać, że pomysłów Ci nie brakuje! Najcudniejszy jest ten komplecik, a oprócz tego bardzo podoba mi się bransoletka i kolczyki. Oooo, widzę, że dorzuciłaś kolejną porcję śliczności! W tym moją ulubioną bransoletkę! Wrapki też Ci się nieźle udały! I podobają mi się te kolczyki - urocze w swojej prostocie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja mam tylko 1 uwage - za duzo tego narzekania
![]() prace bardzo ladne i estetyczne, a wrapki rowniutkie i jak na poczatek dosyc ciekawe ![]() poza tym podobaja mi sie Twoje polaczenia kolorystyczne - najladniejszy pierwszy i niebieski wrapek oraz bransa z rozowymi kwiatuszkami - sliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jestem pod wrażeniem różnorodności stylów. Na pewno ciekawie będzie się przeglądało Twój wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wow! Ale cudeńka! I po co tak narzekać
![]() Wiele z nich bym ubrała ![]() Bardzo mi sie spodobał komplet z pierwszego wrzutu- naszyjnik i bransa z rurek i dzwoneczków. Chyba dlatego, że zazwyczaj nie znosze tych rurek, mam jakiś wstręt do nich i generalnie nie lubie też kompletów- a mimo to Twój komlecik mnie zauroczył po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dół prawdopodobnie jest wariacją niepokoju twórczego, a ten jest nieunikniony ;-)
mój numer jeden to pierwsze kolczyki w drugim rzucie zwróciła moją uwagę jeszcze ta pechowa bransoletka, co jest zaskakujące, bo jestem bardzo nie-różana - wygląda naprawdę ciekawie, jak kwiatki migdałowca na bezlistnych jeszcze gałązkach ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cóż, często robię z tego, co mam, a nie mam za wiele, więc często wygląda nie tak, jak sobie wymyśliłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Na co ty kobieto narzekasz... Już widziałam Twoje prace w jakiejś galerii, śliczne... Masz ciekawe pomysły i technicznie też całkiem nieźle...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
spokojnie, z doświadczenia wiem, że takie drobiazgi rzucają się w oczy na zdjęciu, choć na żywo nikt nie zwróciłby uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Kochaniutka, teraz to mam problem. Nie wiem, które wybrać bo wszystkie takie ładne...
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Piękne wszystko
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Tak jak już tu napisano - przede wszystkim mniej narzekania
![]() ![]() Zdjęcia - no ok, niektóre przydałyby się lepsze (ostrość!). Ale to kwestia ćwiczeń i aparatu (czasem). Ale jedna ważna rzecz, która bardzo mi się u Ciebie podoba: bardzo umiejętnie łączysz w całość wiele różnych elementów. Robisz to tak, że ma to sens, kształt i po prostu dobrze wygląda, a niestety, niektórzy silą się na takie połaczenia, a kiepsko im to wychodzi (za dużo, ciężko, bez sensu etc.) I to moim zdaniem jest talent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
nie marudzić tylko robić, mam nadzieję, że gdy wystawiasz prace gdzieś na sprzedaż nie piszesz, że są takie se i w ogóle bez sensu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zdjecia nalezy odszumic skoro masz slabe oswietlenie - dostalam np. cos takiego, najpierw PRZED pozniej PO (co logiczne
![]() Rozowo-jablonexowe bizuty slodkie na maxa ![]()
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sub, czym Ty to odszumiasz? Bo ładnie wyszło...a mnie zawsze po odszumianiu wychodziła taka mokra paciaja i zrezygnowałam :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne prace... gdzieś już je widziałam
![]() Sub też jestem ciekawa tego odszumiania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Ja również nie widzę powodu do rezygnacji! Warte uwagi bo ciekawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() a co do prac: ładne, estetyczne i co ważne: starannie zrobione, naprawdę nie ma co się dołować, bo biżuteryjkowanie fajnie Ci wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Dzięki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
mnie tam sie twoje pomysly podobają. Zdjęcia nie są może najlepsze, ale tez nie są beznadziejne. Masz fajne wyczucie kolorów i w ogole ciekawe te twoje wywijaski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A ja poproszę o wstawienie ponownie fotek, bo nawet sobie pooglądać nie mogę. Najlepiej, żeby były w takiej kolejności, jak wstawiałaś, bo inaczej komentarze będą bez sensu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Sorki, coś namotałam z tymi załącznikami
![]() Zaraz wstawię ponownie, tylko kolejność niekoniecznie ta sama. Ban? Eee no jeśli już jest to konieczne w takim wypadku, to dobrowolnie poddaję się banicji... ![]() Edytowane przez harmartolos Czas edycji: 2009-07-01 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
cd...
Edytowane przez harmartolos Czas edycji: 2009-07-01 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.