![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() debiut :)
witam
![]() wczoraj przyszla pierwsza paczka swiecidelek i... czekam na nastepna bo wiekszosc materialow zostalo juz przetworzonych ![]() pierwsze efekty pracy przedstawiam ponizej - moje pierwsze 3 pary kolczykow ![]() bede wdzieczna za obiektywne komentarze ![]() -> hmm... domyslam sie ze zdjecia musza bycw wiekszej rozdzielczosci.. popracuje nad tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: debiut :)
Witam u wizazanek i hmm wizazy?? w kazdym badz razie witam ^^
prace nie sa typowo poczatkowe.....poczatkuja cy zazwyczaj nawlekaja kilka kuleczek na drucik i happy ^^ Twoje sa bardzo fajne...ale trzeba popracowac nad zdjeciami bo nie widac np jakie sa lopy.... Aha i radze laczyc kolory....wtedy praca nabiera innego wyrazu....wprzeciwnym razie jest monotonna...nie mam nic przeciwko takim pracom....ale mi osobiscie ciekawsze wydaja sie bardziej kolorowe....powpdzenia i czekam na nastepne pracki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
śliczne
![]() moje pierwsze kolczyki to była jakaś masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Naprawdę ładne ;] Jak ja patrzę na moją pierwszą parę kolczyków to chcę ją zakopać jak najgłębiej pod ziemię ...
![]() Pozdrawiam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Kolczyki ładne, powiem tylko tyle bo wiecej nie widzę, foteczki niestety niewyźne, za małe i tło powoduje, że się nieco wszystko zlewa, jak dla mnie, koniecznie musisz to poprawic bym mogła byc konstruktywna i obiektywna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hej
![]() dawno mnie tutaj nie bylo, bo zawzielam sie, zeby do nastepnego razu poprawic swoje zdjecia ![]() przyznam, ze glowny problem tkwil w tym, zeby zrobic je w swietle dziennym, a ostatecznie i tak nie obylo sie bez lampy :p efekty wklejam ponizej ![]() Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2008-11-15 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ciag dalszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wszystkie te listkowo-kwiatkowe są absolutnie cudne, bo wszystko co jest listkowo-kwiatkowe jest absolutnie cudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za mile slowa
![]() zeby nie ograniczac sie do kolczykow tym razem wykombiowalam cos na reke moze znow usatysfakcjonuja zwolenniczki flory w bizuterii ![]() czekam na opinie ![]() hmmm.... przydaloby sie jeszcze gladsze tlo, ale nie bylo nic jasnego od reka... ![]() Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2008-11-17 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
hmm... no i nie widze zadnej reacji
![]() az sie nie chce siegac po aparat zeby fotografowac nastepne ![]() poza tym liczylam na jakies wskazowki - co krzywo, co mozna poprawic, a co kontynuowac... wizazanki licze na was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
No to ja się wypowiem, choć sama nie tak dawo zaczęlam coś robić.
![]() Najpierw na temat zdjęć - poszukaj czegoś jednolitego na tło i zdjęcia rób bez lampy. Co do samej biżu: 1. Nie podoba mi się końcówka drutu w bransoletce ( jest krzywo zagięty) ale ładnie dobrałaś kolory. 2. Ta bardziej mi się podoba, ale mam małe ale do zapięcia ( wydaje mi się za duże). Ogólnie to całkiem nieźle. próbujesz nowych form i masz niezłe pomysły. Czekam na następne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
dziekuje za komentarz nutko
![]() hmmm... wiec tak - wykonczenie drutu tez mi sie nie podoba, ale to ten z pamiecia - wyginalam po raz pierwszy i jest beznadziejnie twardy :/ a co do lampy to mam pytanko - osobiscie w porownaniu ze zdjeciami bez dla mnie sa bardzo na plus - ale to moze dlatego ze teraz bardzo trudno zrobic w fotografie w odpowiednio jasny dzien ![]() Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2008-11-22 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
dzisiaj uzadzilam polowanie na slonko, zeby zrobic profesjonalne zdjecia, ale zamiast niego, doczekalam sie porzadnej sniezycy za oknem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dużo eksperymentujesz i własnie to jest u Ciebie fajne, że nie robisz ciągiem takich samych kolczyków
![]() Tylko nie rób zdjęć na tej wzorzystej serwecie! Bo nie wiadomo gdzie kończy sie biżu a haft zaczyna!
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też serwetka dobiła. Nic nie mogę powiedzieć o kolczykach, bo wszystko mi się zlewa. Jednolite tło albo coś mniej wzorzystego!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
ojej... mniesie podoba
![]() ![]() ![]() ![]() wredonisia - dziekuje za mile slowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
No kolczyki coraz ładniejsze, widzę, ze bardzo się starasz i nie jesteś monotonna to sie chwali bo wiem jakie początki bywają trudne, a zwłaszcza jak chce się zrobić coś czego jeszcze nikt nie robił
![]() ![]() ![]() I dołączam się do dziewczyn w sprawie serwetki, która przeszkadza, a nie upiększa, poproszę o tło jednolite ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
oto moje plony od wczoraj
![]() marzy mi sie wrapowanie, ale zdaje sie, ze wyposazylam sie w za cienki drut ![]() ![]() zdjecia robione znowu inaczej, ale mistrzem fotografii to ja raczej nie zostane... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Oooo, dużo lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
No teraz jest duzo lepiej jesli chodzi o tło
![]() Pierwsze kolczyki są bardzo interesujące, widzę, że troszkę pracy w nie włozyłaś, jak na początek wrapowania to fajnie ![]() Drugie takie sobie, a reszta to nie w moim guscie(bo kamyczki sieczkowe) więc nie powiem by nie stracić obiektywizmu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
bardzo sie ciesze, ze w zdjeciach widac poprawe
![]() viktorej - to rzeczywiscie kwestia ujecia, kolczyki sa symetryczne na ile tylko moje oko pozwala ![]() ![]() nemala - tez nie lubie sieczki, ale mamie sie rozprul naszyjnik i te biale krysztalki zainspirowaly mnie troche ![]() obu Wam dziekuje ![]() co do drugich kolczykow to byly raczej cwiczeniem (dobrze widac jakosc nawijania przy uzyciu czarnego na srebrny ![]() ![]() Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2008-11-23 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
dzis kilka swiezych pracek
![]() troche banalne , ale bardziej somplikowane leza i czekaja na drugi kolczyk do pary ![]() ![]() ze swiatlem ciagle cienko, no coz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
poćwicz loopy. i tyle
![]() osobiście mówię nie linkom w kolczykach, zwłaszcza gołym, ale już na przykład pierwsze kolce bardzo ładne, prezentują się całkiem całkiem jeszcze tylko w miarę jak będziesz robić nowe fotki, dopracuj ułożenie biżu, żeby ładnie się prezentowała ![]() i czekamy na więcej
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
witaj, perlowe paki i nocne dzwonki sa po prostu s l i c z n e
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
mekinking - dziekuje za kmentarz
![]() ![]() serdelowa - dziekuje slicznie - to rowniez moje ulubione ![]() no coz... nowy wrzut najwczesniej w weekend, bo wczeniej nie wracam do domu przed zmrokiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
dasz, dasz. jeszcze trochę i też zauważysz że wyglądają, jakby zbrakło koralików ;p ale skoro się póki co podobają to korzystaj
![]() i PS nie wpadłabym na to, że jak ktoś nie lubi długich kolców to z linkami założy. muszę to przeanalizować ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
ja nie mowie ze to regula ale 2 osoby mi sie skusily, bo stwierdzily ze chociaz dlugie to lekkie i dyskretne - jedna z nich byla moja mama, ale ona jest strasznie wybredna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
powrot po dluzszej nieobecnosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się ten wisior, dobrze dobrane komponenty, chętnie bym go założyła, zwłaszcza ze względu na kamień, jest cudny
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.