|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szukam Terracotty Guerlain i paletki Givenchy Eye & Brow
Nieaktualne
Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-06-08 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
spin doctor
|
Dot.: Szukam Terracotty Guerlain i paletki Givenchy Eye & Brow
Mam paletkę eye&brow Givenchy, kod 7E01, zużycie niewielkie, ok 3%. Nie mam do niej kartonika. Pod spodem w drugiej przegródce są dwa pędzelki i mini pęsetka do brwi. Podoba mi się u Ciebie w wątku:
Guerlain, Make-up Palette, przepiękna limitowana paleta do makijażu, kod 8U01, puder prasowany, róż, 5 cieni do oczu, 2 pomadki, pędzelki, kartonik, welur. paleta jest naprawdę piękna, puder jaśniutki i fantastyczny, natomiast róż herbaciano różowy - cudo, cienie w naturalnej beżowo-różowej tonacji, pomadki też w 2 stonowanych kolorach. Wszystko przepięknie pachnie jak to u Guerlain! Paleta idealna do naturalnego delikatnego makijażu. Mam ją z wymiany z pola, wystawiam tylko dlatego, że nie używam pomadek, a cienie w niej zawarte dublują mi się z innymi, które posiadam. Natomiast puder i róż są zachwycające i jeśli jej nie wymienię - zapewne zużyję. Uprzedzam nie oddam jej łatwo, jeśli w ogóle to tylko za coś super z mojej wishlisty (np. Eye & Brow Prisme Givenchy). Aha, w weekend nie będę prawdopodobnie miała dostępu do kompa więc będę mogła odpisać w niedzielę wieczorem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jeszcze nie wiem ktora terracotte chce, czy dla blondynek czy dla brunetek ![]() chce zeby spelniala funkcje pudru brazujacego, i nie wiem ktora bedzie lepsza. a co bys ewentualnie sobie za nia zazyczyla? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sama nie wiem czego szukam, coś fajnego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w watku rozumiem nic? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
spin doctor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() Poszperałam więc i znalazłam(niestety niewiele ![]() Lakier do paznokci Dior Addict 510 beige lumiere użyty kilka razy, świezy i nie zgęstniały. Kolor to ładny, jasny różobeż Pomadkę NYX w odcieniu Honey, cielista, też użyta może z 5 razy |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie masz przypadkiem jakiejs czerwonej pomadki, albo jakiegos na maksa ciemnego lakieru do paznokci? ![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-06-01 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
spin doctor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cholercia perlowych nie lubie, ale jak piszesz ze lekko perlowy to moze bedzie ok
![]() czy ten lakierek jest w regularnej sprzedazy? to moze sobie go oblukam w perfumerii. (przepraszam ze tak marudze, ale wiesz nie chce magazynowac znow kosmetykow ktore beda lezaly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.