![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fatalne zauroczenie :(
Mam pewien problem...a więc...na drugim bloku obok mnie trwaja prace remontowe dachu, jest tam jeden młody robotnik, który zwrócił na mnie uwagę. Ja wogule na początku go olewałam. Zwrócił moją uwagę dopiero wtedy kiedy zaczał zaczepiać moje psa- gwizdać, wołać itp. mój pies jest duży i agresywnej rasy, jak z nim idę to faceci gapia sie tylko na psa i omijaja nas łukiem. i kiedy ten robotnik z dachu zaczepia mojego psa dopiero zaczełam mu sie wtedy przyglądać. od 3 tygodni zauważyłam że kiedy tylko wychodzę z bloku on sie gapi i nie spuszcza wzroku ze mnie, przerywa prace. juz 2 razy słyszałam jak mowił do kolegi "boze jaka ona jest ładna". jednym słowem facetowi sie spodobałam, zauważyła to też moja mama-ma biuro w mieszkaniu i z jej okna widać dach na którym pracuje a przy otwartym oknie to słychać rozmowy między nimi. raz nawet szef przyjechał i chciał go zabrać na robote w inne miejsce, młody zaczał proteastować że on tu chce pracoiwać i nigdzie indziej, koledzy zaczeli sie śmiać i mówili "taaa my wiemy czemu ty chcesz być tu-bo tu jest ta dziewczyna" . innym razem jak mijaliśmy sie to wpatrzony był w moje oczy, podobało mi sie to że nie mierzył mnie od góry w dół tylko wpatrzony był w moje oczy jak zahipnotyzowany. i podobnych sytuacji było mnóstwo. jednym słowem przez te sytuacje ja sie w nim chyba zakochałam, często jak sie patrze przez okno i zerkam na niego to on przerywa i sie perfidnie patrzy i tak patrzymy na siebie az ktoś nam nie przeszkodzi. jestem osobą dosyć śmiałą i postanowiłam do niego zagadać przy okazji. jednak pewnego dnia zauważyłam przez okno jak z podjezdzającego samochodu wysiada dziewczyna, podchodzi do niego i....daja sobie buzi!!!byłam w szoku. on po tym pocalunku spojrzal na okno moje -mnie nie bylo raczej widać w oknie bo byly firany, i oddalil sie od laski.
normalnie dałabym sobie z nim spokoj-bo nie mam zasady wiązać sie z chłopakiem jeśli ma dziewczynę. ale pierwszy raz zdażyło mi sie, że nie mogę przestać o nim myśleć. I mimo że nie rozmawialiśmy to mam bzika na jego punkcie i on chyba na moim. Kurde nie wiem co mam robić. pomożcie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fatalne zauroczenie :(
ma dziewczynę,zapewne ją kocha,a tobą się zauroczył
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To,że się gapi, to jeszcze nic nie znaczy. Siedzi chłopak cały dzień na dachu to podziwia widoki co by nie patrzeć tylko na cement, deski i młotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
zakochałaś sie w obcym facecie, bo na Ciebie patrzy?
czy tylko ja to tak odbieram? nie chciał Ci robić przykrości i sie odsunął? Jezu, ale kobiety potrafią nadinterpretować i dobudowywać sobie historie z niczego a nawet przyjmując najbardziej niebotyczne wyobrażenia za prawde to faceci robią tak, żeby im zwierzyna, na którą polują nie uciekła działa sobie taki na boku, zauracza, a może wyrwie i sie prześpi,a tu narzeczona wzięła i przyjechała....jakoś trzeba wybrnąć wredota ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ci robotnicy zawsze się "gapią" albo coś komentują...wątpie,żeby było między wami cos "magicznego" a pewnie sobie już to wyobrażasz
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Czekaj na dalszy rozwój sytuacji
![]() Może to nie jego dziewczyna, może jej nie kocha, może chce zakończyć związek? A może po prostu mu się podobasz ale nie chce się wiązać? Pozostaje czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pewnie oglądałaś film "Kochaj i tańcz". Sytuacja dosyć podobna, bynajmniej facet też był robotnikiem ![]() Moja rada: olej go ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dlaczego olewać od razu?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetny pomysł z tym wątkiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Autorce polecam pewien wątek Wyraka.
![]() A co do tego robotnika,to że się na ciebie patrzył to jeszcze nic nieznaczy,poprostu jak to facet/robotnik patrzył się na ciebie.Nic nie rób,bo skoro ma dziewczyne,to cie tylko "podziwiał". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiązać się?? Przecież Wy nawet nie zamieniliscie ze sobą zdania, a co tu mówić o jakimś związku?
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
autorko słychaj dziewczyn które Ci go odradzają. pojedzie na następną "robote" i znajdzie sobie inny obiekt... jestem dekarzem czyli też pracuje na budowach i przy remontach wiem jacy są moi koledzy po fachu i uwierz że nie warto sobie takimi głowe zawracac. pracuje z takimi mężczyznami na codzień więc wiem że w innym mieście będzie czarował inną...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
![]() Padłam. Ile ja miałam takich sytuacji ![]() Najgorzej jak remontowali mój blok, katastrofa, chłopak czatował tylko kiedy wyjdę z domu itp. ZAWSZE gdy przechodzę obok jakiejś budowy zostaję przez kogoś zaczepiana, coś ktoś komentuje, krzyczy itp. Oni po prostu tacy są. Dla jaj. Tak po prostu. Nudno im. Śmieją się z tego z kolegami. Ba! Mój teść ma firmę, ludzie budują pod jego kierownictwem dachy itp. Znam tam wszystkich chłopaków (ma taką "brygadę", sami młodzi). Ile ja się naśmiałam z tego co oni tam wykrzykują do tych dziewczyn, masakra. I uwierz, że choć lecą najpiękniejsze wyznania miłosne to nigdy nie są na serio. Ale najbardziej rozbawił mnie fakt, że "TY SIĘ ZAKOCHAŁAŚ" ![]() Wybacz, ale jak można zakochać się w kimś z kim nie zamieniłaś nawet jednego normalnego zdania? No, zaraz chyba padnę. Ile Ty masz lat? 15?
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Autorko, hmm, dajże sobie czas, sobie i jemu. Może coś z tego będzie, może nie. Czekaj na rozwój sytuacji. Proponuję zagadać, bo takim samym patrzeniem to nic nie wskórasz, ino narobisz sobie samej nadziei, a jak skończą remontować dach czy co tam innego to będzie jeden wielki płacz i lament. ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no cóż - grunt to wiara we własne możliwości i pewność siebie. A tobie Panienko z Okienka radzę znaleźć sobie faceta bez dziewczyny: - po pierwsze: z tobą flirtuje będąc w związku z inną.. w optymistycznej wersji, jesli nawet sie z nim 'zwiążesz' to mozesz byc pewna, ze na następnej budowie hihi tez sobie kogos z tego dachu upatrzy :P - po drugie: chcesz byc powodem cierpienia tej drugiej dziewczyny?? jak w ogole mozesz brać to pod uwagę? nigdy nie zrozumiem takich dziewczyn.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
i wyobraźnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ojejku Dziewczyny, może akurat ma 15 lat... I nie uwierzę, że któraś z Was nigdy nie "zakochała się" w najprzystojniejszym faceci którego widywała w tramwaju/kościele/sklepie...
![]() ![]() Ja bym tam nie zagadywała.. bo co, ma krzyczeć do niego na ten dach?? Możesz się pouśmiechać, patrzeć na niego.. ale ja poczekałabym na jego ruch. Może będzie tak romantyczny że zejdzie z dachu i sam zagada? ![]() Szczerze, to małe szanse żeby z tego coś było..;p "Oni" już tacy są (ekipy remontowe ![]() A "buzi" to znaczy co? W usta? A może to był buziak w policzek a ta kobieta to jego mama? Tylko z daleka źle widziałaś..?? ![]() ![]() ![]() Nie licz na wiele.., ale pouśmiechać się możesz i poczarować go troszkę ;p;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Z tymi robotnikami to tak już jest
![]() ![]() a co do autorki wątku to..no nie da sie ukryć, wyobraźnię dziewczyna ma ![]() ![]() Ale fajny wątek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
O, nie wiedziałam. Nie sprawdziłam... .
No to ja nie pomogę, bo nie wiem co "to" może być... ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Wejdź do niego na ten dach, pomóż przy robocie. Może Cię zatrudnią, wtedy będziesz mogła z nim rozmawiać codziennie.
Tak w ogóle to post na poziomie szkoły podstawowej, na lekcjach języka polskiego się nie uważało?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Jest taki typ dziewczyn, które "zakochują się" w każdym chłopaku, który zwróci na nie uwagę. Czemu, autorko wątku, na początku go olewałaś, a zaczęłaś się nim interesować dopiero jak zaczął Cię zaczepiać? Może po prostu szukasz ideału, miłości, zobaczyłaś , że chłopak się Tobą interesuje i dorobiłaś resztę. Dziewczyny trochę przesadzają z tym ośmieszaniem- każdemu może się takie coś zdarzyć i rozumiem Cię. Ale Ty go nie znasz, on Cię nie zna i jakoś nie czyni w stosunku do Ciebie żadnych gestów świadczących o tym, by chciał Cię poznać. Takie "gapienie się" to u robotników rzecz na porządku dziennym. Widocznie jesteś ładna
![]() Ale może z jego strony to jednak coś poważnego- więc złap z nim kontakt, póki nie pojedzie na następnę robotę ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Robotnicy już tak mają, lubią sobie poflirtować i powygłupiać się. Ja też wiele razy byłam zaczepiana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Zakorzenienie
|
Boze... chcialbym cos odpisac, ale padlem i sie nie moge pozbierac, doslownie... dobra, sprobujmy...
Cytat:
O jakim Ty wiazaniu mowisz? O jakich zakochaniu? W tej chwilii to jestes w pierwszej trojce najwiekszych naditerpretacji jakie widzialem na wizazu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Coraz mniej smieszne to jest brniecie dalej z ta nadinterpretacja...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.