![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Minerały, Pryzmy, Dior, Smashbox, APC, odlewki perfum i inne. Zapraszam :)NIEAKTUALNE Mam na wymianę:Witajcie ![]() Minerały: EDM Linen semi-matte - opakowanie pełnowymiarowe, bez 2 g (odsypka) EDM róż New Car Smell - opakowanie mini, użyty kilka razy EDM Ivory Intensive - próbka, użyta raz EDM Fairly Light semi-matte - próbka, zostało około połowy EDM Fair Neutral matte - próbka, zostało ok.1/4 EDM błyszczyk coffee shop - otwarty dla sprawdzenia koloru, ale nieużywany EDM błyszczyk english muffin - otwarty dla sprawdzenia koloru, ale nieużywany Lumiere Fairly Light Cool Veena Velvet - sample, użyty raz na jeden policzek Perfumy (odlewki): Donna Karan Black Cashmere Lalique Encre Noire Kenzo Amour Indian Holi Dior Dune Sun Etra Etro Cacharel Gloria Dior Dolce Vita Sephora Brown Shiseido Feminite du Bois Cartier Le Baiser du Dragon mogę też zrobić odsypkę pudru o zapachu Black Cashmere (w podpisie także link do próbek, które mam do oddania) Tradycyjna kolorówka: - prasowane Pryzmy Givenchy w kolorze Elegant Beige - największy ubytek ma najciemniejsza kostka, zużycie na zdjęciu - róż Harmonie de Blush Dior w kolorze Tropical Orchids z bardzo niewielkim zużyciem - leci do thelili - cień do powiek Nina Ricci, Plush Mono Eyeshadow, kolor Vert Patine - ciemna zieleń - sypkie cienie APC - kolor 13, 21, 20 (jasny beż, brąz opalizujący zielenią i czerwienią, matowy czarny) - potrójne cienie Max Factor w odcieniu Ravenous (zdjęcie) - Clinique Blended Face Powder, miniaturka w ozdobnym zielonym opakowaniu, kolor 03 - błyszczyk Smashbox Sunset Blvd w kolorze Melt - raz maźnięty, z kartonikiem - Dior, paleta różo-rozświetlaczy Diorglam 001 (klik!) - Shiseido, Liquid Eyeliner w kolorze Taupe (ciemny fiolet wpadający w brąz) , z kartonikiem - użyty raz (link do KWC) Pielęgnacja: - mazidłowe masło karite, 2g - hydrolizowany jedwab - 5 ml - hydrolizowana keratyna - 10 ml - balsam do ciała o zapachu Neonatury Cocon - 200 ml, użyty raz - balsam do ciała z linii zapachowej Gloria Cacharel - ok.2/3 z 45 ml - Ziaja 100% pielęgnacji - bioaktywny krem rewitalizujący z kompleksem multirozświetlającym do cery tłustej i mieszanej - użyty raz za pomocą szpatułki, ubytek niezauważany, jest kartonik - Ziaja 100% pielęgnacji - korygujący krem pod oczy - użyty raz, ubytek niezauważalny, jest kartonik - balsam brązujący AA Skór Wrażliwa - Dotyk Słońca dla skóry średniej/ciemnej, użyty raz Włosy: - krem termoochronny do prostowania włosów Hot Liss L'oreal (ok.1/3) - Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja - odżywka, 200 ml, nieużywana - spray do loków Tigi Catwalk Curls Rock, Curl Booster Spray, ok.3/4, może więcej - spray do loków Goldwell dwufazowy Twist Around, ok.3/4 (Zdjęcia nadejdą ![]() Zapraszam
![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-06-17 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, Pryzmy, Dior, Smashbox, APC, odlewki perfum i inne. Zapraszam :)
Nola, czy coś u mnie za odlewki: Encre Noire, Dolce Vita, Amour Indian Holi lub Feminite du Bois?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, Pryzmy, Dior, Smashbox, APC, odlewki perfum i inne. Zapraszam :)
Znajdziesz coś u mnie? Podobają mi się u ciebie niektóre EDM.
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś za pryzmy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś u mnie za odlewki: Donna Karan Black Cashmere Kenzo Amour Indian Holi Z niewymienionych w wątku mam też 10ml Tam Dao z zakupów z Cbr, może się skusisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj poownie Nola
![]() Podoba mi się róż Harmonie de Blush Dior w kolorze Tropical Orchids z bardzo niewielkim zużyciem... może coś u mnie Cię zainteresuje... POzdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko pozwól, że przetestuję sobie jeszcze je dzisiaj, ok? Cytat:
![]() Widzę coś bardzo kuszącego - diorowe Healthy Look... ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-04-24 o 10:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Nola, leniu, jak Ci się zdjęć nie chce zrobić, to chociaż napisz jakie zużycie mają pryzmy, bo nie wiem, czy mam się w kolejce po nie ustawiać
![]() A tak poważnie, to może coś Ci wpadnie w oko w moim wątku? ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Chętnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=471 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdjęcie pryzm jest w starym wątku (klik!), najciemniejsza kostka ma duże zużycie, więc obawiam się, że mogą być dla Ciebie za jasne ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pytanie czy znalazłabyś coś za te pryzmy u mnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolorówką będzie ciężko mnie skusić, bo powoli przerzucam się na minerały, służą mojej skórze, ale wypatrzyłam Juicy Tubes... Tylko zastanawiam się, czy kolejna tubka do kolekcji to dobry pomysł, bo istnieje obawa, że nie zużyję swoich zapasów tubkowych do końca świata ![]() Mogłabyś napisać, jak ten kolor prezentuje się na ustach? Jest sporo jaśniejszy niż w opakowaniu?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
No to możemy kusić się wzajemnie
![]() ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-24 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Nolu kolor na ustach trzyma się tonacji na jaką wygląda w opakowaniu, czyli dośc intensywny chłodny róż, jest napewno delikatniejszy niż w tubce, bo taki taki szklisty półtransparentny kolor, bez drobinek.
Poza wątkiem jeszcze mogłabym Cię kusić odlewką Elixiru Hermesa 15 ml oraz odżywką Loreal Professional dokładnie tą http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22033 z ubytkiem 1/4. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Elixir niestety nie dla mnie, do włosów też mam już sprawdzone kosmetyki (cały zapas ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze na wszelki wypadek dokładnie opiszę róż - jest z kartonikiem, welurem i pędzelkiem. Zużycie niewielkie i to właściwie tylko dwóch środkowych kolorów. Jeśli pasuje - poproszę o adresik na PW ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja od siebie dodam że wysyłka mozliwa będzie dopiero w maju gdyż wtedy będe w PL... nie znam dokladnego terminu gdyz nie wiem czy uda mi sie przesunąć egzamin na wcześniejszy termin żeby jechać sobie na urlopik z czystym sumieniem.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wysyłka w maju to żaden problem ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ach i oczywiscie slicznie dziekuje ze mozesz poczekac... robie juz ewentualna rezerwacja bronzera dla Ciebie ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-24 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Minerały: EDM Linen semi-matte - opakowanie pełnowymiarowe, bez 2 g (odsypka) EDM róż New Car Smell - opakowanie mini, użyty kilka razy EDM Ivory Intensive - próbka, użyta raz EDM Fairly Light semi-matte - próbka, zostało około połowy EDM Fair Neutral matte - próbka, zostało ok.1/4 EDM błyszczyk coffee shop - otwarty dla sprawdzenia koloru, ale nieużywany EDM błyszczyk english muffin - otwarty dla sprawdzenia koloru, ale nieużywany Lumiere Fairly Light Cool Veena Velvet - sample, użyty raz na jeden policzek Perfumy (odlewki): Donna Karan Black Cashmere Lalique Encre Noire Kenzo Amour Indian Holi Dior Dune Sun Etra Etro Cacharel Gloria Dior Dolce Vita Sephora Brown Shiseido Feminite du Bois Cartier Le Baiser du Dragon mogę też zrobić odsypkę pudru o zapachu Black Cashmere (w podpisie także link do próbek, które mam do oddania) Pielęgnacja: - mazidłowe masło karite, 2g - hydrolizowany jedwab - 5 ml - hydrolizowana keratyna - 10 ml - balsam do ciała o zapachu Neonatury Cocon - 200 ml, użyty raz - balsam do ciała z linii zapachowej Gloria Cacharel - ok.2/3 z 45 ml cos u mnie? oddam wieeeeeeeeeeeele |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie czekam na fotkę i zaznaczam w wątku, że róz leci do Ciebie ![]() Cytat:
![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-04-24 o 17:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() Do poniedziałku na pewno będę już wiedzieć, czy ten kolor dla mnie, czy jednak nie ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
No to suuper jesteśmy w kontakcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
witaj,
moze cos u mnie za ktoras z tych rzecz?? - błyszczyk Smashbox Sunset Blvd w kolorze Melt - raz maźnięty, z kartonikiem - Dior, paleta różo-rozświetlaczy Diorglam 001 (klik!) pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.