![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Christian Dior- J adore edp, 50 ml
Witam Drogie Wizazanki
Chciałabym wymienić wodę perfumowana J adore - Christian Dior, pojemność wyjściowa 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu. zapach piekny, ale jak dla mnie zbyt swiezy, lubie mocne orientalne nuty. Moi faworyci- Gucci, Dior- Poison i tego typu inne podobne... Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Christian Dior- J adore edp, 50 ml
oddam dużo za diorka zapraszam
![]() mam jeden bardzo mocny zapach euphoria ck ale inspiracje fm oddam wiele jeśli coś znajdziesz odpisz u mnie prosze w razie co to zablokuje rzeczy które ew beda ci sie podobać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam!
Za J'adore oddam; Miss Dior Cherie 40 ml edp lub Słonika 50 ml bez kilku psików lub J.del Pozo In Black 90 ml ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
🦄
|
Widzę, że tu chyba targ prawie dobity, ale jakby co to chętnie oddam Desnudę, dorzucę mleczko do ciała 200 ml. Zapach jest kwiatowo-przyprawowy.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zaraz sprawdzę wszystkie oferty, bo wszystkie są kuszące i teraz nie wiem, którą wybrać... poproszę o chwilkę na zastanowienie..
podoba mi sie zarowno- Miss Dior Cherie, Desnuda, Poza- in Black, jak i Escada magnetism, ponadto u Vilandry- Versace, no co teraz wybrac.... Edytowane przez aldona82 Czas edycji: 2009-07-12 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
🦄
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hihihihihiih ale czy ta Desnuda to nie jest taki typowy różowy swiezak w typie baby doll, bo ja takich nie lubie, lubię mocne, orientalne, takie czerwone zapachy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za J'adore?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A masz jeszce Charles Jourdan, jesli tak, to w jakiej ilosci i czy sa na zbyciu?
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- na pewno, jesli wybiore cos u Ciebie dam znac na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
🦄
|
Na pewno nie jest taki jak Baby Doll. Ale jest mocno kwiatowy, bardziej zimowy, ja wyraźnie czuję przyprawy, chyba goździki. Asieńka proponuję Ci słonia, który jest według mnie bardziej delikatny od Desnudy, ale też bardziej orientalny. Zastanów się, bo ja wiem, że to czasem ciężko w ciemno brać szczególnie, że masz dużo innych smakowicie pachnących propozycji.
A Vilandra mnie bije, bo to ona mnie tak zachęcała do zapachu, którego na marginesie nie znam i brałabym też całkiem w ciemno. Aha- czerwony to ten zapach wg mnie nie jest.
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2009-07-12 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ale gapa ze mnie- foto dodałam, a nie umieściłam opisu w kramiku.
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1245006748 Oczywiście perfumki są na zbyciu. 50 ml nowe w folii, jak na foto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No już nie bije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Serdecznie dziękuję za opisy perfum, naprawdę mam zagadkę - które wziąć, jutro skocze do perfumerii, sprawdzę i obiecuje, ze jutro (najpóźniej pojutrze jeśli pojade po kwiaty na gielde) powiem, ktore biore, a ktores na pewno, bo wiele propozycji jest w moim guscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2009-07-12 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
zapraszam do siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Asienko licze na twoja pomoc, zdecydowałam się na wymianę z Toba, ale wciaz mam wielki dylemat, bo nie mam gdzie sprawdzic zapachow, czy te Miss Dior Cherie nie sa zbyt lekkie, swieze, nie jestem juz niestety nastolatka (stuknela mi 30-tka) nie wiem czy beda do mnie pasowaly. Moze odpowiedniejsze beda Del Pozo lub Kenzo. prosze o rade....
Edytowane przez aldona82 Czas edycji: 2009-07-14 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() A więc za Jadore otrzymasz ode mnie Miss Dior Cherie edp 40 ml Ange ou demon 10/50ml i całą miniaturkę Insolence ![]() Piszę pw Przepraszam,ale dopiero teraz przeczytałam Twój ostatni post. Mnie też niestety już stuknęła 30-stka...ale nadal czuję się bardzo młodo.Szczeże mówiąc jestem pewna,że z Miss Dior będziesz zadowolona najbardziej, no chyba,że chcesz słonika,ale one nie nadają się na codzień ponieważ są trudno odbierane przez niektóre osoby z otoczenia... Edytowane przez Asienka 333 Czas edycji: 2009-07-14 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.