Zakazy? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-05, 16:42   #1
gwiazdka23
Raczkowanie

Zakazy?

Witam Was Drogie Wizażanki
Nie wiem czym zaczęrpnięty jest ten wątek,poprostu tak z czystej ciekawości chciałam zapytac,czy Wasi mężczyźni dają Wam jakieś zakazy?WIem ,że zara posypią się gromy,że nie jesteśmy żadnymi niewolnicami,itd,ale z tego co zdążyłam zauważyz wsrod moich znajomych to raczej nie pary,w której nie byłyby ustalone jakieś zakazy...mimo,że się tak wszyscy wypierają:/ Wypowiadajcie się
gwiazdka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 16:46   #2
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Dot.: Zakazy?

Wydaje mi się, że w poważnym związku należałoby użyć słowa: zasady. Tak jest przynajmniej u mnie. Mój tż nie zakazuje mi niczego ale ustaliliśmy swoje zasady co do wielu kwestii życiowych, których nie łamiemy. Nie wiem za bardzo o jakie zakazy może ci chodzić. Może podaj przykłady.
Stary 2009-06-05, 16:48   #3
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwiazdka23 Pokaż wiadomość
Nie wiem czym zaczęrpnięty jest ten wątek,poprostu tak z czystej ciekawości chciałam zapytac,czy Wasi mężczyźni dają Wam jakieś zakazy?WIem ,że zara posypią się gromy,że nie jesteśmy żadnymi niewolnicami,itd,ale z tego co zdążyłam zauważyz wsrod moich znajomych to raczej nie pary,w której nie byłyby ustalone jakieś zakazy...mimo,że się tak wszyscy wypierają:/ Wypowiadajcie się
ustalonych to może nie, nie ma. jestem na tym punkcie strasznie wyczulona, podobnie TŻ. są raczej 'niepisane zakazy', czyli oczywiste oczywistości których unikam(y) dla higieny psychicznej
czyli znikanie bez śladu życia na cały dzień
zdrady, flirty i inne dziwne rzeczy
zapraszanie znajomych bez skonsultowania się z drugą osobą
reszta jest do ustalenia

i proszę, fraz których znaczenia nie znasz
Nie wiem czym zaczęrpnięty jest ten wątek
zaczerpnąć można wodę ze studni albo pomysł. a temat może być zainspirowany

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 16:52   #4
gwiazdka23
Raczkowanie

Mam kilka koleżanek,którym faceci zabraniają np.pojsc na piwo ze znajomym,czy nawet zalozyc bluzke z wiekszym dekoltem...Myślę,że zasady ustala się we dwójkę,natomiast jeśli chodzi o zakaz-to jedna strona go ustala...nie zważając na zdanie swojej połowki.Dziwne się wydaje ale tak niestety jest w wielu związkach:/

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

i proszę, fraz których znaczenia nie znasz
Nie wiem czym zaczęrpnięty jest ten wątek
zaczerpnąć można wodę ze studni albo pomysł. a temat może być zainspirowany [/quote]

Zaczęrpnac mozna tez swiezego powietrza,a takze wene do napisania watku...nie czepiajmy się szczegolow
gwiazdka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 16:56   #5
Ewik86
Zakorzenienie

w moim związku nie mam żadnych zakazów, ale staram się pewnych rzeczy nie robić, z takiego powodu, że również nie chciałabym, aby mój TŻ to robił

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 16:57   #6
szynszelina
Raczkowanie

ja dałam zakaz-a mianowicie zakaz palenia mojemu chłopakowi..jesteśmy razem 4 lata..od poczatku gdy tylko zaczelismy sie spotykac (dodam ze poczatkowo powiedzmy"po kolezansku")mowiłam, że ja tego nie lubie i nie toleruje palenia u chłopaka(mojego chłopaka)i jeżeli chce się ze mną spotykać, to ma nie palic przy mnie, a jeśli cos z tego wyniknie to ma wogole starać się pozbyc tego nałogu-"cos "wynikło-i pozbył się...
Stary 2009-06-05, 17:03   #7
foremka001
Rozeznanie

Tak, ja mam ZAKAZ noszenia rozowych, krotkich spodenek poza domem bedac bez niego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 17:39   #8
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

U mnie to raczej ja zakazuję ponieważ mam już przesyt jego tłumaczeń w stylu "nie pomyślałem" , "nie sądziłem, że Ci to będzie przeszkadzać" itp. Kiedyś nic nie zakazywałam bo sądziłam że wszystko jest jasne i nie robimy tego co nam nie miłe ;p , ale się odrobinkę przeliczyłam

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 17:54   #9
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Zwiazek to nie wiezienie, zeby jedna osoba miala cos drugiej zakazywac. Swoja droga, jest taki temat - "na co pozwalacie swoim facetom" czy cos w tym stylu (taaa, przerewelacyjny), polecam lekture.

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
U mnie to raczej ja zakazuję ponieważ mam już przesyt jego tłumaczeń w stylu "nie pomyślałem" , "nie sądziłem, że Ci to będzie przeszkadzać" itp. Kiedyś nic nie zakazywałam bo sądziłam że wszystko jest jasne i nie robimy tego co nam nie miłe ;p , ale się odrobinkę przeliczyłam
Super On sie z pewnoscia wspaniale czuje w takiej sytacji. Nie rozumiem po co byc z osoba, ktora odbiega na tyle od oczekiwan, zeby jej musiec czegos zakazywac .

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 17:57   #10
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Hm, u mnie chyba nie ma żadnych zakazów, są tylko takie dość oczywiste zasady, no wiadomo, nie flirtujemy z innymi, nie zdradzamy się, takie tam

Czułabym się strasznie głupio gdybym miała stawiać jakieś zakazy, naprawdę. Jak nadzorca więzienia albo dowódca w wojsku

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-06-05 o 18:35
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 17:58   #11
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Zwiazek to nie wiezienie, zeby jedna osoba miala cos drugiej zakazywac. Swoja droga, jest taki temat - "na co pozwalacie swoim facetom" czy cos w tym stylu (taaa, przerewelacyjny), polecam lekture.

Super On sie z pewnoscia wspaniale czuje w takiej sytacji. Nie rozumiem po co byc z osoba, ktora odbiega na tyle od oczekiwan, zeby jej musiec czegos zakazywac .
No Nie musisz tego rozumieć.
Tak jest . Na pewno by tak nie było gdyby było więcej myślenia o nas a nie o samym sobie. Mi też nie było wspaniale , ale jak widac żyję, więc od tego sie nie umiera.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 18:05   #12
garfieldek
Zakorzenienie

Eeeee zakazy?

To nie dla mnie, nie lubie zadnych ograniczen, jak i TŻ-towi ich nie narzucam

Oboje wiemy gdzie leżą granicy, ktorych sie nie przekracza.. Dla nas jest to wystarczajace

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 18:05   #13
awia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
ustalonych to może nie, nie ma. jestem na tym punkcie strasznie wyczulona, podobnie TŻ. są raczej 'niepisane zakazy', czyli oczywiste oczywistości których unikam(y) dla higieny psychicznej
czyli znikanie bez śladu życia na cały dzień
zdrady, flirty i inne dziwne rzeczy
zapraszanie znajomych bez skonsultowania się z drugą osobą
reszta jest do ustalenia
U mnie podobnie, zasady, w dodatku tylko kilka bardzo podstawowych, które wynikają raczej ze słów : nie lubie, kiedy.
Takze staramy sie unikac rzeczy, która druga strona nie lubi.
Zakazów nie ma żadnych, chłop mój może robić cokolwiek chce, w koncu jest doroslym czlowiekiem i odpowiada za swoje czyny. A on na wszelki wypadek nie robi nic, co mogłoby mnie zranić.
I jest ok.
Od początku tylko ustalilismy, ze żadnych zakazów. Ja nie przepadam za jego wypadami z kolezankami na miasto po zajęciach, ale nie zamierzam mu tego zabraniac, a on w zamian za to mnie informuje(sam z siebie) gdzie był. Wolę tak, niż miałby sie kryć z czymkolwiek.
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 18:10   #14
201611241302
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szynszelina Pokaż wiadomość
ja dałam zakaz-a mianowicie zakaz palenia mojemu chłopakowi..jesteśmy razem 4 lata..od poczatku gdy tylko zaczelismy sie spotykac (dodam ze poczatkowo powiedzmy"po kolezansku")mowiłam, że ja tego nie lubie i nie toleruje palenia u chłopaka(mojego chłopaka)i jeżeli chce się ze mną spotykać, to ma nie palic przy mnie, a jeśli cos z tego wyniknie to ma wogole starać się pozbyc tego nałogu-"cos "wynikło-i pozbył się...
I brawo Też bym postawiła takie ultimatum Z pewnością wyszło mu to na dobre.
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 18:27   #15
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Hm, u mnie chyba nie ma żadnych zakazów, są tylko takie dość oczywiste zasady, no wiadomo, nie flirtujemy z innymi, nie zdradzamy się, takie tam

Czułabym się strasznie głupio gdybym miała stawiać jakieś zakazy, naprawdę. Jak nadzornik więzienia albo dowódca w wojsku
Nad... co Lexie ?

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
No Nie musisz tego rozumieć.
Tak jest . Na pewno by tak nie było gdyby było więcej myślenia o nas a nie o samym sobie. Mi też nie było wspaniale , ale jak widac żyję, więc od tego sie nie umiera.
No nie rozumiem po co byc z kims, kto nie daje szczescia, wrecz przeciwnie, musisz pilnowac i robic zakazy.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-06-05, 18:35   #16
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nad... co Lexie ?
poprawiam już, już biegusiem Bo tam najpierw miał naczelnik być...

Co do zakazów jeszcze, to dla mnie taki związek pełen zakazów byłby bardzo męczący... Byłam kiedyś z facetem, który najchętniej by mi wszystkiego zakazał. Przy czym nie robił tego wprost, tylko stosował szantaż emocjonalny Nie mogłam spotkać się z żadnym kolegą, a najlepiej by było gdybym nawet na gg z żadnym kumplem nie gadała. Nie mogłam iść spać później niż on (domyślam się, że chodziło o to, że gdybym skończyła rozmowę na skypie i nie poszła od razu spać a on tak, to straciłby nade mną kontrolę). Kiedyś poszłam z kolegą do kina (byłam zdołowana, więc mnie wyciągnął na jakiś fajny film) i miałam z tego powodu TAKĄ aferę, że nigdy bym się nie spodziewała.
Chorobliwa zazdrość to jedna z najgorszych rzeczy, jaka może spotkać w związku, naprawdę.
Dobrze, że to były tylko 3 miesiące, bo bym chyba kota dostała

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-06-05 o 18:41
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 18:38   #17
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
,czy Wasi mężczyźni dają Wam jakieś zakazy?

żadnych, moge robic co chce

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 19:02   #18
TmargoT
Zakorzenienie

hmmm.niech pomyślę.
mój T.Z. zakazuje mi samotnych wypadów na balety,spotkań z mężczyznami sam na sam ,flirtowania.
ogólnie uważam,że zakazy do niczego nie prowadza,a każdy z nas powinien wiedziec co można,a co nie.
jeśli przekracza się takie babriery może zrobić sie nieciekawie.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 19:13   #19
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem co masz na myśli i rozumiem Twoją obawę o "gromy". Ale zastanowiłam sie przez chwile i myślę, ze w moim zwiazku nie ma zadnych zakazów. Są zasady, jak wspominała któraś z poprzedniczek... Otóż zasady-zakazy u nas to: nie zdradzamy sie, nie okłamujemy. Poza tym hulaj dusza.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 19:49   #20
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Przyznam się do jednego zakazu- zakaz spożywania nadmiernej ilości jedzenia. TŻ ma ok 15-20 kg nadwagi, więc dla jego zdrowia zachowuję się momentami jak mamuśka Niestety jakbym go ani trochę nie pomęczyła, to ważyłby jeszcze więcej, więc ten zakaz wychodzi tylko i wyłącznie na zdrowie, mam nadzieję, że wkrótce jeszcze bardziej do normy się zbliży I nie chodzi mi tu wizualnie, tylko o jego zdrowie. Niech mi czasem nikt nie pisze "widziały gały co brały"- jak się poznaliśmy ważył 30 kg mniej
A ogólnie rzecz biorąc to żadnych więcej zakazów nie mamy, ale zasady-owszem

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 20:01   #21
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez awia Pokaż wiadomość
U mnie podobnie, zasady, w dodatku tylko kilka bardzo podstawowych, które wynikają raczej ze słów : nie lubie, kiedy.
Takze staramy sie unikac rzeczy, która druga strona nie lubi.
Zakazów nie ma żadnych, chłop mój może robić cokolwiek chce, w koncu jest doroslym czlowiekiem i odpowiada za swoje czyny. A on na wszelki wypadek nie robi nic, co mogłoby mnie zranić.
I jest ok.
Od początku tylko ustalilismy, ze żadnych zakazów. Ja nie przepadam za jego wypadami z kolezankami na miasto po zajęciach, ale nie zamierzam mu tego zabraniac, a on w zamian za to mnie informuje(sam z siebie) gdzie był. Wolę tak, niż miałby sie kryć z czymkolwiek.
mądrze napisałaś Awio. u mnie jest podobnie.

ja wiem o co chodzi autorce wątku - pełno jest tego, na intymnym na wizażu bardzo mocno widać tą tendencję - bo misio-pysio zabronił się malować, zakładać mini, wychodzić, przyjaźnić z tą ździrą, farbować na brąz/blond/czarny/łysy, mieć konto na nk, ostatnio nawet powiedział mi że defekacja nie wchodzi w grę bo to psuje mu mój idealny obraz! ja go tak kocham a on mnie, nie potrafimy bez siebie żyć!!!!!!ale jak tu żyć bez zrobienia kupy???? pomóżcie wizażanki!!!

na prawdę nie znacie takich związków? ja znam, niestety. swoją drogą nawet wśród moich znajomych czasem pokutuje takie dziwne przekonanie: jeśli mieszkam z TŻtem to muszę mieć go dość, wkurzać się na niego i chcieć uciekać na całonocne imprezy z nimi. a ja uwielbiam marnować z nim czas mówię czasem coś o tym że kwiaty, obiad niespodzianka, wyjście, czy po prostu kartka wsunięta między notatki... albo jak marudzę że tęsknię za TŻtem to traktują to jako skrajną toksyczność. a ja tak z miłości! no i z bycia aspołeczną trochę też

czasami wychodzimy razem, czasami osobno. nie ma żadnego problemu, meldujemy tylko kiedy się wróci żeby ta druga osoba się nie martwiła i tyle.

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 20:10   #22
Violent Delight
Raczkowanie

wielu moich kumpli ma dziewczyny, które lubują się w wymyślaniu zakazów. na ogół dotyczą spotykania się z kimkolwiek (w tym ze mną) poza nimi. złamanie zakazu kończy się meeeega awanturą i rzęsistymi tłumaczeniami kolegów... osobiście nie wyobrażam sobie żeby mój facet miał mi czegokolwiek zakazywać, a tym bardziej ja jemu. są zasady i każde z nas ich przestrzega. chyba grunt to być po prostu uczciwym ?
Violent Delight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 20:39   #23
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Violent Delight Pokaż wiadomość
wielu moich kumpli ma dziewczyny, które lubują się w wymyślaniu zakazów. na ogół dotyczą spotykania się z kimkolwiek (w tym ze mną) poza nimi. złamanie zakazu kończy się meeeega awanturą i rzęsistymi tłumaczeniami kolegów... osobiście nie wyobrażam sobie żeby mój facet miał mi czegokolwiek zakazywać, a tym bardziej ja jemu. są zasady i każde z nas ich przestrzega. chyba grunt to być po prostu uczciwym ?
Dla mnie byłoby to upokarzające gdybym musiała czegoś mu zakazywać. Dlatego cieszę sie, ze nie muszę. Dogadujemy się bez zakazów.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 20:54   #24
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
ja wiem o co chodzi autorce wątku - pełno jest tego, na intymnym na wizażu bardzo mocno widać tą tendencję - bo misio-pysio zabronił się malować, zakładać mini, wychodzić, przyjaźnić z tą ździrą, farbować na brąz/blond/czarny/łysy, mieć konto na nk, ostatnio nawet powiedział mi że defekacja nie wchodzi w grę bo to psuje mu mój idealny obraz! ja go tak kocham a on mnie, nie potrafimy bez siebie żyć!!!!!!ale jak tu żyć bez zrobienia kupy???? pomóżcie wizażanki!!!

na prawdę nie znacie takich związków? ja znam, niestety. swoją drogą nawet wśród moich znajomych czasem pokutuje takie dziwne przekonanie: jeśli mieszkam z TŻtem to muszę mieć go dość, wkurzać się na niego i chcieć uciekać na całonocne imprezy z nimi. a ja uwielbiam marnować z nim czas mówię czasem coś o tym że kwiaty, obiad niespodzianka, wyjście, czy po prostu kartka wsunięta między notatki... albo jak marudzę że tęsknię za TŻtem to traktują to jako skrajną toksyczność. a ja tak z miłości! no i z bycia aspołeczną trochę też

czasami wychodzimy razem, czasami osobno. nie ma żadnego problemu, meldujemy tylko kiedy się wróci żeby ta druga osoba się nie martwiła i tyle.
Zgadza sie, jest nieco takich pacjentow; pacjentek zreszta tez

Stary 2009-06-05, 21:14   #25
201604200942
Konto usunięte

najlepiej stworzyć własnemu kodeks postępowania. naruszenie którejkolwiek zasady kończyłoby się karą pozbawienia wolności (?), albo co gorsza zakucie w dyby w miejscu publicznym

W moim związku nie ma zasad, prócz tych, które nasze sumienie na nas "nakłada."
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 23:03   #26
marcela23
Raczkowanie

u nas też jeśli już, to zasady, np takie, że tż zawsze po pracy pisze mi sms (lub dzwoni, jeśli nie śpię), że jest już w domu. wynika to ze specyfiki jego pracy i pewnych wydarzeń, na temat których nie będę się tu rozwodzić.

nie rozumiem, jak facet może zakazywać swojej kobiecie ubierać się w jakieś określone ciuchy. dla mnie to niepojęte. czasami, kiedy kupię sobie coś bardziej seksi, tż mówi: super, ale będziesz w tym chodzić tylko ze mną. oczywiście traktuję to jako żart, tż zresztą też. nie wyobrażam sobie, żeby powiedział do mnie: zmień tą bluzkę, w takiej nie wyjdziesz z domu (za duży dekolt). a takie słowa usłyszała moja koleżanka od swojego faceta i ... bluzkę zmieniła.

jeśli chodzi o wyjścia, nie wyobrażam sobie sytuacji, że muszę pytać o zgodę tż. zawsze mówię, że wychodzę i z kim jeśli spyta, ale to jest informacja, nie pytanie. tż czasem mówi: wolałbym, żebyś tak nie latała na imprezy, jak X (moja koleżanka, która baluje co weekend). ale jeśli już z nią wychodzę, nie muszę się wcześniej (ani później) awanturować z tego powodu.

a, sorry, jest jeden zakaz - dla mnie. nie mogę palić w obecności tż. on nietoleruje papierosów i chyba nigdy tego nie zaakceptuje.
marcela23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 16:26   #27
orzeszek01
Zakorzenienie

Zawsze pertraktuje z TZ o stroj na impreze,zawsze. " Tak mozesz sie ubrac tylko dla mnie" mówi,gdy chce wyjsc na impreze w mini sukience/mini tunice. Z reguly musze ubrac pod nią krotkie spodenki.
Nie spotykam sie z kolegami,nie flirtuje z nikim.
To sa nasze zakazy.
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 16:36   #28
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Zakazy? Eeee... A zaliczasz do tego niezdradzanie się nawzajem? :P Czy to zbyt oczywiste? Bo nic innego mi się nie przypomina
W każdym związku muszą być jakieś zasady, ale niektórzy niestety przesadzają i mocno ograniczają wolność swojego partnera. Chociażby moja koleżanka nie może wyjść z domu ze znajomymi, kiedy jej facet jest np. w pracy. Wszędzie wychodzi z nim. Masakra.
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 17:04   #29
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Ja bardzo nie lubie zakazywac mojemu TZowi czegokolwiek. Wystarczy zeby nie spotykal sie z dziewczynami sam na sam, nie zostawal z zadna w pokoju (i naprawde wielka zazdrosnica ze mnie ).
On niestety uwielbia kiedy wszystko jest po jego mysli
i tym sposobem:
- Nie moge zafarbowac wlosow na plomienny rudy, bo jemu sie to "nie podoba" (odkad sie znamy farbuje na brazowy).
- Nie moge smsowac z kolegami, zwlaszcza jesli mojego TZ nie ma w poblizu.
- kiedy jestesmy razem to on odbiera moje telefony, zwlaszcza od kolegow
- Na tapecie w telefonie moge miec tylko jego zdjecie.
- Wczesniej bylo tak, ze bez niego nie moglam chodzic na imprezy, teraz sie troszke zmienil i jesli powiem z kim dokladnie bede (najlepiej jesli on ich zna) to moge isc sama
- To juz moze nie jest "zakaz" ale bardziej "zasada" - mamy swoje hasla do poczty/NK/gg/roznych stron.
Troche wiecej tez by sie znalazlo
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 17:08   #30
Mrs.
Zakorzenienie

U Nas zamiast zakazów są zasady . I mniej więcej jakoś jesteśmy umówieni jeśli chodzi o jakieś takie sprawy , kurcze wiadomo co wolno w związku a co nie . Poprostu .
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości