|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja biżuteria z modeliny.
Hej
![]() ![]() dzięki za zwrócenie uwagi co do tygodni Donka94 ^^ [poprawione] Edytowane przez Oluskka Czas edycji: 2009-05-31 o 19:51 Powód: błąd ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja biżuteria z modeliny.
witaj
![]() ![]() najbardziej podoba mi sie deser - ale dlaczego niebieski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
hej
![]() Bizu jeszcze trzeba dopracować ;P, ale ja tam nie znam się na modelinie. Kojarzę Cię z fbl http://www.photoblog.pl/modelinowa0zabawa/archiwum i pierwszą modelinową biżu dodałaś 8/05/09, więc tworzysz 3tygodnie :P Pierwsze marchewki są fajne, rasta kostki są strasznie krzywei nierówne, kolejne marcheweczki jakby wyblakłe, a babeczka taka sobie. Podsumowywując masz zapał do tworzenia, pomysły, ale trochę pracy przed Tobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Czeka się ogrom pracy - jeśli oczywiście lepienie nie jest chwilową zabawą.
Loopy krzywe, wygląda tak, jakbyś koraliki nawlekła na zakrzywiony spinacz. 2 kolczyki - przykro mi, ale wyglądają, jakby lepił to przedszkolak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
fajne te pierwsze marcheweczki;D Babeczce zrobilabym trochę mniejszą tą podstawkę, że to tak ujmęxD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja już Twoje prace oglądałam
![]() Marcheweczki są słodkie ;*
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wzornictwo średnie, nie porwało mnie. Owoce, warzywa, ciastka i zwierzaczki to ostatnio bardzo popularne motywy. Natomiast technicznie jest strasznie. Nie wiem dlaczego nie kończysz szpilki loopem tylko fantazyjnie zakrzywionym kawałkiem drutu, poza tym elementy są krzywe i raczej niepodobne do siebie. Zadbaj o szczegóły, ciekawe wzornictwo i przede wszystkim techniczne aspekty tworzenia biżuterii. Ale przecież najważniejsze są chęci, dobrze ,że chcesz "coś tam" sobie dłubać, jak się uprzesz i wykonasz masę pracy to napewno coś z tego będzie.
Serdecznie pozdrawiam i życzę zapału do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.