|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
:-) Lista pragnień ;-)
cześć
![]() Przemyślałam czego potrzebuję i w ten sposób powstała dokładna lista rzeczy poszukiwanych ![]() Na wymianę mam : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=347734 Oto i ona : Szukam rzeczy markowych w conajmniej bardzo dobrym stanie. garderoba: *czarna/fioletowa/szara/grafitowa/granatowa skóra M/L *srebrne, fioletowe ( najlepiej lekko błyszczace ) trampki r 38 ew małe 39 *czarny pasek z ćwiekami *czarne/fioletowe/granatowe/chabrowe rurki 40/42 *ćwieki - luźne do przybicia *peep toe, platformy - eleganckie, bez zadnych świecidełek, czarne, czerwone.. ew inne kolory rozmiar 38 *japonki - klasyczne i nie na plastikowej podeszwie czy gumowej, r 38 *sukienki maxi, cos takiego jak na zdjeciu ponizej M/L *pieszczochy *pasek gorsetowy na talię najlepiej czarny *czarny kapelusz w typie męskim *kapelusz jakby słomiany ale z szerokim rondem z czymś ozdobnym - taki na plażę ![]() *leginsy - matowe i te z lateksu, z zamkami raczej czarne M/L *jeansowa kamizelka M/L *koszulka blondie have more fun etc M/L *strój kąpielowy, góra conajmniej 75D a najlepiej DD lub E, najlepiej usztywniana, dol M/L *wisiorek z literką N *pareo ! *kapelusz na plażę może być biały albo taki kowbojski.. kosmetyki: *specyfiki do opalania, potrzebuje butelkę mocnych i troche lzejszych filtow *filtry do opalania do buzi - ale tylko firmy aptecznej *specyfiki po opalaniu, spreye, pianki - obojętnie Powyższe kosmetyki najlepiej nowe bądz bardzo niedawno napoczęte i to w niewielkiej ilości. *cienie do smokey *mineralny róż do policzków/bronzer/puder *fixator kryolan *baza pod cienie, chetnie lumene *mgiełka pachnąca bez alko *specyfiki nawilżające do włosów, rowniez spreye z filtrami *maseczki z ziaji pro *pianka do stop sholla *tarka do stopek koniecznie nowa *szczotka z naturalnego włosia rowniez nowa książki: *kryminały w typie cobena *skrypty, podręczniki etc przygotywujące do matury z matematyki, chętnie rozszerzone - wprawdzie dawno już maturę zdałam ale człowiek się uczy całe życie ![]() inne: *różne rzeczy z pachnącej szafy - świeczki etc *fioletowe/różowe/cytrynowe poszewki na poduszki "jaśki" *gry komputerowe - róóóżne ale najlepiej kryminalne etc *ozdobna zapalniczka *gry planszowe Pozdrawiam ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Schranz Czas edycji: 2009-08-29 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: :-) Lista pragnień ;-)
mam poza watkiem cwieki piramidki, legginsy M i kadzidelka, a w watku bikini i kamizelke.
---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- mam tez troche cwiekow czerwonych, zielonych i zoltych, jakbys byla zainteresowana.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szukam pilnie paska gorsetowego najlepiej czarnego ! I gier planszowych
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.