![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Różności Różności Różności - zajrzyj proszę :):):)nieaktualne!! nowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=12861398 # Zakładam nowy wątek bo mam dużo kosmetyków i tych nie jestem w stanie zużyć ![]() A po prostu nie mogę patrzeć na nie jak leżą i czekają na datę kiedy minie im termin przydatności.... :/ jednak zaznaczam że będę się wymieniała na rzeczy które mi się przydadzą a nie będą się kurzyć ![]() ![]() ![]() Moje zasady: 1. Wysyła ten, kto ma mniej przekupek lub mniej % pozytywnych 2. Jeśli chodzi o sposób wysyłki tj, data, priorytet czy też nie - możemy się dogadać. Preferuję priorytet bo rzadko bywam w domu ![]() 3. Odpisuj u mnie - ja będę odpisywać u Ciebie 4. Nie odmieniam się! 5. Jeśli coś ci się spodobało proszę podaj nr/nazwę rzeczy/ew.link 6. W chwili obecnej mam malutko czasu (przeprowadziłam się i rzadko bywam w domu koło którego mam pocztę:P) W obecnym miejscu zamieszkania niestety brak poczty i internetu ![]() ![]() UWAGA: od momentu kiedy wymienimy się adresami - NIE UZNAJĘ TŁUMACZEŃ zgubiłam, zapomniałam, muszę zrezygnować. Proszę mnie również nie zwodzić przez więcej niż tydzień (cierpliwość kończy mi się szybciej od wybryku pewnej wizażanki która sukcesywnie zapomina o wysyłce przez ponad miesiąc- POZDRAWIAM) Jeśli wyślę Paczkę takiej Pani, która z NASZEJ umowy się nie wywiąże to musi niestety do mnie wrócić (ja wywiązałam się z umowy i nie mam zamiaru ponosić konsekwencji). Jeśli wymianka nie dojdzie do skutku z TWOJEJ winy: *wystawiam negatywa - w przypadku gdzy zapomnisz, nie wyślesz itd. (nie dostanę nic) będę czekać na paczkę dłużej niż dwa tygodznie (chyba że okażesz mi dowód nadania i będzie to wina poczty nie Twoja - wtedy czekam) lub gdy nie wywiążesz się z umowy (bo zgubiłaś, zepsułaś itd.) i nawet nie odeślesz mi mojej paczki *neutrala - w przypadku gdy nie wywiążesz się z umowy (zrezygnujesz z powodu czegoś a już wcześniej się wymieniłyśmy adresami a Ty odeślesz mi moją paczkę *POZYTYW wystawiam zawsze gdy widzę że wizażanka jest uczciwa! Nawet jeśli coś mi nie odpowiada po "wypróbowaniu" itd. wystawiam i może znajdzie on nowego nabywcę ![]() Problemy mam z niekonsekwentnymi w swoich działaniach wizażankami.. Dlatego mogę się robić upierdliwa, za co przepraszam :P Wykiwano mnie już i nie mam zamiaru dawać się robić w bambuko! oczywiście przed wysyłką przetrę kosmetyki z drobinek powstałych podczas używania.. zdjęcia robione na szybko ![]() W tej chwili szukam:
1. Miniaturki i próbki: *pielęgnacja z apteki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * generalnie kocham miniaturki ![]() ![]() ![]() 2. Fluid matujący/rozświetlający wszystkie w odcieniu beżu ![]() próbki Chanel mile widziane 3. Perfumy oryginalne - z wyższej półki - mile widziane miniaturki,resztki ![]() Najchętniej: ESCADA - za sezonówki oddam dużo!, Pierre Cardin Emotion Wszystkie słodkie lub zadziorne ![]() 4. PALETKI baardzo pożądam cieni Estee Lauder - odcienie złotego z drobinkami 5. Porządny pędzel do różu 6. Z chęcią wypróbuję Meteoryty, Prisme w każdej postaci mogą być resztki - chciałabym wypróbować 7. Poszukuję również kremów brązujących do twarzy 8. W sumie przygarnęłabym krem do rąk z Avonu, Oriflame'u (seria silk..) 9. Korektor w sztyfcie w naturalnym odcieniu beżu 10. Na pewno o czymś zapomniałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOKŁADKA, 25.04.2009 w razie czego pytać ![]() mam nadzieję że wszystko widać na zdjęciach, korektor używany 4-5 razy z chęcią wymienię na korektor w sztyfcie w odcieniu naturalnego beżu ![]() Dokładka 20.06.2009 post 57#
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-06-21 o 08:19 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności Różności Różności - zajrzyj proszę :):):)
ODDAM ZA COŚ FAJNEGO:
1. Szminka MaxFactor - dostałam na tą Gwiazdkę w zestawie. Wypróbowana na ręce - nie mój kolor (ciemna śliwka) Nr odcienia na zdjęciu jak i reszta ![]() 2. Cień do oczu L'oreal, Color Appeal Holographic Biały opalizujący na błękitno kolor: 101 white moonlight - foto zapożyczone w rzeczywistości zużycie oceniam na 10% data starta (?) 3. Pomadki Avon - breloczek Opakowanie porysowane od noszenia w torebce Zużycie niewielkie - widać na foto data starta 4. Komplet klamer z brylancikami opalizującymi nieużywane, mają ząbki które sprawiają że klamry lepiej się trzymają na włosach wielkość: średnie ODDAM ZA COŚ MAŁEGO ![]() 5. Błyszczyk H&M kolor: przezroczysty rodzaj taki jak na zdjęciu użyty max 5 razy kupiony ok.2miesięcy temu 6. Dwie opaski Jedna bez ozdób - prosta Druga z przeplatanką i cyrkoniami Stan: db ODDAM ZA DROBNOSTKI: 7. Color trend Avon Rozświetlający w kremie - kolor jasny róż metaliczny Na pewno jest po terminie, ale wg mnie nadaje się do użytku Zostało ok. 1/3 -BRAK (becia) 8. Cienie Jedne z Twista - pokruszyły się (ważne, brak daty) Drugie Vollare (brak daty - nie wiem czy ważne ale nadają się do malowania) 9.Kredki do oczu a)Verona turkusowo-blękitna (nie potrafię określić :P) b)Czarna (chyba z gazety jakiejś) 10.Pomadka Avon (żużycie jak na zdjęciu - nie widzę daty) to ta nawilżająca z połyskiem 11.Zwykła biała klamra - oddam gratis mechanizm się psuje 12. Pianka do włosów nadająca objętość Loreal - miniatura Zostało ledwo na wypróbowanie - reszteczka może ktoś się skusi -NIE MA 13. Próbka perfum Avon - Make me wonder tylko otwarta w celu poznania zapachu ![]() 14. Próbeczki perfum Cynthia Rowley (Avon): (dosłownie wypróbowane) * flower x1 * petal x1 15. Próbki: * Przeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na noc Anew Avon (saszetka) * Roc Retin-Ox intensive anti-wrinkle cream night 1,5ml * Yves Rocher Inositol - wygładzający przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 1 ml * eva SUN spf 10, 7ml *aDent pasta przeciw parodontozie, 2x2ml 16. Tabletki Sesja 7 sztuk ważne do 05.2010 17. Tabletki Nutricap 42 sztuki Data: 03/2008 z wymianki i nie wiem czy to jest data ważności czy data produkcji? jeśli ktoś wie proszę o podpowiedź ![]() 18. Tabletki Belissa 19 sztuk data:12.2009
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-05-02 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a jaka data jest na tych tabl.? Teraz już bardzo rzadko wybija się na tego typu preparatach datę produkcji, więc to pewnie data ważności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam limitowane Escady Pacific paradise- odlewka Moon Sparkle-tyklo probka i sunset het-tylko probka ogólnie zapr do siebie A ja sie chciałam spytac czy masz jakies perfumy ;D ? prócz avonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej, ubran nie szukam
![]() pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie wybralas:
-podlad matujacy Lirene kolor naturalny (nowy) -podklad Max Factor lasting performance kolor 102 (uzyty 3 razy) -mascara Rimmel Magnif'eyes(uzyta moze 1/5) -podlad Astor Mattitude ivory( uzyty ok 15 razy) Ja jestem zainteresowana: Cień do oczu L'oreal, Color Appeal Holographic Biały opalizujący na błękitno kolor: 101 white moonlight blyszczyk H&M. Jednak jest to dosc malo, moglabym sie za to wymeinic na jeden produkt ode mnie, dlatego masz moze jakies kosmetyki spoza watku?? badz jakies kosmetyczki?? Pzdr
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety ale perfumy oddam tylko za perfumy albo za jakies super kosmetyki
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odp prosze u mnie-za cien i blyszcyk h&m moge Ci zaproponowac 2 rzeczy ode mnie (np z tego co wybralas- 2 podklady lub podklad i tusz, albo poszukaj jeszcze).
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
taaak, szukałam tego zagubionego postu
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2009-04-01 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc to jedynie opaska na rękę Breast cancer by mnie interesowała. Ale żeby doszło do wymianki, potrzebowałabym jednak czegoś konkretnego.
Jeśli planujesz jakieś dokładki - informuj mnie na bieżąco ![]() pozdrawiam! ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- hmm, dajmy na to, że do różowej opaski na rękę dodasz spinki, o których już kiedyś mówiłyśmy... i prawdopodobnie da się przyklepać :P
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś by się znalazło, może szamponiki?
w sumie to nie bardzo się opłaca wysyłać tak małą ilość ![]() a jakie są wymiary tej bluzeczki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1237483204
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za zamieszanie, ale chyba musimy się wycofać z wymianki. Dawno nie używałam tego podkładu Lirene, dziś chciałam go przetestować, żeby nie wysyłać bubla i.. uczciwość nie pozwala mi wysyłać go na wymiankę, bo zgęstniał i jest chyba ciemniejszy, niż był normalnie (a może to ja się po prostu odzwyczaiłam, bo po nim stosowałam jasny podkład z Avonu- Perfectwear, kolor ivory). Dlatego jedyne, co mogę zaproponować, to zmianę warunków i wyżej wymieniony podkład (chyba go kiedyś też chciałaś). Albo w ogóle zrezygnować, albo nie wiem
![]() P.S. Puderku avonowego mam więcej, bo końcówkę jednego i drugi - w ilości jak w wątku. ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- napisałam niejasno - mam tylko jeden puderek, ale w większej niż napisałam w wątku ilości. Jeśli jesteś już opalona, to Ivory na pewno będzie za jasne ![]() przejrzyj po prostu mój wątek ponownie, jak nic nie znajdziesz, trudno się mówi. Poczekamy do kolejnej okazji wymiankowej. ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Raczej nie wypadają, na początku trochę, ale to podobno normalne ![]() P.S. ja też mam traumatyczne przeżycia, błyszczyk jeden po jednym użyciu wyzionął ducha, wypadły mu WSZYSTKIE włoski ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- krem nie zostawia plam, przy moim niemiejętnym ![]() te próbki mimo wszystko mają dla mnie większą wartośći, niż te 2(3, bo 2 spinki) rzeczy od Ciebie (bo ich tak naprawdę nie potrzebuję). A znów za krem to chyba za mało, bo nie jest cały. Proponuję zawiesić negocjacje do momentu, kiedy będziemy pewne, co i za co chcemy wymienić ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2009-04-02 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
nie masz może jakichś perfumek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
zaznaczylam, że koraliki i półfabrykaty wymieniam TYLKO na inne rzeczy tego typu, więc nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Niestety nic dla siebie n ie znalazłam ale będę zaglądać po dokładki
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#22 |
catch me if I fall.
|
Cień do oczu
L'oreal, Color Appeal Holographic ten cien za 2 lakiery oriflame? jesli nie pasuje Ci to, to w takim razie nic ![]() ale bd zagladac ![]()
Edytowane przez starlit Czas edycji: 2009-04-07 o 20:32 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nic innego nie trafia w mój gust kolorystyczny ![]() Mogę jeszcze spoza wątku dorzucić płytę "Ćwicz i chudnij" FAT BURNING (55 minut). Napisz, czy pasuje Ci taka wymianka ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Nie ma problemu, mi cień również nie jest niezbędny ![]() Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nic nie znalazlam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.