|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię perfumy i balsam Victoria Beckham
Jak w tytule.
Zużycie perfum nie znaczne- pozostało dużo ponad trzy czwarte. Balsam 3 razy użyty. Czekam na propozycje.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy i balsam Victoria Beckham
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny szukam!!
C+thru Aqua Marina Davidoff Cool Water Game Celine Dion Sensational I pudru-podkadu mineralnego loreala do ciemnej karnacji
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja mam puder La Roche Posay UNIFACE nr 3 do ciemnieszej karnacji 5 -6 moze razy uzyty w puderniczce nr 03 bez ,dla mnie za ciemny o ton bo sie nie opalam
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-06-11 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
A więc jak już pisałam mogę Ci zaproponować za ten zestaw trochę rzeczy z Twojej wish
![]() A więc mam : Celine Dion Sensational deo w szkle z 75ml ubytek psik testowy Celine Dion Sensational balsam z drobinkami rozświetlający 200ml raz użyty Celine Dion Spring in Paris EDT tester z 50ml pozostało 40ml Celine Dion Sensational Moment 150ml żel pod prysznic Mogę Ci zaoferować wiele odlewek m.in Chanel Chance,Chanel Madmoiselle,Apparition Sun,Anna Sui Secret Wish,Versace Meduza,Escada Moon sparkle i inne. Zależy mi znajdziesz coś? ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Aha mam jeszcze podkład Loreal True Match została ponad połowa z 30ml kolor C2 ivory appricot(dla mnie jest zdecydowanie za ciemny) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A jaką pojemność ma Signature? I perfumy i balsam.Masz cos jeszcze poza wątkiem?
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Poszukam czy mam jeszcze C-Thru o którym pisałaś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety poza wątkiem nie mam już nic innego z kosmetyków na wymiankę...
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
Towje Signature to EDT tak jak Celine Dion Spring in Paris Z tym że z moich zostało 40ml z 50ml a u ciebie 3/4 z 30ml czyli tak ponad 20ml Mogłabym Ci zaproponowac za zestaw Signature: Celine Dion Spring in Paris tester 40ml z 50ml Żel pod prysznic Sensational Moment I np.dezodorant C-Thru Pearl Garden Nowy ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Nie mogę oddać tych trzech rzeczy za Signature bo to za dużo ![]() Szkoda że nie masz nic poza wątkiem. I jak dogadamy się? ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Gdybyś zanalazła jakieś fajne perfumiki poza wątkiem to mogłabym za nie oddać Sensational deo + balsam 200ml A za Signature + balsam mogę Ci zaproponować: Celine Dion Spring i n Paris 40/50ml (więcej niż u Ciebie) Żel nowy Sensational Moment 150ml jeśli chcesz to nowy dezodorant Pearl Garden C-Thru parę gratisowych próbeczek ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.