|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ciuszki. Różne rozmiary ;) ZAPRASZAM!Witam! Jest to mój pierwszy wątek wymiankowy z ciuszkami ![]() Może kilka zasad? Podobne jak u wszystkich ![]() *Pierwsza wysyła osba, która ma mniej przekupek ( to chyba ja? ![]() * Nie zatajam stanu rzeczy, proszę Cie o to samo * Ciuszki oczywiścię piorę *Proszę o nie wklejanie linków, rzeczy są ponumerowane *Odpisuj u mnie ja odpiszę u Cb Co jaki czas mogą pojawiać się dokładki ![]() Głównie szukam: *rurek- szarych, ciemnych ( głównie 34-36/ 41x2) *bokserek, topów, t-shirt'ów z ciekawymi nadrukami s/m *trampek(głównie takich za kostkę ) 39 *pasków, torebek. *różnych kosmetyków *książek : "Przed Świtem", "Zaćmienie" (wątek z książkami pojawi się również niedługo ![]() Z góry przepraszam za jakość zdjęć. Nie posiadam aparatu, więc zdjęcia są robione komórką. Często nie chce ona ze mną współpracować i zmienia kolor ubranka ![]() Wszystkie rzeczy mogę dokładnie opisać jeżeli ktoś sobie tego zażyczy. ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- 1. Bluzka CARRY xs odcień zieleń oliwkowa.( Na żywo odcień trochę ciemniejszy) Nie ma żadnych większych skaz. Stan oceniam na bdb- 2. Następna bluzeczka CARRY z długim rękawkiem xs. Kolor brąz (troszkę się sprał) Jak już mówiłam aparat robi mi na złość i nie chwyta koloru. (Była mała dziurka, ale została zszyta- nic nie widać ![]() 3. Super Brązowy bezrękawnik 36/38 (Oczywiście zdjęcie nie chwyciło koloru ;/) Kolor: bardzo ładny czekoladowy brąz Stan bdb 4. ŚWIETNA koszula rozm. 40 Kolor brąz (czekoladowy) Różowa nitka świetnie pasuje! Nie oddam łatwo! (p.s głupi telefon znowu nie chwycił koloru;() JEŻELI KTOŚ BD ZAINTERESOWANY SKOMBINUJE APARAT I POROBIĘ LEPSZE ZDJĘCIA!!! c.d za chwilkę! ![]()
Edytowane przez CzekoladowaMamba Czas edycji: 2009-08-22 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciuszki. Różne rozmiary ;) ZAPRASZAM!
5. Super sweterek. Bardzo cieplutki. Idealny na zimę
Rozmiar M. Nie jestem pewna czy oddam.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
6. Śliczna bluzeczka (koszula) z krótkim rękawkiem.
Kolor: soczysty żółty! Śliczny! Rozmiar 36 (moim zdaniem bardziej 34) Stn idealny! Tylko za coś exta ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
7. Kolejna żółta bluzeczka.
Nie ma rozmiary na metce. na MOJE OKO XS ![]() Nie wiem z jakiego materiału ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
8. Sukienka w "esy floresy"
rozm. S. na ramiączkach. 9. Spódniczka w kratkę. Na metce 38, duuuża przesada. Daje jej 34. 35x2 (Nosiłam ją na pas)
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
10. Czarna klasyczna spódnica
36 (75 cm w obwodzie) Na żywo lepiej się prezentuje. Reszty zdjęć nie mogę zgrać z komórki ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś za żółtą koszulę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety te dwie ksiażki akurat już mam
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może byc o porblemach młodzieży, prostytucji, uczieczkach z domu np o jakis chorobach, o schizofremiach itp itp takie ciekawe z życia wzięte ksiązki;p na faktach chętnie
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
hej jednbak sie nie zdecyduje pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.