![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Współżycie z mężczyzną
Witam, mam pewien problem ponieważ byłam z facetem z którym przeżyłam pierwszy raz. Lecz teraz on mnie posądza o przespanie się z innym. Czy jest jakaś możliwość na udowodnienie tylko kochania się z jednym partnerem??
może to wydać się śmieszne ale u mnie to na prawdę poważna sytuacja proszę o pilną odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Współżycie z mężczyzną
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlaczego Ci to zarzuca? Dlaczego Ci nie ufa? Bez zaufania związek nie ma sensu. Nie daj z siebie robić wielbłąda i nie udowadniaj komuś, kto powinien Ci ufać, że nie jesteś wielbłądem, bo nie udowodnisz. Czy on nie jest aby chorobliwie zazdrosny i nie wmawia Ci czegoś, czego nie zrobiłaś? Czy ma jednak jakieś racjonalne podstawy tak uważać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
in love with life
|
Jesli chodzi o fizyczne udowodnienie to sie nie da. Da sie udowodnic, ze stosunek byl na podstawie badania spermy (o ile nie bylo prezerwatywy), ale skoro nic nie robilas to spermy nie ma, w zwiazku z tym niby jak mozna to sprawdzic? Nijak.
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam pytanie, a właściwie dwa..... Nie jestes juz z nim a on ma jakies 'ale' teraz po fakcie? Czy to właśnie, że Ci nie wierzy jest powodem tego ze nie jesteście juz razem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pamietaj !!!!!!! : to nie Ty masz udowodnić swoją niewinność, tylko jak On tak bardzo chce to niech udowodni twoją wine. Której na pewno nie udowodni ...
Głupie.. Ty masz się stresować, martwić , bo on sobie coś wymyśla ... jakiś nie normalny.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A po co zakladasz dwa takie same watki?
Udowodnic nic sie nie da- jedynie dziewictwo lub odbycie stosunku (do kilkunastu godzin po) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
dzięki wam za pocieszenie właśnie przez to się rozstaliśmy i chce mu pokazać niewiem jakieś wyniki badań lub co kolwiek proszę o poradę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ale PO CO?
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
On nie szuka sobie przypadkiem pretekstu do zerwania i obarczenia Ciebie wina? i odejscia jako ten dumny i zraniony, ale w porzadku do konca.
Ja tak to widze. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-07-17 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
in love with life
|
Skoro on ci nie wierzy to dla mnie jest to sygnal, ze nie ma zaufania. A w zwiazku z tym po co sobie zawracasz glowe facetem, ktory ci wmawia, ze przespalas sie z innym?? (Czy on ma jakies podstawy sadzic, ze to zrobilas czy wyssal to sobie z palca??)
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie słyszałam o czymś takim, by móc udowodnić...ja rozumiem, ze moze mu zalezało na Twoim dziewictwie ale czemu Cie z miejsca przekreśla tylko z tego powodu, ze ma jakies podejrzenia że nie byłas?? moze lepiej porozmawiaj z nim i przedstaw mu jakies argumenty, ze no niestety ale nie zawsze kobieta ma błone [bo podejrzewam,ze taki jest powód jego watpliwosci ] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
nie chodzi o dziewictwo bo to właśnie z moim ukochanym byłam pierwszy raz, chodzi o to iż on nie wierzy w moje słowa które wcześniej pisałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
in love with life
|
Ale skoro on nie wierzy to znaczy, ze zwiazek z nim nie ma sensu. Nie rozpamietuj tego i daruj go sobie. Ja bym kopnela w 4 litery faceta, ktory by wymyslal z ksiezyca jakies teorie o tym z kim spie a z kim nie.
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Dziewczyno, blagam miej swoj honor i nie ponizaj sie przed nim, jemu chcesz cos udowodnic czy sobie? On ci poprostu nie ufa, myslisz, ze jak pokazesz mu kawalek papierka to on automatycznie zacznie ci ufac. Przed laty mialam podobna sytuacje jak ty i zal mi siebie do dzis za to, ze bylam glupia, facet zarzucal mi niewiernosc, kierowal na badania weneryczne czy aby nie mam jakis chorob bo ubzdural sobie, ze mam tuzin kochankow a ja glupia szlam i robilam bo balam sie go stracic i co? Po paru miesiacach okazalo sie, ze to on mnie zdradza z przygodnymi panienkami. Wiem co znaczy pierwsza milosc i wiem jak sie kocha ten pierwszy raz ale nie daj sie zamotac i wzbudzic w sobie wine przez chlopaka.
Edytowane przez madzienka79 Czas edycji: 2009-07-17 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() on oskarża Cie o to ze go zdradzasz..... -hmm.... skoro ma az takie watpliwosci z palca wyssane to cos nie tak z nim.....albo powód do rozstania albo naprawde nie ufa- tylko czy jesli mu jedno bys [tak teoretycznie przyjmujac] udowodniła to czy on nie bedzie szukał kolejnych problemów? Edytowane przez Laetitia89 Czas edycji: 2009-07-17 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A jeśli czepiał się o to, że - rzekomo - nie byłaś już dziewicą, to dla mnie jest to szowinistyczny kretyn, który Polskę pomylił z Iranem. Nie musisz się nigdy, żadnemu facetowi spowiadać z tego, czy byłaś z kimś przed nim, czy nie (chyba, że chodziłoby o ewentualne zarażenie się czymś, przenoszonym drogą płciową). Miej swoją godność - to nie jego sprawa, a jeśli sobie dodatkowo wymyślił, że nie byłaś dziewicą, to znaczy że Cię po prostu nie szanuje i nie kocha. Dorosły facet nie szanuje za kawałek błony, a za to, kim jesteś. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-07-17 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
in love with life
|
Proste: nie udowadniac!
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
A czemu ty sie martwisz jego problemami skoro nie jestescie razem? Facet to buc nad buce- albo sam zdradzal albo ma spore problemy ze soba i samoocena....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zachowuje sie jak dzieciak. Wiec skoro wysuwa jakies bezpodstawne oskarżenia to nie ma sensu udowadniac na siłe... chyba, ze on chce byś skakała wokól niego....- ale to też by było jego idiotyczne zachowanie Edytowane przez Laetitia89 Czas edycji: 2009-07-17 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
szkoda tylko ze mi tak cholernie na nim zalezy!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
ile wy byliście razem? może facet cie potraktował "jednorazowo" i teraz zamiast się przyznać do tego na czym mu zleżało to szuka innego wyjścia z sytuacji? No chyba, że to ty cos zatajasz
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
4 lata z nim bylam..ponad
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Nie żałuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
.... a on okazal sie zwyklym tchorzem i nie wiedzial jak powiedziec "spadaj malenka" to wymyslil sobie historyjke o twojej zdradzie. Nie wiesz, ze faceci to tchorze i nie potrafia w elegancki sposob sie rozstac tylko wyszukuja pretekstow? a kazdy wedlug nich jest dobry do zerwania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie. Gdyby facet choć napomknął o czymś takim [ ![]() Chyba, że dałaś mu jakieś powody, żeby tak sądzić. Ale nawet gdyby tak było i nie wystarczyło mu Twoje słowo, to wybacz, ale gość nie jest wart zachodu ![]() I co, nawet jak mu jakimś cudem udowodnisz, to pewnie łudzisz się, że do Ciebie wróci? Mogłabyś być dalej z kimś, kto wmawia Ci zdradę i kompletnie nie ufa?? ![]() ... i taki numer Ci wykręcił.... ![]() Współczuję.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.