|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
zdziwienie
Otóż moj Tż wkurzyl sie na mnie 2 dni temu o pewna błahostke. Przeprosilam go, wyjasnilam, a on dalej swoje (braly w tym udzial jeszcze inne osoby). Od tamtego czasu wogole nie rozmawiamy i sie nie widzielismy. Wczoraj odwołal spotkanie, zeby sie wiecej uczyc do sesji. Ale nawet w esie nie wyraza checi do spotkania sie i wyjasnienia tego. Nie wiem co mam myslec, bo przeciez tak mu na mnie podobno zalezy i jestem dla niego jedyna w świecie, a odnosze wrazenie, ze mnie olewa i oddala sie przez taki brak kontaktu. Co o tym myslec?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zdziwienie
Cytat:
Że strzelił focha i prędzej czy później mu przejdzie. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
gdyby to bylo takie proste. Ale nie jest. On to bardzo wzial do siebie i nie jest zabawnie jak on sie do mnie nie odzywa, bo robi to naprawde zadko. Urazilam troche jego ego przy paru osobach. Ale najbardziej wlasnie dziwi mnie to, ze ja pisze do niego tez na powaznie, chce sie spotkac i to w cztery oczy wyjasnic, a ten mi albo nie odpisuje albo mowi, ze teraz nie da rady.. i dowala smutna minke '
' o.O?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Buc
|
przeczekać.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
czyli konkretnie co zrobilas? i czy swiadomie to zrobilas czy nie?
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Oj niedobrze. Męskie ego jest kruchutkie i delikatne
![]() I myślę że najlepiej trochę przeczekać /nie tracąc jednocześnie kontaktu/ Na pewno mu przejdzie. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
nie pozostaje nic innego jak czekać
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Wkurzać się... jakie to dziecinne..... Uważam, że to nie do pomyślenia... Tak samo owe nadszarpnięcie ego...
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
męskie ego, no tak ...
przeczekaj, przejdzie mu.
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak Ty byś się poczuła, gdyby TŻ uraził Cię przy innych ludziach? Chyba też nie za dobrze... i pewnie też strzeliłabyś focha.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Niewiadomo o co dokładnie chodzi z tym "urażeniem jego ego", ale na pewno musiało go to zaboleć. Nawet jeśli dla Ciebie była to jakaś błachostka, to dla niego niekoniecznie..tacy już o oni są. I na pewno mu przejdzie więc spokojnie
Ale swoją drogą to zachowuje się dziecinnie strzelając focha, zamiast normalnie sie z Tobą spotkać i to wyjaśnić... może by warto było porozmawiać też przy jakiejś okazji na ten temat?
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Przeprosiłas go ,tak? Chciałaś porozmawiac wyjaśnić? A on Cie zbywa...
najlepiej byłoby przeczekać parę dni.. Żałujesz, przepraszasz... co możesz więcej zrobić? Nic
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście,że poczekać.A co innego możesz zrobić??
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie róbcie z facetów takich niedotykałych .Rozumiem, mógł się poczuć urażony, ale autorka zrobiła już, co do niej należało. Przeprosiła, prosiła jednocześnie o spotkanie. Nie znamy też okoliczności, czy to było nieświadome, czy w żarcie. Każdemu zdarza się popełnić faux pas. Niech się obraża dalej i niańczy swoje kruchutkie i delikatne ego. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też czasem strzeli focha, później mu przejdzie i stara się wynagrodzić mi to swoje obrażanie się Przeprosiłaś, dążysz do spotkania, nic więcej zrobić nie możesz. Teraz czas na jego ruch.
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ludzie, jak ja uwielbiam takie teksty. U wszystkich, bez wyjatku jest kruche i delikatne? A damskie niby nie jest? To powiedz skad jest tyle watkow/wypowiedzi dziewczyn zakompleksionych/o niskim poczuciu wartosci, przy ktorych o pewnych rzeczach po prostu nie mozna mowic, bo maja zalamke zaraz?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
mam dobra wiadomosc ;d pod wplywem chwili poprostu pojechalam do niego i mimo, ze tez mialam prawo juz do zlosci, nie pokazywalam tego po sobie. Skupilam sie na nim i jego urazie. Juz jest dobrze
potem oczywiscie wygarnelam zeby mi takich akcji wiecej nie robil i tez powiedzial, ze postara sie tego nie powtorzyc takze jest juz tak jak byc powinno. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
jedyne co nasuwam mi się na myśl to :
nie brać za nieznaczące w cudzym życiu faktów które dla nas są nieznaczące wtedy się człowiek mniej dziwi jak ktoś strzela focha i łatwiej kogoś pocieszyć
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
i po kłopocie
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

' o.O?

...65,5kg.. .60
.