|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
DOM WESELNY TANGO Legionowo/Łajski
Witam serdecznie,
Jestem w trakcie szukania sali weselnej, chciałabym się dowiedzieć czy ktoś miał wesele w Domu weselnym Tango w Legionowie/Łajski? ![]() Ew w okolicach również Legionowo jest sala Julia... Z góry dziękuję Pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOM WESELNY TANGO Legionowo/Łajski
Mogę cię prosić o jakieś szczegóły? Jak jedzonko oraz właściciele, czy sala wygląda ładnie, jak wygląda teren? Będę wdzięczna za informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
właściciele chyba sa w porządku... ale ja z nimi kontaktu za duzo nie miałam ![]() jedzenie bardzo dobre (zwłaszcza schab po warszawsku), ale niektórzy mówili że porcje mogły by być większe, aczkolwiek mi wystarczało tyle ile było, przynajmniej przekąski tez jedli ![]() jeśli jeszcze nie zdecydowałaś się na salę weselną to moge Ci polecić jeszcze jedną w okolicy Legionowa... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W okolicy byłam oglądać salę Melodia, może o nią Ci chodzi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
hallo. można zrobić wesele w afrodycie, chyba józefów k legionowa , extra obsługa, wspaniałe jedzenie, cene można negocjować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A może mogłabyś wysłać pare fotek jak tam jest w czasie wesela?? Z góry wielkie dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam, w sierpniu 2012r miałam wesele w "Tango". Wszystkim polecam ten dom weselny, jedzenie jest bardzo dobre i dużo, właściciele to bardzo fajni ludzie, można się z nimi dogadać w każdej sprawie. Jeśli chodzi o obsługę to kelnerzy bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. Poza tym z boku sali jest ogród z dużą altaną gdzie oprócz zdjęć można jeszcze wyjść na krótki spacer. My z mężem byliśmy zadowoleni ale i naszym gościom podobał się wystrój sali i cała reszta. Wszystkim gorąco polecamy to miejsce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
![]()
Wesele w Tangu miałam w październiku. Przyznam, że takiej obsługi kelnersko-gastronomicznej to ja jeszcze nie widziałam. Kulturalni, bardzo taktowni. Jedzenie przepyszne, wykonane na najwyższym poziomie, zgodnie z naszymi wymogami. Sala weselna przygotowana bardzo nowocześnie. Rozłożenie stołów, dekoracja - Francja Elegancja! Bez dwóch zdań jestem przeszczęśliwa, że miałam wesele w takim klimatycznym miejscu. Lokalizacja bardzo spokojna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Byłam w Tango kilka razy i fakt,jedzenie dobre,obsługa ok,sala fajna,toalety czyste i nowoczesne ale niestety drogo jak na peryferia i niestety MAŁO jedzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.