| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-03-22, 12:45 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | DOM WESELNY TANGO Legionowo/Łajski

Witam serdecznie, Jestem w trakcie szukania sali weselnej, chciałabym się dowiedzieć czy ktoś miał wesele w Domu weselnym Tango w Legionowie/Łajski?  Interesuje mnie jak tam jest (sala, jedzenie, jacy właściciele itp). Ew w okolicach również Legionowo jest sala Julia... Z góry dziękuję Pzdr   | 
|     |   | 
|  2010-03-24, 20:18 | #3 | 
				 | 

Dot.: DOM WESELNY TANGO Legionowo/Łajski

Mogę cię prosić o jakieś szczegóły? Jak jedzonko oraz właściciele, czy sala wygląda ładnie, jak wygląda teren? Będę wdzięczna za informacje   | 
|     |   | 
|  2010-04-09, 10:21 | #4 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Cytat: 
 właściciele chyba sa w porządku... ale ja z nimi kontaktu za duzo nie miałam  jedzenie bardzo dobre (zwłaszcza schab po warszawsku), ale niektórzy mówili że porcje mogły by być większe, aczkolwiek mi wystarczało tyle ile było, przynajmniej przekąski tez jedli  jeśli jeszcze nie zdecydowałaś się na salę weselną to moge Ci polecić jeszcze jedną w okolicy Legionowa...   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2010-04-13, 16:24 | #5 | |
				 | 

Cytat: 
  Niedługo mam zamiar jechać obejrzeć salę, ale póki co jest remont... W okolicy byłam oglądać salę Melodia, może o nią Ci chodzi?   | |
|     |   | 
|  2010-05-11, 10:51 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-05 
				 |  Dot.: DOM WESELNY TANGO Legionowo/Łajski 

hallo. można zrobić wesele w afrodycie, chyba józefów k legionowa , extra obsługa, wspaniałe jedzenie, cene można negocjować

| 
|     |   | 
|  2010-09-29, 10:03 | #8 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
  A może mogłabyś wysłać pare fotek jak tam jest w czasie wesela?? Z góry wielkie dzięki  mój mail: acia_2@o2.pl | |
|     |   | 
|  2013-02-27, 18:03 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-02 
				 | 

Witam, w sierpniu 2012r miałam wesele w "Tango". Wszystkim polecam ten dom weselny, jedzenie jest bardzo dobre i dużo, właściciele to bardzo fajni ludzie, można się z nimi dogadać w każdej sprawie. Jeśli chodzi o obsługę to kelnerzy bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. Poza tym z boku sali jest ogród z dużą altaną gdzie oprócz zdjęć można jeszcze wyjść na krótki spacer. My z mężem byliśmy zadowoleni ale i naszym gościom podobał się wystrój sali i cała reszta. Wszystkim gorąco polecamy to miejsce.

| 
|     |   | 
|  2013-12-19, 13:20 | #10 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2013-12 
				 |  Dot.: DOM WESELNY TANGO Legionowo/Łajski 

Wesele w Tangu miałam w październiku. Przyznam, że takiej obsługi kelnersko-gastronomicznej to ja jeszcze nie widziałam. Kulturalni, bardzo taktowni. Jedzenie przepyszne, wykonane na najwyższym poziomie, zgodnie z naszymi wymogami. Sala weselna przygotowana bardzo nowocześnie. Rozłożenie stołów, dekoracja - Francja Elegancja! Bez dwóch zdań jestem przeszczęśliwa, że miałam wesele w takim klimatycznym miejscu. Lokalizacja bardzo spokojna.

| 
|     |   | 
|  2018-05-31, 20:45 | #11 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Byłam w Tango kilka razy i fakt,jedzenie dobre,obsługa ok,sala fajna,toalety czyste i nowoczesne ale niestety drogo jak na peryferia i niestety MAŁO jedzenia.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.