![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ciuszki od MASTIKI xs/s/m nowy wątek
Otwieram nowy wątek z ciuszkami.
Niektóre ubranka ze starego wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236080 O wszelkie dokładne rozmiary proszę pytać ![]() Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 18:03 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuszki od MASTIKI xs/s/m nowy wątek
1. czaro biała bluzeczka na ramiączka "Blinddate", rozm S, NOWA
2. czerwona w białe kwiatuszki "HENNES" rozm.S (wg mnie na M też będzie dobra) 3. w kwiatuszki "GEORGE" rozm S/M nie ma 4. niebieska w białe paseczki "TERRANOVA" rozm S (na M też będzie dobra) -lekko sie rozciąga 5. przezroczysta koszulka pomarańczowa w białe kółka, rozmiar S/M 6. biała bluzeczka "Shine" rozmiar wg mnie S (z tyłu bluzki dolny szew kiepsko zszyty) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-07-02 o 21:31 Powód: dokładka/ wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
7. biała bluzeczka „BIG STAR” w szary kwiatuszek wiązana a szyi; rozmiar S, stan bdb (skład: 94 % cotton; 6% lycra)
8. biała bluzeczka z różowym kwiatkiem i brokatowymi napisami, firmy „Naked Eyes” (skład: 92% poliester; 8% elestyna) rozmiar M myślę ze będzie dobra również na S 9. czarna bluzeczka wiązana na szyi „Sophie 9-10 yrs” na kółeczku brakuje 1 oczka L wg mnie rozmiar xs/s 10. czerwona koszulka „PRETTY GIRL” (skład: 90% polamid; 10% lycra)rozmiar S (ale sporo się rozciąga ) NOWA 11. bluzeczka na ramiączka w czerwono-niebiesko-białe paseczki, NOWA, rozmiar na metce 38, ale wg mnie to S; 12. biała bluzeczka „Check This” 134/140 rękawki bufki, stan bdb; rozm S (100% bawełny) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 15:47 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
13. bluzeczka "Moda polska Warszawa" rozm 36; NOWA (za cos fajnego)
14. czarna bluzeczka na ramiączka z kwiatuszkami „HENNES” stan bdb, nie chodzona; rozm S (skład: 95% viskozy; 5% elastyna) 15. kolorowa bluzeczka na szyję wg mnierozmiar M (sta bdb, nie chodzona) 16. bluzeczka na ramiączka w niebieskie paseczki, rozmiar na metce M, ale wg mnie XS/S(jest dosyć krótka) bluzeczka ma delikatna milimetrowa kropeczkę z przodu, nie przeszkadza to w chodzeniu 17. sexowna różowa bluzeczka „London” (skład: 95% poliester; 5% elastyne); rozmiar: S/M koszulka jest lekko rozpruta na jednym ze sznureczków zawiązywanych na szyi, trzeba po prostu zszyć. Myślę że podczas noszenia nie jest to widoczne i nie powinno przeszkadzać 18. koszulka "Melody" rozmiar S (100% nylon) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 16:04 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
19. zielona bluzka (lekko odblaskowa), NOWA, ramiączka z koralików, wg mnie rozmiar 36/38 (bluzeczka sporo się rozciąga)
20. przezroczysta czerwona koszulka „NEW LOOK” size 12 (skład: 100% poliester) stan dobry (za coś drobnego) 21. czarna bluzeczka z elementami brokatu „MARKS $ SPENCER” stan bdb; w środku dodatkowy materiał na biuście; wymiary: szerokość pod pachami 37cm; długość od pachy w dół: 23 cm (skład: 69% polamid / 16%elastine / 15% bawełna) 22.czarna bluzeczka z różową podszewką „Morglam” stan bdb; rozm S/M(skład 100% nylon) 23. czerwona bawełniaa bluzeczka na ramiączka "Soon" rozmiar M 24. czarna koszulka „Phard” na lewym wiązanie na łańcuszek wymiary: szerokość pod pachami 37 cm; długość od pachy w dół: 30 cm bawełniana (łatwo się pyli) ;/ ; rozmiar: S/M nie chodziłam w niej Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 16:14 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
25. różowa bluzeczka w świecące cekiny „Jonathon Disley” rozmiar 10
(skład: 95% poliester; 5% elastyna) NOWA wymiary: szer. pod pachami 36 cm; długość 40cm 26. różowa sexowna bluzeczka firmy „ETAM” rozmiar na metce UK 10 EUR 38 wg mnie xs/s (bluzeczka ma widoczne ślady przyszycia zapięć, ale nie są widoczne podczas noszenia) 27. beżowa koszulka „RELEX” (skład: 95% poliester, 5% elastyna) ładnie układa się ba biuście, rozmiar xs/s/m 28. błękitna koszulka golfik „Jeffrey rogers” rozmiar M (skład: 76% polamid; 20% poliester; 4% elastyna) 29. śliczny pistacjowy „moherowy” golfik „TOP SHOP” rozmiar 10 (EUR 38) ale wg mnie to S (za cos fajnego) (Skład: 50% wełna; 40% angora 10% nylon) 30. czarna sportowa bluzeczka „ORSAY” (Skład: 95% polamid; 5% elastyna) wymiary: szer. pod pachami 36 cm; długość od pachy w dół 14cm Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 16:23 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
31. śliczna koszula ze snoopym "Marks&Spencer"11-12 yrs
![]() (za coś fajnego) stan bdb 32. czarna koszulka „Material girl” w biało-czarne koronkowe kwiaty na obrzeżach koszulki (skład: 95% cotton; 5% lycra) rozmiar xs/s ; wymiary: szerokość pod pachami 38 cm; długość 45 cm 33. czara bluzka w kwiaty "FRAPPII" (100% nylon) stan bdb; rozmiar z metki 38, na 36 też bedzie ok 34. bluzka zgniła zieleń "Big Star"; NOWA (100% bawełny) rozmiar M/L 35. koszulka jasny róż w kwiatki a la tuniczka na dole po bokach małe rozcięcia; wymiary: szerokość pod pachami 46 cm; długość od pachy w dół: 41 cm; rozmiar M/L 36. żółta bluzeczka bawełniana ; rozmiar m/l (za coś drobego) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 16:38 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
37. czarna koszulka „TERRANOVA” na długi rękaw w czarne cekiny; rozmiar S/M, NOWA;
wymiary: szer. pod pachami 38 cm; długość 46cm 38. czarna bluzka w białe kółka 3/4 rękaw; rozmiar M, NOWA (za coś fajnego) 39. biała bluzka na długi rękaw „Pulse”, wycięcie serek, rękawy „rozcięte” przewiązane sznureczkami. (skład: 92% poliester; 8% elestyne) na metce rozmiar: S ale na M też będzie dobra ; nie chodziłam w niej, stan bdb 40. fioletowa bluzka na długi rękaw w motyw kwiatów „O connect”, rozmiar 34, stan idealny, (skład: 60 % len, 40% bawełna) wymiary: szerokość pod pachami 40 cm; długość 53 cm 41. bordowa bluzka na długi rękaw „ORSAY”, rozmiar 36 (sporo się rozciąga, (skład: 40% wiskozy ; 60% poliester) 42. bezrękawnik bordowy "Big Star" rozmiar M (trochę sie pyli) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 16:47 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
43. śliczna czarna koszulka w kotka „TAMMY” 158 cm, (skład: 100% bawełny), wymiary: szer. pod pachami 37 cm; długość 42cm; wg mnie XS/S (za coś fajnego)
44. granatowy sweterek "Artisti Italiani" (skład: 100% bawełny) rozmiar wg mnie M; NOWY 45. bordowa bluzka na długi rękaw w przezroczyste paski z elementami kwiatów ”Christelle Paris” wymiary: szer. pod pachami 37 cm; długość 52cm; rozmiar wg mnie M 46. różowa bluzeczka w kwiaty ”NEW LOOK” height 146-152 ![]() Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 17:00 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
47. czarna sukienka „Kylie” 12 years height 152cm
(skład:70% bawełny / 30% nylon) na zdjęciu troche wygieciona;/ stan bdb z przodu na piersiach kieszonka oraz mała kieszoneczka np. na komórkę; z tyłu zapinana na suwak (za coś fajnego) 48. spódnica firmy „HOFFLAND” rozmiar 34 wzrost 158/ biodra 88 NOWA z metką (cena sklepowa 89zł) (Materiał: sztuczny jedwab) 49. spódnica brudny róż "Lipgloss" 10-11yrs ![]() 50. spódniczka turkusowa w czarną krateczke „Young dimension”, zapinana z tyłu na suwaczek, stan idealny (skład: 92% polyester, 8% wiskoza) wymiary: szerokość w pasie 33 cm; długość 42 cm 51. beżowa spódniczka "TERRANOVA" rozmiar S; stan bdb 52. chusta plażowa XXS/32/152 stan bdb; będzie dobra tez na s/m (za coś drobnego) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 17:10 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
53. 54. ślicza spódniczka ciemny zieleń "Mary-Kate ad Ashley- GEORGE" 10-11yrs rozmiar xs/s
(za coś fajnego -na mnie już niestety za mała) 55. czarne spodenki „UMBRO” (wymiary: szerokość w pasie 29-42 cm; długość 37 cm) 56. 57. różowe spodnie z motywem kwiatów na nogawce; rozmiar xs/s; stan bdb (za coś fajnego) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 17:18 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
58. gorset "Marks & Spencer" UK 12 wg mnie rozmiar tak 34/36 możliwość odpinania ramiączek (za coś fajnego)
59. 60. gorsecik ”Lisca” rozm 75B; możliwość doczepienia ramiączek; nie używany; długość 20 cm; stan db+/bdb- dokładka 19.05 * czarny staniczek rozmiar A70, miękki, bawłniany, NOWY * niebieska bluzeczka wiązana na szyję, góra od kostiumu, rozmiar XS, NOWA Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-05-19 o 20:43 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
61. różowy kostium kąpielowy (odblaskowy), NOWY, nie używany; rozmiar S
62. czarny kostium jednoczęściowy; możliwość dopięcia ramiączek; NOWY; rozmiar wg mnie 36/38 63. biały koronkowy staniczek, miękki, nowy nie używany, rozmiar: 36/80 64. majteczki * jasne zielone "Palmers" rozmiar 34-38, NOWE * białe "Topsenso" rozmiar 40/42 ale myślę że przesadzony, na 36-38 powinne być ok , NOWE Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 17:36 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
65. 66. biała „płaska” kosmetyczka z beżowym obramowaniem, zapinana na guziczek. Po otwarciu 1 większa kieszoneczka i 2 „ściągane gumkami” ; nie używana (za coś drobnego)
67. 68. czerwona kosmetyczka-torebeczka firmy „Astor” zapinana na magnesikNOWA, nie używana; wymiary: szerokość: 22cm / długość: 13cm (za coś drobnego) 69. dżinsowa torebka (w rzeczywistośći ciemniejszy dżins, stan bdb, noszona ze 2 razy) w środku kieszonka zapinana na suwaczek i kieszonka na komórkę wymiary: szerokość: 32cm / długość: 20cm Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 17:42 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
70. Rozświetlający cień w pudrze Bourjois ; Suivez mon regard #04 blue night /tester, nówka sztuka/
Wymienię najchętniej na inny kolor –biały, złoty, róż ew na inny kosmetyk 71. Bourjois, Rouge Hyperfix Pomadka z błyszczykiem. Nakładamy na usta szminkę, po wyschnięciu (ok. minuta) pokrywamy błyszczykiem. 2 x 3,5ml 72. Bourjois Rouge a Levres Duo Lipstick 2 kolory – róż i brąz Z jednej strony konturówka a z drugiej szminka do ust. Użyte ze 2 razy dla sprawdzenia, próbowałam zatemperować i zniszczyłam z zewnątrz L Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-04-20 o 17:51 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
dokładka 19.05
73. Bluzeczka na ramiączka w kwiatki roz. S (przed pępek) nie chodzona 74. Bluzeczka na ramiączka w granatowo-białe paski, na dole biała przezroczysta koronka, rozm. S, NOWA nie chodzona 75. Zielona bluzka "FunkyDiva" zapinana z przodu na zamek, na metce M/L wg mnie S/M, bawełna 76. Żółta bluzka "Julien" rekaw 3/4, bawełna, rozm S/M 77. Czarna narzutka, rozm. uniwersalny, nie chodzona Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-05-19 o 19:57 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
dokładka 19.05
78. Biała bluzeczka "Prima" w koronkę wiązana na szyi, rozm. S/M, hand made, nie chodzona 79. bluzka na ramiączka "TERRANOVA", NOWA, rozm. M 80. czarna bluzka "Julina Paris", nie chodzona 81. czarna na długi rękaw "TERRANOVA", rozm. na metce L, wg mnie S Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-05-19 o 20:05 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
dokładka 19.05
82. Niebieska bluzeczka, rękawki bufki, na dole ściągacz, rozm. S/M (na prawym rękawku milimetrowa plamka, możliwe że się spierze) 83. Bluzka w kwiatki "BENETTON", bawełna, sięga za biust 84. czarny golf, rozm. M, NOWY 85. białe body w czarne róże "Jus d'orange Paris", rękaw 3/4, nie chodzone 86. czarna spódniczka HENNES (by H&M), rozm. 36, nie chodzona Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-05-19 o 20:16 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
dokładka 19.05
87. 88. bluza "ADIDAS", rozm. M, na dole ściągacz, guziczki na rękawkach lekko starte, za coś fajnego 89. biały sweter "NAVY", rozm. 38 (mankamentem jest kaptur który od kupienia był rozciągięty) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-05-19 o 20:23 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
dokładka 19.05
90. Czerwone spodenki "ADIDAS" rozmiar 38, NOWE 91.92. Beżowe spodenki "BIG STAR", rozmiar S, mysle że na M też będą dobre, 100% bawełny, stan db 93. Różowe spodenki "GORDINI", rozmiar S, NOWE 94. spódniczka "HONEY 164" ![]() Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-05-19 o 20:29 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
dokładka 19.05
95.96. Jeansy "Check up", rozmiar 38 (stan bdb-, na lewej nogawce lekkie ślady użytkowania, założone 2 razy, są na mnie za duże) 97.98. NOWE sztruksy "BIG STAR", (cena 70zł) prosta nogawka (najchętniej za inne spodnie) Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-05-19 o 20:38 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
dokładka 16.08
99. różowa bluzeczka z kółkiem, po lewej stronie przezroczyste kółko, marszczona z przodu 100. rózowa bluzeczka w kwiatki NEW LOOK Na metce rozmiar 10 stan bdb 101. czarny topik, z przodu lekko marszczony, bawełna, rozmiar M, stan bdb 102. NOWA bluzeczka firmy LINEAR bardzo elegancka, dwuwarstwowa, na lewym boku zapinana na suwak rozmiar 36, myślę że na 38 też może być dobra 103. bluzeczka gorsecik, stan bdb; zewnętrzna warstwa w kwiaty z koronki, rozmiar s/m 104. nowa bluzeczka gorsecik (oderwana metka), cała zapiana z przodu na klamerki; bardzo ładnie wygląda do jenasów ![]() Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-08-16 o 11:27 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
dokładka 16.08
105. bluzeczka z koronki, dwuwarstwowa, na zewnatrz z koronki, kolor ciemny beż nie chodzona; rozimar 8 (34) szerokość od pachy do pachy 32cm / długość od pachy w dół 34cm 106. elegancka czerwona (krwista-zdjęcie nie oddaje w pełni koloru) bluzeczka z wywijaną częścią na ramiona; stan idealny; rozmiar s/ małe m 107. bluzeczka na ramiączka z motywem kwiatów; stan bdb; rozmiar s/m 108. 109. biała spódniczka mini firmy H&M; rozmiar 36; z przodu i z tyłu 2 kieszonki; zapinana na suwak i guziczek; stan bdb pas 37cm / długość od pasa w dół 38cm 110. białe spodnie 3/4 ; zapinane na suwak; z przodu 2 kieszonki, oraz 2 kieszonki po bokach; na dole ściągacze; NOWE rozmiar 36 Edytowane przez MASTIKA Czas edycji: 2008-08-16 o 11:36 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Rozświetlający cień w pudrze Bourjois
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7292513 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
hm niestety nie znalalzam nic..
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.