|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Mały zestawik kosmetyczny ;]
hej . mam do wymiany ten o to zestawik (jednorazowo za calosc) w skład zestawu wchodzą:
Essence puder mineralny 02 SOFT SAND, użyty kilka razy, jednak nie moj odcien . Urban Decay Hotpants rózowe cienie, dostałam je od cioci z Londynu, niestety ja praktycznie nie używam cieni . również użyte kilka razy. czarny lakier do paznokci bezfirmowy około polowa. Oceanic AA maseczka Ultra nawilżanie jedna z dwoch częsci Naklejki na paznokcie oraz próbki: podklad Maybelline Affinitone 16 Vanilla Rose podkład Maybelline Dream Satin liquid SAND 030 błyszczyk Maybelline Superstay Powergloss odcien Glass Rose. w zamian nie szukam niczego konkretnego, wystarczy jakis drobiazg, po prostu chcę sie tego pozbyć, ponieważ mi nic się nie przyda, a po co ma zalegać w domu, bądz mam wyrzucic, moze komus sie przyda ![]()
Rebel inside. ^^ •.¸♥¸.• [vichy]366899[/vichy] prosze o jedno kliknięcie ![]() Edytowane przez ejaj Czas edycji: 2009-07-05 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mały zestawik kosmetyczny ;]
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.