![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Silveksik jakiś? ;)
Poprzedni wątek nam się chyba zamknął z racji 5000 postów
![]() ![]() Ktoś chętny na Silveksik? Bo będę zamawiać, Iwogg i Lianna póki co chcą dołączyć, więc jest jeszcze 27 miejsc w tabelce ![]() ![]() Ja zamówienie będę chciała, przynajmniej jakąś jego część, złożyć dość rychlutko, tak do tygodnia powiedzmy, bo mi trza na gwałt Miyuki, perełek i biconów, ale pewnie nie wszystko będzie w 1 turze, więc będzie można coś jeszcze domówić, jak Was znam, przekupy ![]() Aha! Czy ja Wam już wspominałam, że Silvex wysyła UPSem? ![]() ![]() ![]() PS. Wrzucam link do tabelki, jagby co ![]() https://docs.google.com/spreadsheet/...6VW5YYmc#gid=0 Ja na razie wipisałam to, na czym mnie zalezy najbardziej, przy czym te rodowane rzeczy będę brać na pewno, Bicony crystal i miyuki też, a resztę się zobaczy,czy ktoś będzie współchętny ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2013-02-17 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Silveksik jakiś? ;)
Oczywiście, że się chętne znajdą
![]() Już się wpisuję, na pewno do rodowanych elementów też się przytulę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To i ja się wpisałam. Od jakiegoś czasu kroiłam się na miseczkowe bigle, zamówienie na "jak dostaniesz takie teraz czy za pół roku, to mi zrób"
![]() No i pewnie tradycyjnie... swarom się nie oprę ![]() Bigle miseczkowe zaczęłam od 10 par [5 op po 4 szt każda] bo od tej ilości cena wydaje się być naprawdę sensowna, ale jeśli się nie uzbiera, to można zmniejszyć, trudno, bo ja je tak czy siak wezmę. Oni tak dziwnie pakują te bigle - po 2 pary... pozwoliłam sobie więc to inaczej zapisać w tabeli, czyli po 1 parze i wpisane 10 w kolumnie "ilość w paczce" oznacza w rzeczywistości 5 paczek silvexowych. Zrobiłam tak, bo część, jeśli weźmie, to pewnie będą woleć 1 parę zamiast musieć nabyć od razu 2... Gdzieś to tam wpisać, żeby się nie pomerdało przy składaniu zamówienia - czy się połapiesz?
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2013-02-17 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
beadingowe dziewczyny na fb organizują się na silvex od wczoraj, może zbierze się spora grupa - Dorota Walentyn-Góral wśród organizatorów...
Marisella, dziewczyny chcą brać duże paczki z miyuki, więc po najniższej możliwej cenie - mało im toho z czech ... Edytowane przez iwona sikorska Czas edycji: 2013-02-18 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czy moge dolaczyc?? prosze.....
zalezy mi na koralikach 11/0 po 50-100 gram.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Joanna d'Moder
|
a ja mam ochotę na swary,dużo swarów...to nic że nadal nie zużyłam z poprzednich zakupów,które były robione z Wami parę lat temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Widzę w Tobie gen Mariselli
![]()
![]() |
#8 |
Joanna d'Moder
|
czyli jak to genetyczne to na uleczenie nie ma szans
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
to i ja
kurcze, nie mam kasy i właściwie nic nie potrzebuję, ale nie mogę się powstrzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Uff, po 4 dniach internet odzyskany! Nadrabiam zaległości
![]() Chciałam zamieścić tu kilka słów wyjaśnienia w sprawie wpisanych przeze mnie briolet 6010. Specjalnie z poszukiwanych przeze mnie kolorów wybrałam te, które można kupować na sztuki. Od 36-37 paczek cena ulega obniżeniu, dlatego zdecydowałam się na wpisanie tych wartości w rubryce z ilością sztuk w paczce. Będę o tym pamiętać i przed złożeniem przez Głównodowodzącą Marisellę zamówienia dokonam stosownych korekt. Gdyby nie było aż tylu chętnych na te briolety - i tak je wezmę, bo nigdzie tych kolorów w tym konkretnym rozmiarze znaleźć nie mogę (no i aż tak znacznie cena nie wzrośnie). No i crystal golden shadow w wyjątkowo atrakcyjnej cenie tu jest ![]() Dzięki za uwagę ![]() Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2013-02-22 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Zerknę wieczorkiem na te brioletki, które dodałaś, bo do Goldenkowych to mi się też micha usmiecha, więc coś bym wzięła, jesli mi rozmiary podejdą.
W ogóle jak wrócę do chałupki to się tu na dużej odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Pozwoliłam sobie dopisać się do zakupów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ale tu cisza. Jest już ustalony termin zamówienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja odpadam, bigle zamówiłam już w innym sklepie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki, ekskjuzemła, wsysło mnie, ale już wypluło i myślę sobie, że trza się brać za finalizację
![]() Co powiecie na to żeby doprowadzać tabelkę do kształtu ostatecznego do końca tygodnia czyli do 10 marca, i wtedy w poniedziałek prosiłabym o przelewy, to we wtorek 12 marca złozyłabym zamowienie i zobaczyłoby się jak tam z dostępnością ![]() ![]() Ja zaraz idę i pozmniejszam ilości tego, co się da bez zmniejszania ceny, tego co by zmieniło cenę nie ruszam, może ktoś się jeszcze skusi ![]() Dobiorę sobie tego, czego sobie dobrać jeszcze mogę i zobaczymy co tam wyjdzie na koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ewentualnie można by jeszcze rzucić hasło "silvex" na FB w grupie biżuteryjnej. Sporo osób się tam przeniosło i mogło by to wywołać większe poruszenie w tabelce. Oczywiście, jeśli uznacie, że jest taka potrzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Dobra, trochę tam namiąchałam, srebro gdzie się dało, bez zmiany cen, pozmieniałam. Zmieniłam też Nagaly ilość jej bigli do zywicy, bo tylko ona bierze, więc raczej nie dobijemy do 10 par - w razie czego sobie zwiększysz ilość, prawda, Aniu?
Swarów na razie nie ruszam, bo to większa robota - trza poprzeliczać na mniejsze paczki i przeliczyć cenę. A może jeszcze ktoś się skusi do niedzieli, trza rozesłać wici przez fejsa ![]() Ale norrrmalnie, sezon ślubny tuż tuż, a nikt swarów Crystal i perełek White nie chce, skandal ![]() (mnie kuszą strasznie Powder Almond, ostatnio kupiłam gdzieś w detalu i są BOSSSSKIE ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Roger!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() Mari ten odcień powder coś tam,rzeczywiście jest super. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Hmm, chyba jak wkleję link to nic nie da... ale spróbować można
![]() http://www.facebook.com/groups/144718348924599/ A powder almond jest cudny! Bardzo lubię ten kolor. Fajnie się komponuje zarówno z jasnym srebrem jak i z elementami ze srebra złoconego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Dopisałam do tabelki klipsy srebrne, zachęcam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Pisałaś coś czy nie? Bo ja nic nie widzę i mogę skrobnąć słówko, ale nie chcę powielać jak coś
![]() Haha, tak czułam, że to będzie dla Ciebie cios... ![]() Cytat:
![]() Teraz to kurka mówisz, jak ja już detalicznie 6 par kupiłam? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Napewno się drugie 6 przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Ta... takich rzeczy co mi się na pewno przydadzą, to ja mam już cały 25-metrowy pokój i pół sąsiedniego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Pisałam wczoraj o 13.45, czy coś koło tego
![]() Kurczę... mam nadzieję, że o tej samej grupie mówimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że Basi przekonywać nie trzeba i przekupiać (jest takie słowo w ogóle? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Dopisałam się do tabelki ale i tak niedługo pewnie będę robić zamówienie w Hopei tak więc odkładajcie już kasę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Huh, czyli jednak różne grupy
![]() Tam mnie nie ma. Widzę za to Twojego posta w grupie sutaszystek. Dobra, teoretycznie odzew w takim wypadku powinien być jeszcze większy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.